Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το «μέτρημα» των διεθνών!

Τα… κατορθώματα των “ασπρόμαυρων” με τις εθνικές τους

Στέργιος Αναστασιάδης

Το «μέτρημα» των διεθνών!

Τον δικό του απολογισμό για τους δέκα συνολικά διεθνείς του Δικεφάλου σε αυτή την διακοπή, πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, αναφέροντας στην επίσημη ιστοσελίδα του:

“H Εθνική Ελλάδας ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία της στον προκριματικό όμιλο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Ισπανία, στη συνέχεια κέρδισε την Ονδούρα σε φιλικό στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ το βράδυ της Τετάρτης (31.03) δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Γεωργία και αρκέστηκε στο 1-1.

Ο Χρήστος Τζόλης αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο σε κάθε παιχνίδι, περνώντας ως αλλαγή στο παιχνίδι στη Γρανάδα και ως βασικός στα άλλα δύο, είχε διάθεση, έδειξε καλά στοιχεία, ενώ έχασε και κάποιες καλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Με τον Ίνγκι Ίνγκασον να παίζει τρία 90λεπτα, η Ισλανδία δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε την πορεία της προς το Μουντιάλ του Κατάρ. Οι Ισλανδοί ηττήθηκαν από Γερμανία με 3-0 και Αρμενία με 2-0, ενώ κατάφεραν να κερδίσουν μόνο το Λίχτενσταιν, στις τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν κι έχασαν σημαντικό έδαφος στη μάχη της πρόκρισης.

Ντεμπούτο με γκολ στην Εθνική Πολωνίας για τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο φορ του ΠΑΟΚ μπορεί στο πρώτο παιχνίδι με την Ουγγαρία (3-3) να έμεινε εκτός αποστολής, αλλά στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ανδόρα, πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση και χρειάστηκε μόλις λίγα λεπτά για να σκοράρει. Στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της Αγγλίας ο Σφιντέρσκι πήρε φανέλα βασικού από τον Πάουλο Σόουζα και μέτρησε άλλα 45 λεπτά.

Η επιστροφή του Μάικλ Κρμέντσικ στην Εθνική Τσεχίας δεν συνοδεύτηκε από κάποιο γκολ, αλλά είχε σίγουρα θετικό πρόσημο. Ο επιθετικός του Δικεφάλου είδε από τον πάγκο τη νίκη 6-2 κόντρα στην Εσθονία, πήρε φανέλα βασικού στην ισοπαλία 1-1 με το Βέλγιο, ήταν εξαιρετικός έχοντας και δοκάρι, ενώ πέρασε ως αλλαγή στο 53′ στην ήττα με 1-0 στην έδρα της Ουαλίας.

Εξαιρετική εκκίνηση στον προκριματικό όμιλο για την Εθνική Σερβίας που σε τρεις αγώνες συγκέντρωσε επτά βαθμούς και μοιράζεται την κορυφή στον όμιλο με την Πορτογαλία. Οι Σέρβοι κέρδισαν με 3-2 την Ιρλανδία, ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τους Πορτογάλους εντός έδρας, ενώ επικράτησαν του Αζερμπαϊτζάν εκτός έδρας με 1-2, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να περνάει σαν αλλαγή στην τελευταία αναμέτρηση στο 64′.

Ο Ραχμάν Μπάμπα επέστρεψε στην Εθνική Γκάνας με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Νότιο Αφρική (1-1) αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας, ενώ στη νίκη 3-1 επί του Σάο Τόμε βρήκε δίχτυα αγωνιζόμενος στη φυσική του θέση.

Με λευκή ισοπαλία κόντρα στην Κύπρο στο γήπεδο της Λεωφόρου ξεκίνησε την πορεία της στα προκριματικά του Euro η Εθνική Ελλάδας Κ21. Οι Μιχαηλίδης, Λύρατζης και Τσιγγάρας αγωνίστηκαν σε όλη την αναμέτρηση, ενώ ο Κούτσιας πέρασε ως αλλαγή στο 64΄”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα ποδοσφαιρική επένδυση από… Ατζούν

Ο Τούρκος επιχειρηματίας φέρεται να εμπλέκεται στη Μάριμπορ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Αφού ερευνήσαμε ποιος σύλλογος στη Σλοβενία είναι ο καταλληλότερος για εμάς, αποφασίσαμε ότι αυτός είναι η Μάριμπορ. Ήμουν στο Μάριμπορ την περασμένη εβδομάδα, μου αρέσει πολύ η πόλη, μου αρέσει πολύ το γήπεδο και μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι που διοικούν τον σύλλογο», είπε ο Ατζούν Ιλιτσαλί, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και στην Ελλάδα, σε ΜΜΕ του ομίλου Αλαφούζου, ενώ σενάριο τον ήθελε να κινείται για την απόκτηση του Βόλου, αλλά το όλο θέμα δεν προχώρησε.

Στη Σλοβενία, υπήρχαν σενάρια και για την Ολίμπια αλλά και για τη Μούρα, με τον Ατζούν να επιλέγει τη Μάριμπορ. «Είμαι μεγάλος οπαδός της Φενέρμπαχτσε, πήγαινα σχεδόν σε κάθε αγώνα του συλλόγου. Σήμερα είμαστε το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κανάλι στην Τουρκία, έχουμε επεκτείνει την παραγωγή σε 13 χώρες. Το ποδόσφαιρο παρέμεινε μέρος του εαυτού μου. Είμαι απλά τρελός για το ποδόσφαιρο. Η Σλοβενία έχει μεγάλες δυνατότητες με εγχώριους παίκτες, στους οποίους είναι απαραίτητο να προσθέσουμε κάποια ξένη ποιότητα και να δημιουργήσουμε ένα μείγμα που μπορεί να είναι επιτυχημένο στην Ευρώπη» ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Οζέγκοβιτς»

Δημοσίευμα στη Σερβία για τον επιθετικό της Κηφισιάς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς και τον ΠΑΟΚ, εμπλέκουν σε μεταγραφικό σενάριο ενόψει καλοκαιριού οι Σέρβοι. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Sportskacentrala.com» σε κείμενο της με τίτλο «ένας ακόμα πρώην ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν είναι κοντά στον ΠΑΟΚ», αναφέρει ότι ο 29χρονος επιθετικός της Κηφισιάς, βρίσκεται στο στόχαστρο των «ασπρόμαυρων».

Μάλιστα, ο συντάκτης στέκεται και οικονομικές λεπτομέρειες, γράφοντας για συμβόλαιο ύψους 180.000 ευρώ του ποδοσφαιριστή φέτος στην Κηφισιά, ενώ από τον ΠΑΟΚ ζητάει 500.000 ευρώ, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Στο ίδιο κείμενο επίσης, σημειώνεται πως ο Οζέγκοβιτς έχει καλή φιλική σχέση με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ φέτος με την Κηφισιά, ολοκλήρωσε τη σεζόν με 16 γκολ σε 30 συμμετοχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά τον Αλμέιδα δεν τη γλιτώνει και ο Αθανασιάδης (vid)

Αυτονόητη η κλήση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βίντεο που έχετε δει μέσα από το PAOK24, αποδεικνύουν με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν προκλήθηκε από κανέναν Μάκη Γκαγκάτση, όπως κι από κανέναν άλλο άνθρωπο του ΠΑΟΚ, παρά τα όσα προσπαθεί να «επικοινωνήσει» (και τα έχει κάνει ακόμα χειρότερα) η ΑΕΚ.

Σε ένα νέο βίντεο που αποκαλύπτει το PAOK24, γίνεται ακόμα πιο κατανοητό ότι οι προκλήσεις από πλευράς AEK, μετά την ήττα στην Τούμπα, ήταν συνεχόμενες και οι άνθρωποι της ήταν αυτοί που επιδίωξαν την ένταση.

Ο τερματοφύλακας Γιώργος Αθανασιάδης, λίγα λεπτά μετά από το δικό του λάθος από το οποίο ξεκίνησε το γκολ της νίκης του Σάστρε, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια μαζί με άλλο ένα μέλος της ομάδας του, απειλούσε κόσμο που βρισκόταν στη θέση του εκείνη τη στιγμή και μάλιστα φαίνεται να κάνει χειρονομίες για ραντεβού έξω από το γήπεδο!

[video width="368" height="624" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/441040747_7822165221161835_549863179154720761_n.mp4"][/video]

Στο βίντεο που βλέπετε είναι ξεκάθαρη η κίνηση του Αθανασιάδη και θεωρείται αυτονόητη η κλήση και γι’αυτόν από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Κι έπονται κι άλλα για τα «παλικάρια» του Αλμέιδα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ