Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαίνεις μέσα και δεν βγαίνεις αν δεν κερδίσεις….

Το ματς και η ευκαιρία της χρονιάς

Editorial

Μπαίνεις μέσα και δεν βγαίνεις αν δεν κερδίσεις….

Ήρθε η μέρα που ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει έναν πολύ μεγάλο φετινό του στόχο. Τα ψέματα τελείωσαν. Πέμπτη στις 19:00 ξεκινάει ο τελικός για τον ΠΑΟΚ.

Κακά τα ψέματα ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με ντεζαβαντάζ και δεν είναι το φαβορί, μια και στη Λεωφόρο έκανε κάκιστο παιχνίδι.

Παρολ’ αυτά υπάρχει ένας στόχος. Μία σκέψη. Η νίκη με διαφορά στο σκορ. Σε αυτό δεν μπαίνουν δεύτερες σκέψεις. Ξεκινάς να παίζεις και… δεν σταματάς την λυσσασμένη προσπάθεια, αν δεν τελειώσει το ματς.

Σε ένα τέτοιο παιχνίδι οι επιλογές και τα συστήματα δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο, πέρα βέβαια από το ότι πρέπει να βρει εκείνους τους παίκτες που… δεν θα σταματήσουν ποτέ και πουθενά. Ότι και αν γίνει μέσα στο ματς. Ακόμη και σε ένα πιθανό 2-0 ή και παραπάνω…

Όλα για όλα τα παίζει ο ΠΑΟΚ και αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα στην Τούμπα (που είναι ξεκάθαρα η πιο δυνατή έδρα της χώρας και φέτος) τα έχει καταφέρει κόντρα σε όλες τις μεγάλες Ελληνικές ομάδες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ!

* Στον άλλο ημιτελικό είδαμε ότι… πολύ απλά σε τέτοια ματς πολλές φορές δεν παίζεται ποδόσφαιρο! Παραξενεύτηκε κανείς; Γιατί πόσο ποδόσφαιρο παίχθηκε όταν ο ΠΑΟΚ το 2014 πέρασε τον Ολυμπιακό σε εκείνο το 1-0 με τον Αθανασιάδη;

Αυτή είναι η κατάσταση (πολλές φορές) αρκεί να έχεις παίκτες που προσαρμόζονται σε όλα τα δεδομένα και ΠΟΤΕ δε δέχονται την ήττα.

Κατά τα άλλα διαβάσαμε και την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που διαμαρτύρεται κατά όλων, μίας ΠΑΕ που φέτος έχει ξεπεράσει κάθε ρεκόρ γκρίνιας!

Και όμως! Αυτό το ανάθεμα σε ΕΠΟ και λοιπούς, αυτό το ότι… διαλύεται το ποδόσφαιρό μας, κάπου το έχουμε ξανακούσει φέτος. Το ακούμε πολύ συχνά! Εδώ στη Θεσσαλονίκη! Όπως ακριβώς τα λέει η ΠΑΕ Ολυμπιακός που έχασε κεκτημένα ετών και φωνάζει… Οι άλλοι γιατί τον ακολουθούν άραγε;

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να δώσει συνέχεια

Στόχος να «χτίσει» στο αποτέλεσμα της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο 1η Νοεμβρίου στις 19:00 τον Αστέρα Τρίπολης για την 9η αγωνιστική της Super League, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αλέσιο Λίσι, καλείται να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο αποτέλεσμα της Τετάρτης απέναντι στην ΑΕΚ, με μια επικράτηση απέναντι στους Αρκάδες, προκειμένου να παραμείνει κοντά στην κορυφή, αλλά και να δείξει σημάδια προόδου.

Το ενδιαφέρον βρίσκεται γύρω από το πως θα κατέβει στο γήπεδο ο Δικέφαλος, αλλά και στην επιλογή προσώπων, με δεδομένες τις απουσίες των Πέλκα, Μιχαηλίδη και Λουσέ, πέρα από τους μαρκοχρόνια τραυματίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουβεντίδης: «Βράδυ Σαββάτου…» (pics)

Το σχόλιο του Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη διαιτησία στο Κηφισιά-Ολυμπιακός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,  Γιώργος Κουβεντίδης, σχολίασε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τις αποφάσεις του Τσέτσιλα στο αποψινό Κηφισιά-Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 2-3, χάρη στο γκολ του Ζέλσον Μάρτινς στο 95. Στην τελευταία φάση του αγώνα ωστόσο, η Κηφισιά ζήτησε πέναλτι για χέρι του Έσε, με τον διαιτητή να μη συγκινείται και να σφυρίζει τη λήξη του αγώνα.

Ο  Γιώργος Κουβεντίδης σχολίασε:

«Βράδυ Σαββάτου...»

Επίσης σχολίασε τη φάση κατά την οποία ο Πουέρτα κάνει φάουλ στον αντίπαλό του που κινείται προς την περιοχή, χωρίς να δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα:

«Αν δεν πάρεις δεύτερη κίτρινη, σε λίγο γίνεσαι αλλαγή;»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίσι: «Να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική!»

Οι δηλώσεις του Ιταλού για την αυριανή αναμέτρηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

Ο Αλέσιο Λίσι μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Aktor.

Αρχικά δήλωσε:

«Νιώθω καλά. Χρειαζόμασταν το αποτέλεσμα όπως αυτό επί της ΑΕΚ, και αύριο πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά.»

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίσει έτσι:

«Ελπίζω να είναι έτσι. Χρειαζόμασταν όπως είπα μια τέτοια νίκη. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε ανάλογα στα επόμενα παιχνίδια.»

Για το αν έκανε αλλαγές πέρα από τον σχηματισμό:

«Αλλάξαμε πράγματα, έγιναν προσαρμογές σε επίπεδο προσώπων και κυρίως στην ερμηνεία συγκεκριμένων πραγμάτων. Επαναλαμβάνω ότι το βασικό ήταν ότι μπήκαν τα γκολ με την ΑΕΚ, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ.»

Τι θέλει να δει αύριο από την ομάδα του:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή τη δυναμική, προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά σίγουρα πρέπει να κάνουμε προσαρμογές παιχνίδι με το παιχνίδι.»

Η άποψη του για τον Αστέρα:

«Είναι δύσκολο. Άλλαξαν προπονητή οπότε δεν ξέρουμε τι ακριβώς να περιμένουμε. Σίγουρα όμως, έχει λιγότερους βαθμούς από όσους αξίζει.»

Για το αν ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει:

«Άλλες φορές ναι, άλλες όχι, όταν έχεις τρία παιχνίδια την εβδομάδα.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ