Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ας ετοιμαστοούμε όλοι καλύτερα

Ενόψει του μεγάλου αγώνα…

Editorial

Ας ετοιμαστοούμε όλοι καλύτερα

Μία μέρα μετά τις εκλογές στη Λίγκα, ΔΕΝ θεωρώ ότι οι σημερινές ποδοσφαιρικές-δικαστικές εξελίξεις σχετίζονται με όλα όσα έγιναν στην Αθήνα. Για να μην ξεχνιόμαστε, την ίδια αυτή μέρα, είχαμε άλλη μεγάλη είδηση! Ο Μαρινάκης παραπέμπεται σε δίκη για στημένα παιχνίδια, με κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος!

Το timing των αποφάσεων από τις Επιτροπές της ΕΠΟ (δυστυχώς) σχετίζεται με την αγωνιστική που πέρασε και όχι με τα χθεσινά. Το δυστυχώς πάει στο ότι δεν έπρεπε να περιμένουν τα αποτελέσματα για να ανακοινώσουν τις αποφάσεις. Έστω και έτσι αυτή που έχει μπλέξει είναι η ουρά της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ δε νοιάζεται γι’ αυτά, αν και την άλλη αγωνιστική θα παίζει με τον ΠΑΣ που θα καίγεται!

Όσον αφορά στον Μαρινάκη, ξέρουμε πλέον όλοι ότι έχει μοναδική ικανότητα να… αθωώνεται παρά τα σε βάρος του στοιχεία σε τόσες και τόσες υποθέσεις. Να εξηγήσουμε το πώς και το γιατί; Ή να θυμίσουμε τις εκλογές που έρχονται τις οποίες τόσοι πολλοί άνθρωποι γύρω και μέσα στον Ολυμπιακό, περιμένουν εδώ και πόσα χρόνια;

Αυτοί στην ΑΕΚ πάντως, σήμερα πανηγύριζαν που κέρδισαν εκλογές σε σύμπραξη με τον Ολυμπιακό! Και ξέρετε τι μου απαντούσαν γι’ αυτό, στο blog του gazzetta: «Τι να πει και ο ΠΑΟΚ που ψηφίστηκε από Σπανό και Πανόπουλο;» Εκπληκτικό δεν είναι;

Από εκεί και πέρα εντός ΠΑΟΚ γίνονται πολλές προετοιμασίες για το ματς της Κυριακής. Αφήνοντας για λίγο την ομάδα στην άκρη (έχουν υποχρέωση να προετοιμαστούν σοβαρά για να κερδίσουν) ας μείνουμε στα άλλα τα γύρω-γύρω.

Από την μία η ΠΑΕ πρέπει οπωσδήποτε να πάρει μέτρα για την σωστή και ομαλή είσοδο των φιλάθλων που θα έχουν εισιτήρια. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και τώρα δεν χωράνε ολιγωρίες.

Από την άλλη ο κόσμος που θα μπει μέσα στο γήπεδο, οφείλει να μην δώσει καμία αφορμή για διακοπή και από εκεί και πέρα στο τέλος, να μείνει στη θέση του. Ας προσπαθήσουμε όλοι (λίγο παραπάνω) για να μείνει πραγματικά αξέχαστη αυτή η βραδιά, για καλό-ευχάριστο-ιστορικό λόγο και όχι κάτι άλλο.

Κλείνουμε νωρίς γιατί… σε λίγες ώρες και πολύ πριν ξημερώσει, βλέπω να ξυπνάνε χιλιάδες άνθρωποι για να καθίσουν στους υπολογιστές.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρδισε τη Λαμία ο Ολυμπιακός

Λίγες ημέρες πριν τον ημιτελικό με την Άστον Βίλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με το μυαλό να... ταξιδεύει ήδη στο Μπέρμιγχαμ και τον ημιτελικό με την Αστον Βίλα και με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική των play-off της Super League.

Ο Τσικίνιο στο 24΄, ο Ναβάρο στο 27΄, ο Ποντένσε στο 52΄ και ο Αλεξανδρόπουλος στο 93΄ πέτυχαν τα γκολ των «ερυθρολεύκων», που διατηρούν τις λιγοστές ελπίδες τους για τον τίτλο.

Ο Τόσιτς στο 64΄ μείωσε για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, που στο τελευταίο ημίωρο θα μπορούσε να βρει κι άλλα γκολ.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Αμπι - Τερεζίου

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Τσικίνιο (58΄ Αλεξανδρόπουλος), Ορτα (84΄ Ελ Αραμπί), Βέζο, Κίνι, Μασούρας (73΄ Μαρτίνς), Ρίτσαρντς, Ναβάρο (73΄ Ελ Κααμπί), Εσε, Ρέτσος (58΄ Αμπι), Ποντένσε

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν (58΄ Τόσιτς), Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Νούνιες (46΄ Τερεζίου), Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (75΄ Τσούκαλος), Λέικ (84΄ Τσιλιανίδης), Κοντονίκος (46΄ Βασιλαντωνόπουλος)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι ξεκινάει η ΑΕΚ στην Τούμπα

Οι επιλογές του Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ματίας Αλμέιδα πορεύεται με ενδεκάδα… Παναθηναϊκού και στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Χατζισαφί τετράδα στην άμυνα, με τους Σιμάνσκι και Γιόνσον να είναι στον άξονα, τον Ελίασον δεξιά στην επίθεση, τον Πινέδα αριστερά και τον Αραούχο πίσω από τον Πόνσε.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ και Πάολο Φερνάντες

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ