ΒΟΛΕΙ
Με το ίδιο πάθος
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Φοίνικα Σύρου στις 18:00
Δεύτερη αγωνιστική για τη διαδικασία των πλέι-οφ της φετινής Volley League με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στις 18:00 (ΕΡΤSports / live ενημέρωση PAOK24) τον Φοίνικα Σύρου στο PAOK Sports Arena.
Ο Δικέφαλος προέρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί του Παναθηναϊκού, αφού οι παίκτες του Ματιάσεβιτς κόντρα στα προβλήματα απουσιών που είχαν κατάφεραν να βγάλουν χαρακτήρα απέναντι στους πράσινους.
Αυτό καλούνται να κάνουν οι ασπρόμαυροι και στο ματς με τον Φοίνικα Σύρου. Ο ΠΑΟΚ διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου και αυτό θα συμβεί μόνο εάν σημειώσει 5 νίκες χωρίς βαθμολογικές απώλειες και ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός δεν πάρει ούτε έναν βαθμό στα 5 ματς που του απομένουν.
Ανεξάρτητα από τα… μαθηματικά στόχος των παικτών του Δικεφάλου είναι να παλέψουν κάθε ματς μέχρι το φινάλε για να κλείσουν τη σεζόν στο πρωτάθλημα με νίκες και καλές εμφανίσεις και εν συνεχεία να αναμένουν εάν θα διεξαχθούν το κύπελλο ή το λιγκ καπ για να διεκδικήσουν ένα ή δύο τρόπαια φέτος.
Ο Ματιάσεβιτς είδε μετά από πολλές ημέρες τους παίκτες του να επιστρέφουν σταδιακά σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, όμως η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό εξαιτίας της αγωνιστικής απραξίας τους το περασμένο διάστημα.
Από την άλλη πλευρά οι Συριανοί, μετά την ήττα τους από τον Ολυμπιακό έχουν ελάχιστες πιθανότητες για να ανατρέψουν την κατάσταση, ωστόσο είναι πεισμωμένοι να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση.
Στις 31 αναμετρήσεις των δύο ομάδων, στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ προηγείται με 19-12 στις νίκες με τη φετινή σεζόν να είναι… μοιρασμένη, καθώς ο Δικέφαλος επικράτησε στη Σύρο τον περασμένο μήνα με 1-3 παίρνοντας… ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στη Θεσσαλονίκη με 2-3.
Θυμηθείτε πως ο ΠΑΟΚ έφυγε με 2-3 από την έδρα του Παναθηναϊκού την προηγούμενη αγωνιστική:
ΑΣ
«Παιχνίδι δίχως αύριο»
Οι δηλώσεις του Αλεξάντερ Μπέργκερ, ενόψει του προημιτελικού με τον Παναθηναϊκό
Ο ακραίος του ΠΑΟΚ, Αλεξάντερ Μπέργκερ παραχώρησε δηλώσεις ενόψει της αυριανής (4/11, 18:00) προημιτελικής νοκ-άουτ αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, για το League Cup «Νίκος Σαμαράς» στο PAOK Sports Arena.
Ο Αυστριακός τόνισε πως η χρονιά είναι ακόμα στην αρχή της, και η ομάδα δουλεύει σκληρά καθημερινά. Ταυτόχρονα, η αναμέτρηση με τους «πράσινους» θα είναι καθοριστική, ενώ μοναδικός στόχος είναι η νίκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπέργκερ:
«Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, την περσινή πρωταθλήτρια και φετινή νικήτρια του Super Cup, η οποία μάλιστα δεν έχει χάσει ακόμη σετ τη φετινή σεζόν.
Βρισκόμαστε ακόμη πολύ νωρίς στη χρονιά. Είμαστε μια εντελώς νέα ομάδα και δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, προκειμένου να βρούμε σταδιακά τον ρυθμό μας και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Θεωρώ ότι στο τελευταίο μας παιχνίδι δείξαμε σε ορισμένα διαστήματα σημάδια βελτίωσης και πρέπει να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.
Αναμφίβολα, το αυριανό παιχνίδι είναι καθοριστικό, ένας αγώνας χωρίς αύριο! Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με μοναδικό στόχο τη νίκη, ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται απέναντί μας.»
Το τμήμα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον προημιτελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Η αναμέτρηση είναι νοκ-άουτ και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 18:00 στο PAOK Sports Arena.
Με την ολοκλήρωση της προπόνησης, το τμήμα επεφύλασσε έκπληξη στον πρόεδρο του ΤΑΑ, Αντώνη Τσαλόπουλο, ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του.
Άπαντες του ευχήθηκαν τα καλύτερα, σε ένα όμορφο οικογενειακό κλίμα.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το ΤΑΑ ΠΑΟΚ, καθώς υπήρξε απώλεια μέλους οικογένειας, ανθρώπου της ομάδας.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον βοηθό προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Βαλσαμίδη, για τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…»




