Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σνάουτνσερ: «Ξέρουμε τι μπορεί να δώσει η ομάδα»

Ξεκάθαρος ο συνεργάτης του Γκαρσία για τον στόχο του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Σνάουτνσερ: «Ξέρουμε τι μπορεί να δώσει η ομάδα»

Ένα τρίποντο βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας αναζητά ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της σεζόν.

Αυτό άλλωστε υποστήριξε και ο άμεσος συνεργάτης του Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτνσερ που σημείωσε σε δηλώσεις του στη NOVA ότι στο μυαλό των παικτών και του τεχνικού τιμ του Δικεφάλου είναι μόνο η νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

“Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη είχαμε πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο. Προβληματιστήκαμε από την εικόνα της ομάδας, αλλά είχαμε μέρες να δουλέψουμε και να κάνουμε ό,τι πρέπει για να τη διορθώσουμε. Αυτό κάναμε μέσα στην εβδομάδα αυτή. Αύριο είναι μια καινούργια μέρα και θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάμε καλύτερα. Πιστεύουμε ότι η ομάδα είναι καλά, έτοιμη γι’ αυτό το ντέρμπι, αυτότ ο ξεχωριστό παιχνίδι. Πάμε να νικήσουμε. Μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας!”

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του αυτό το ματς:

“Όπως είπα μας προβλημάτισε η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη. Ήταν ένα ματς στο οποίο θέλαμε πολύ τη νίκη. Η πίεση αυτή στο μυαλό μας έκανε το ματς να μην μας βγει. Είχαμε άγχος και πίεση να νικήσουμε. Μετά το 0-2, που βρεθήκαμε πίσω, η ομάδα άλλαξε πρόσωπο. Πιέζαμε πολύ, ελευθερωθήκαμε. Δεν είχαμε κάτι να χάσουμε και έτσι παλέψαμε ως το τέλος. Ισοφαρίσαμε, αλλά θέλαμε τη νίκη. Τώρα είναι ένα άλλο ματς αυτό που έχουμε μπροστά μας”.

Σχετικά με τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

“Με τον Παναθηναϊκό θέλουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα από ότι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Άρη. Ξέρουμε τι μπορεί να δώσει η ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε τι μπορούμε να πάρουμε από τον κάθε παίκτη. Από όλους, λοιπόν, περιμένουμε το καλύτερο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν να μας απασχολούν. Πάμε για το καλύτερο. Περιμένουμε έναν δυνατό Παναθηναϊκό, αν και ο αντίπαλος είναι σε δύσκολη κατάσταση. Έχασε κάποια παιχνίδια, ενώ αποκλείστηκε και στο Κύπελλο. Παρόλα αυτά είναι ντέρμπι και περιμένουμε ένα σκληρό ματς.

Πρέπει να είμαστε συμπαγείς και συγκεντρωμένοι. Έχουμε πίεση για το αποτέλεσμα και πρέπει να βγάλουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο”.

Σε ερώτηση για το αν είναι μία πρόβα ενόψει των πλέι οφ, είπε:

“Είναι πρόβα τζενεράλε αυτό το ματς για τα πλέι οφ. Και με τον Άρη ήταν. Τέτοια ματς θα έχουμε στα πλέι οφ. Επομένως, είναι έξτρα κίνητρο για μας να ζητήσουμε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αν την πάρουμε, θα μας δώσει δύναμη για τα επόμενα ματς στα πλέι οφ”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαθμολογία: Ο ΠΑΟΚ ξανά στο κόλπο!

Πώς διαμορφώνεται η κατάσταση μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Φωτιά» στο πρωτάθλημα και στη μάχη του τίτλου έβαλε η ανατροπή του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ στην Τούμπα.

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στο -4 από την κορυφή ενώ υπενθυμίζουμε ότι έχουν ματς λιγότερο, αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, μετά τη διακοπή του Πάσχα.

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 4-1 τη Λαμία, ενώ ο Άρης έφυγε με το διπλό από το «Απ. Νικολαΐδης» απέναντι στον Παναθηναϊκό επικρατώντας με 1-0.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-2

Ολυμπιακός - Λαμία 4-1

Παναθηναϊκός - Άρης 0-1

Η βαθμολογία

  1. ΑΕΚ 75
  2. ΠΑΟΚ 71*
  3. Παναθηναϊκός 71
  4. Ολυμπιακός 70*
  5. Άρης 52
  6. Λαμία 35

*ματς λιγότερο

Κυριακή 12/5 - Εξ΄αναβολής 5η αγωνιστική Playoffs

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (20:00)

Τετάρτη 15/5 - 9η αγωνιστική Playoffs

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Λαμία - Άρης

*όλα τα ματς την 9η αγωνιστική θα ξεκινήσουν στις 20:00

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ

1. Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα Playoffs και Playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

- Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

- Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

- Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… πολιτισμένος κ. Αλμέιδα

«Πόνεσε» από την ήττα και επέδειξε απαράδεκτη συμπεριφορά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αδιανόητα πράγματα από τον Ματίας Αλμέιδα μετά το φινάλε του παιχνιδιού της Τούμπας που βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή με 3-2.

Ο προπονητής της ΑΕΚ σε έξαλλη κατάσταση τα έβαλε με όλους και με όλα μην... αντέχοντας την ήττα της ομάδας του.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πήγαν να συγχαρούν τον Αλμέιδα για την προσπάθεια, όμως εκείνος έδειξε τον... πολιτισμό του και άρχισε να απωθεί όποιον έβρισκε μπροστά του!

Σα να μην έφτανε αυτό ο προπονητής της ΑΕΚ έπιασε από το λαιμό αξιωματικό της ΔΕΑΒ που πήγε εκεί για να κατευνάσει τα πνεύματα!

Ο Ματίας Αλμέιδα, μάλιστα, δεν παρουσιάστηκε στη flash interview, όπως είναι το καθιερωμένο, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ και την ένταση που προκλήθηκε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάστρε: «Στις δύσκολες στιγμές η Τούμπα αλλάζει την κατάσταση!»

Αποθέωσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Ισπανός που με τη «βολίδα» του έκρινε το ματς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιοάν Σάστρε με τη «βολίδα» του χάρισε τη σπουδαία νίκη στον ΠΑΟΚ με 3-2 απέναντι στην ΑΕΚ, με τον Ισπανό να στέκεται και στην εντυπωσιακή παρουσία των φίλων του Δικεφάλου του Βορρά στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Δίνουμε τα πάντα για την ομάδα, δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πολυτιμότερος, είμαστε ενωμένοι και το αποδείξαμε στο γήπεδο.

Στις δύσκολες στιγμές πάντα η Τούμπα αλλάζει την κατάσταση. Και η Τούμπα το έδειξε αυτό σήμερα, με τον παλμό της, με την ενέργεια της. Μας στηρίζει διαρκώς ο κόσμος.

Είμαστε χαρούμενοι που τους το ανταποδώσαμε και συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα.

Ήταν απόφαση του προπονητή να με βάλει στο ημίχρονο. Εγώ όπως πάντα είμαι διαθέσιμος. Θέλω να βοηθάω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, να προσφέρω για τον υπέροχο κόσμο.

Τα έδωσα όλα, όπως κάνω πάντα, γιατί αγαπώ τον ΠΑΟΚ.

Το σημερινό γκολ ήταν πιο δύσκολο από αυτό που πέτυχα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η μπάλα ερχόταν από ψηλά και είναι δύσκολο να γυρίσεις το πόδι σου έτσι. Είναι επίσης και πιο σημαντικό γκολ γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το πρωτάθλημα.

Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήταν δύσκολα. Τα παιχνίδια στα playoffs, ειδικότερα τα εκτός έδρας είναι δύσκολα. Σήμερα γυρίσαμε στην Τούμπα και με την ενέργεια του κόσμου πήραμε το αποτέλεσμα.

Το αφιερώνω στην οικογένεια μου και την κοπέλα μου που είναι πάντα δίπλα μου και με γεμίζουν με αυτοπεποίθηση. Θα είμαι στο πλευρό τους τις επόμενες ημέρες μιας και υπάρχει η διακοπή και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ