Connect with us

ΑΣ

Μένει με την προσπάθεια

Αλλά συνεχίζει να κυνηγάει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Μένει με την προσπάθεια

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ με τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα δικαιούνταν να έχει βλέψεις για την πρώτη δυάδα, όμως οι ήττες της στις λεπτομέρειες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δεν της επέτρεψαν τελικά να μπει «σφήνα» στους δύο «αιώνιους».

Η άφιξη της Μάντεν άλλαξε επίπεδο τον Δικέφαλο που μαζί με τις Ακλ και Μάγιο έχουν δημιουργήσει μία δυνατή τριάδα, που συμπληρώνεται από τις ταλαντούχες Ελληνίδες αθλήτριες του ρόστερ.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια που απομένουν με ΠΑΣ Γιάννινα και ΕΦΑΟ Ζωγράφου, αμφότερα εκτός έδρας, ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει τις νίκες που θα τον διατηρήσουν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Βαθμολογία
1.Παναθηναϊκός 23 (11-1)
2.Ολυμπιακός 23 (11-1)
3.ΠΑΟΚ 20 (8-4)
5. ΟΑ Χανίων 20 (8-4)
5. ΠΑΣ Γιάννινα 18 (6-6)
6.ΕΦΑΟ Ζωγράφου 16 (4-8)

Η επόμενη αγωνιστική (5/5)
Ολυμπιακός-ΕΦΑΟ Ζωγράφου
Παναθηναϊκός-ΟΑ Χανίων
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Nάσο μάγκα ανάμεσα μας πάντα»

Κανείς δε ξεχνά το Νάσο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η 27η Απριλίου, είναι μία από τις πιο άσχημες ημερομηνίες για την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Στις 27 Απριλίου του 2017, πριν από επτά χρόνια, μετά τη νίκη με 4-0 επί του Παναθηναϊκού άνανδροι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον Νάσο Κωνσταντίνου και στον φίλο του, στο ύψος της οδοντιατρικής σχολής του ΑΠΘ επί της οδού Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα ο Νάσος να διασχίσει κάθετα τον δρόμο στην προσπάθειά του να ξεφύγει.

Ο ΑΣ  ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο φίλο του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από επτά χρόνια!

Η ανάρτηση του ΑΣ:

«Νάσο μάγκα ανάμεσα μας πάντα»
27/04/2017-27/04/2024
7 χρόνια «μακριά» μας, για πάντα στο μυαλό μας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κερδίζει και το σηκώνει!

Ο ΠΑΟΚ για διπλό τίτλου σήμερα στην έδρα του Παναθηναϊκού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

24η αγωνιστική στην Α' Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται σήμερα στις 13:45 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος μετά την πρόκριση επί των πράσινων στο κύπελλο Ελλάδας θέλει να πάρει το τρίποντο που θα τον στέψει και μαθηματικά πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ είναι στην 1η θέση με 64 βαθμούς σε 22 ματς, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι 3ος με 53 βαθμούς, αλλά με παιχνίδι περισσότερο. Ανάμεσά τους ο ΟΦΗ με 53 βαθμούς σε 22 ματς.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ACTION24.

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνα Στράντζαλη, δήλωσε:

«Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι για το κύπελλο με επιβλητική εμφάνιση απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Είμαστε διατεθειμένες να αποδώσουμε το ίδιο καλά και να κερδίσουμε ξανά μέσα σε τρεις μέρες. Σίγουρα η σωματική κούραση είναι μεγάλη, αλλά το κίνητρο που μας δίνει το τρίποντο και η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, μας κάνει να βλέπουμε αυτό το παιχνίδι ως τελικό».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία το 2ο Street Handball του ΠΑΟΚ

Όμορφες στιγμές για τους μικρούς αθλητές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Street Handball, στο σχολικό γυμναστήριο της Παπάφη, από την Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Με φιλοξενούμενη την ομάδα από τη Λάρισα, μικροί μαθητές και μαθήτριες, αγωνίστηκαν και απόλαυσαν το παιχνίδι, παρουσία αθλητών της αντρικής ομάδας.

Οι νεαροί αθλητές και οι νεαρές αθλήτριες, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το κύπελλο το οποίο κατέκτησε η αντρική ομάδα στην Χαλκίδα.

Η Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί όλους τους γονείς για τη συνεχή εμψύχωση των μικρών αθλητών, και ιδιαιτέρως την αποστολή από τη Λάρισα, με τον προπονητή, Βασίλη Γκουράβα και τους συνεργάτες του. Τέλος, τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Γιάννη Μπαχά, και τον μαθητή του και απόφοιτο την πρόσφατης Σχολής Διαιτητων, Γρηγόρη Σαλτσίδη, για την άψογη διαιτησία των αγώνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ