Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπιτς: “Θέλω να μείνω και την επόμενη χρονιά”

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στη σημερινή αναμέτρηση, Μπο Μπιτς, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού

Θωμάς Παπάς

Μπιτς: “Θέλω να μείνω και την επόμενη χρονιά”

Ο Μπο Μπιτς μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Περιστέρι, ανοίγοντας τα χαρτιά του ενόψει της επόμενης σεζόν και λέγοντας πως θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ. Έθεσε ωστόσο ως προτεραιότητα τα Play Off, που έρχονται. Τόνισε πως η σημερινή εμφάνιση της ομάδας ίσως να ήταν η καλύτερη της χρονιάς ενώ προσέθεσε πως η 5η θέση είναι καλή αλλά υπάρχει διάθεση από όλους για κάτι καλύτερο.

Για τη σημερινή νίκη κι εμφάνιση της ομάδας:

«Ήταν μια πολύ καλή νίκη για εμάς η σημερινή. Θεωρώ πως το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς. Ήμασταν προσηλωμένοι σε άμυνα κι επίθεση. Έχουμε δύο ακόμη αγώνες. Έχουμε ακόμη πράγματα να κάνουμε και να πετύχουμε. Προχωράμε για τα Play Off γιατί η 5η θέση είναι καλή για εμάς αλλά δεν θα μείνουμε εκεί».

Για την αγωνιστική του άνοδο το τελευταίο διάστημα:

«Δε νιώθω πολύ πως είμαι τόσο διαφορετικός. Απλά θα έλεγα πως η θα παίζει πιο ομαδικά. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βγουν μπροστά και ν πάρουν πρωτοβουλίες. Με βοήθησα πολύ οι συμπαίκτες μου. Πολλές φορές σε βρίσκει κι η μπάλα».

Αναφορικά με το που μπορεί να φτάσει η ομάδα:

«Οποιονδήποτε κι αν ρωτήσετε θα σας πει ότι θα πάμε μέχρι το τέλος. Υπάρχει μεγάλη διάθεση από όλους. Κάθε επόμενο παιχνίδι είναι το σημαντικότερο της χρονιάς. Έτσι μας λέει ο προπονητής. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε στα Play Off. Θα το ευχαριστηθούμε πολύ. Όπως είμαστε κι εμείς ικανοποιημένοι, έτσι είναι κι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κι είναι κρίμα που δεν μπορούν να μας δουν από κοντά. Είναι μια πολύ ωραία περίοδος για να είσαι γύρω από το περιβάλλον του μπασκετικού ΠΑΟΚ».

Σχετικά με την επόμενη χρονιά και την επιθυμία του:

«Ερχόμενος για πρώτη φορά στη Ελλάδα έμαθα πως η ομάδα έχει μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ. Γενικά όποιος έρχεται από την Αμερική στην Ευρώπη ξέρει τι είναι ο ΠΑΟΚ. Θα ήταν τιμή μου να μείνω εδώ και την επόμενη χρονιά. Θέλω να μείνω αλλά προς το παρόν είναι η καλύτερη περίοδος τη σεζόν και πρέπει να το απολαύσουμε. Η δουλειά τώρα είναι να κερδίζω παιχνίδι με το παιχνίδι».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – Μαρούσι (live)

Ζωντανή ενημέρωση από τον “τελικό” για τα πλέι οφ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης της Stoiximan Basket League και ο νικητής σήμερα, παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό, στις δύο νίκες.

Μπείτε στο live του PAOK24 και ενημερωθείτε ζωντανά για την εξέλιξη της αναμέτρησης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Ο 7ος ξένος που μένει εκτός με Mαρούσι

Πάρθηκε η απόφαση από τον Στάθη Νεραντζάκη για το σημερινό παιχνίδι.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι, για την τελευταία αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Basket League, και ως γνωστόν ο Στάθης Νεραντζάκης θα πρέπει να αφήσει έναν ξένο εκτός αποστολής, μιας και έχει στα χέρια του επτά και δικαίωμα να δηλώσει έξι.

Την αποστολή ακολουθούν οι Φρίντρικσον, Γουίλιαμς, ΜακΝίς, Άλστον, Μίχαλ Μιχάλακ και φυσικά ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ. Εκτός, λοιπόν, θα μείνει ο Μαρκές Τάουνς.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν κανονικά στην αποστολή την προηγούμενη αγωνιστική στα Άνω Λιόσια, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την ΑΕΚ, με τον Σέσιλ Γουίλιαμς να μένει εκτός από εκείνο το παιχνίδι.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Για πάντα στο μυαλό μας…»

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τη μέρα της δολοφονίας του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά και τιμά τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

Με ανάρτηση στα social media, το μπασκετικό τμήμα του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο οπαδό της ομάδας, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από επτά χρόνια σε ηλικία 24 ετών.

«Επτά χρόνια χωρίς το Νάσο. Για πάντα στο μυαλό μας. Αθάνατος», έγραψε χαρακτηριστικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco στα social media.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ