Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συμφωνία ΠΑΟΚ – Τσέλσι για Μπαμπά

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί ο Μπαμπά Ραχμάν, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Τσέλσι μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

Στέργιος Αναστασιάδης

Η συμφωνία ΠΑΟΚ – Τσέλσι για Μπαμπά

Ο 26χρονος διεθνής Γκανέζος αριστερός μπακ θα υποβληθεί βέβαια σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το συμβόλαιο που θα τον “δέσει” με τον Δικέφαλο μέχρι το καλοκαίρι, με την συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι να μην περιλαμβάνει οψιόν αγοράς για λογαριασμό των “ασπρόμαυρων”.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρον πως ΠΑΟΚ θα έχει τη δυνατότητα στο τέλος της σεζόν να ανανεώσει τον δανεισμό του Μπαμπά για έναν ακόμα χρόνο, εφόσον όμως ο Γκανέζος ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους για ακόμα έναν χρόνο, καθώς αυτό που τον δεσμεύει τώρα με τους “Μπλε” ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι εκλογές της ΕΠΟ θα κρίνουν και τη νέα ΚΕΔ!

Όλα στον “αέρα”, όλα ρευστά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με βάση τα τωρινά δεδομένα κανένας δε μπορεί να προβλέψει τί θα συμβεί όταν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Αν δηλαδή η σημερινή ΚΕΔ προχωρήσει σε επιλογή των διαιτητών και στη συγκρότηση των πινάκων ή ακόμη και στον προγραμματισμό των σεμιναρίων.

Κι αυτό γιατί με βάση το καταστατικό της Ομοσπονδίας η θητεία της ΚΕΔ λήγει μ΄ αυτή του δ. σ. της ΕΠΟ. Κι όλα αυτά πρέπει να προχωρήσουν με τη νέα διοίκηση που θα προκύψει. Εκτός αν το νέο δ. σ. ανανεώσει τη σύνθεση της παρούσης επιτροπής ή αλλάξει κάποια μέλη της.

Οπως γίνεται αντιληπτό,  όλα είναι ρευστά και όταν θα ξεκαθαρίσει η όλη κατάσταση και φανεί τί πρόκειται να γίνει θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα, που να προσεγγίζουν την πραγματικότητα.

Σήμερα όλα είναι στον αέρα και οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν για το αύριο της διαιτησίας. Στα ΜΜΕ διαρρέουν διάφορα ονόματα, αλλά είναι απλά εικασίες, σε περίπτωση που υπάρχει νέα ΚΕΔ.

Όλα θα φανούν όταν προσδιοριστούν οι εκλογές για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ και θα δούμε τι σχήμα θα υπάρξει, γιατί οι πληροφορίες τώρα τουλάχιστο, δίνουν και παίρνουν.

Πηγή: forzaonline.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

PAOK24 News by GAS24 με πασχαλινές… δωράρες! (pics)

Σήμερα το βράδυ στις 22:00, εννοείται για μικρά αλλά και… μεγάλα παιδιά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν χάνεται το σημερινό PAOK24 News! Στις 21:30, οι Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και Στέργιος Αναστασιάδης έχουν ραντεβού μαζί σας μέσα από τον λογαριασμό του PAOK24 στο Youtube και θα σχολιάσουν όλα όσα αφορούν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα και φυσικά την επόμενη ημέρα του Δικεφάλου στη "μάχη" για τον τίτλο του Πρωταθλητή!

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα "τρέξει" ένας σούπερ πασχαλινός διαγωνισμός, με "ασπρόμαυρα" δώρα από τη μπουτίκ του ΠΑΟΚ!

Δύο λαμπάδες με T-shirt, επτά λαμπάδες και πέντε "ασπρόμαυρα" πασχαλινά αυγά σας περιμένουν, με το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ή να γίνετε συνδρομητής στον λογαριασμό του PAOK24 στο Youtube και να στείλετε ένα μήνυμα με το ονοματεπώνυμό σας την ώρα της εκπομπής!

Τόσο απλά! Ραντεβού στις 21:30!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν περισσεύει κανένας!

Είκοσι τέσσερις ποδοσφαιριστές, μία ομάδα, ένας στόχος!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ασφαλώς, το πρόσωπο του κυριακάτικου ντέρμπι της Τούμπας, ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Με τα δύο γκολ που πέτυχε, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου και οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην τεράστια νίκη εις βάρος της ΑΕΚ, όμως δεν ήταν μόνος!

Μήπως δεν ήταν εξίσου σημαντικός ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, ειδικά στο διάστημα από το 5ο έως το 35ο λεπτό, με δύο τεράστιες επεμβάσεις; Μήπως δεν ήταν συγκλονιστικός ο Κωνσταντίνους Κουλιεράκης; Μήπως δεν ήταν καθοριστικός ο Στέφαν Σβαμπ, ανεξάρτητα από την πολύ κακή στιγμή που είχε στο 75ο λεπτό;

Μία ομάδα ωστόσο δεν αποτελείται από 11 ποδοσφαιριστές. Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, αποτελείται από 24, ανεξάρτητα από τον χρόνο συμμετοχής που "γράφει" ο καθένας εξ αυτών σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από το ποιοι βρίσκονται στην ενδεκάδα, ποιοι χρησιμοποιούνται ως αλλαγή, ποιοι δεν χρησιμοποιούνται καθόλου.

Προχθές, ο Γιόαν Σάστρε καλείται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου να αντικαταστήσει με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τον "αναιμικό" Γιόνι Ότο και ο πρώτος τον βγάζει και με το παραπάνω... ασπροπρόσωπο. Όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε στο 90ο λεπτό, το οποίο ενδεχομένως και να αποδειχθεί ιστορικό, όσο και με την γενικότερη απόδοσή του στα 55 συνολικά λεπτά που αγωνίστηκε.

Την ίδια στιγμή, από το "φιλμ" του χθεσινού ντέρμπι δεν μπορεί επουδενί να απουσιάσει ο Αλί Σαμάτα, ο οποίος ήταν καθοριστικός στην επιτυχημένη προσπάθεια του ΠΑΟΚ να ανατρέψει το εις βάρος του 1-2, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 70΄ στη θέση του Μπράντον Τόμας. Ασίστ στο 81΄ στον Γιάννη Κωνσταντέλια, αυτός που ουσιαστικά... ευθύνεται για το κόρνερ στο 90΄ από το οποίο προήλθε το τρίτο γκολ των "ασπρόμαυρων".

Εν κατακλείδι: Σε έναν "πόλεμο", δεν περισσεύει κανείς, πόσω μάλλον σε έναν "πόλεμο" που έχει ακόμα τρεις "μάχες", σε ένα χρονικό σημείο της σεζόν όπου οι "στρατιώτες" της "πρώτης γραμμής" έχουν καταπονηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον περασμένο Ιούλιο, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Φυσικά, από την όλη εξίσωση δεν μπορεί να λείπει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ο οποίος την Κυριακή 12 Μαΐου θα πρέπει κι αυτός να παίξει... μεγάλη μπάλα, στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ