Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο 4ο γκρουπ ο ΠΑΟΚ – Οι υποψήφιοι αντίπαλοι

Η UEFA ανακοίνωσε τα γκρουπ με τους υποψήφιους αντιπάλους του ΠΑΟΚ για την κλήρωση

Θωμάς Παπάς

Στο 4ο γκρουπ ο ΠΑΟΚ – Οι υποψήφιοι αντίπαλοι

Ημέρα κλήρωσης είναι η σημερινή για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος θα μάθει στις 15:00 στη Νιόν τον αντίπαλο του στον 3ο προκριματικό του Europa Conference League. Πριν από λίγο η UEFA ανακοίνωσε τα γκρουπ με τον ΠΑΟΚ να είναι ισχυρός (το γνωρίζαμε ήδη) και να πηγαίνει στο γκρουπ Νο4. Εκεί έχει ως υποψήφιους αντιπάλους τις

  • Τραμπζονσπόρ (Τουρκία)
  • Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο) – Μποέμιανς (Ιρλανδία)
  • Αμπερντίν (Σκωτία) – Χάκεν (Σουηδία)
  • Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία) – Δε Νιου Σεντς (Ουαλία)

Μαζί με τον ΠΑΟΚ στους ισχυρούς βρίσκονται τα ζευγάρια, Μόλντε -Σερβέτ, Αούστρια Βιέννης – Μπρέινταμπλικ και Βικτόρια Πλζεν – Ντιναμό Μπρεστ

Όσον αφορά τους Άρη κι ΑΕΚ, οι οποίοι μπαίνουν ένα γύρο, σε περίπτωση που περάσουν τις Αστάνα και Βέλεζ θ’ αντιμετωπίσουν μία εκ των :

Για τον Άρη:

    • Σότσι (Ρωσία) – Κέσλα (Αζερμπαϊτζάν)
    • Κουόπιο (Φινλανδία) – Βόρσκλα Πολτάβα (Πολωνία)
    • Πετροκούμπ (Μολδαβία) – Σίβασπορ (Τουρκία)
    • Αραράτ Ερεβάν (Αρμενία) – Σλασκ Βρόσλαβ (Πολωνία)

Για την ΑΕΚ:

  • Ελφσμποργκ (Σουηδία) – Μιλσάμι (Μολδαβία)
  • Ούιπεστ (Ουγγαρία) – Βαντούζ (Λιχτενστάιν)
  • Ολίμπια Λιουμπλιάνας (Σλοβενία) – Μπιρκιρκάρα (Μάλτα)
  • Κόλος Κοβαλίβκα (Ουκρανία)
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμπλεξε ο Αλμέιδα που πήγε να κουνήσει το δάκτυλο!

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή της ΑΕΚ σε αξιωματούχους του αγώνα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αδιανόητα πράγματα στο φινάλε του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα με έναν Αλμέιδα σε έξαλλη κατάσταση να επιτίθεται σε όποιον βρίσκεται μπροστά του και να πιάνει μάλιστα άνθρωπο του τμήματος Αθλητικής Βίας από το λαιμό!

Ο ίδιος πάντως στη συνέντευξη τύπου προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, απαντώντας με αερολογίες στην απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Όχι μόνο δεν προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την συμπεριφορά του αλλά επιδόθηκε σε μαθήματα ηθικής μέχρι την στιγμή που το PAOK24 του έδειξε την επίμαχη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να πιάνει από τον λαιμό έναν αστυνομικό (!) και όχι άνθρωπο του ΠΑΟΚ όπως προσπάθησαν να εννοήσουν μετά τη λήξη του αγωνα. Η ΑΕΚ έχασε, ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί και έσπρωχνε τους πάντες, έπιασε αστυνομικό απο τον λαιμο και θα τιμωρηθεί βάσει των όσων γράφει ο κανονισμός για τέτοιου είδους παραβάσεις.

Στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν στην συντριπτική πλειονότητα διαπιστευμένοι αστυνομικοί και παρατηρητές, ενώ υπήρχαν μονάχα δύο άτομα της ασφάλειας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που όπως φαίνεται και από το στιγμιότυπο προσπαθούν να ηρεμήσουν τον προπονητή της ΑΕΚ, ενώ το ίδιο κάνει και ο Τάισον χωρίς όμως αποτέλεσμα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Οι νέες αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου

Το ενδιαφέρον στο μακροχρόνιο στοίχημα παραμένει ενεργό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με ντέρμπι σε Τούμπα και Λεωφόρο ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική στα Playoffs της Stoiximan Super League και ο ΠΑΟΚ «ψαλίδισε» την απόσταση από την ΑΕΚ στο -4, έχοντας ωστόσο κι ένα παιχνίδι λιγότερο από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός προχώρησαν με νίκες στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Λαμία αντίστοιχα, με την βαθμολογία πλέον να αλλάζει και φυσικά οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών, οι οποίες διατηρούν την ΑΕΚ ως το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο αλλάζουν σημαντικά τις αποδόσεις των υπολοίπων.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ άλλαξαν και τις ισορροπίες αναφορικά με τις αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα, με την ΑΕΚ να πηγαίνει στο 1.22 από το 1.10 και τον ΠΑΟΚ να ανεβαίνει στο 7.00 από το 20.00 που βρισκόταν μετά την ισοπαλία κόντρα στη Λαμία.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ «εκτοξεύτηκε» από το 10.00 στο 50.00, ενώ ο Ολυμπιακός πήγε στο 8.00 από το 15.00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Πρώτη φορά σκοράρει φέτος με το… καλημέρα στην Τούμπα!

Το απίστευτο στατιστικό της ομάδας του Λουτσέσκου τη φετινή σεζόν.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με σπουδαία εμφάνιση ο ΠΑΟΚ λύγισε πανάξια την ΑΕΚ με επική ανατροπή στο φινάλε (3-2) και μπαίνει με τα χίλια για το πρωτάθλημα βάζοντας μπουρλότο στην κορυφή!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Οι «ασπρόμαυροι» μετά από εντυπωσιακή ομαδική ενέργεια έφτασαν στο γκολ μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Μπράντον πέρασε στον Μπάμπα ο οποίος έσπασε την μπάλα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά στη διάρκεια της φετινής σεζόν, στην οποία οι «ασπρόμαυροι» βάζουν τη μπάλα στα δίχτυα στο πρώτο 15λεπτο σε εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου σε 15 παιχνίδια που έδωσε στην Τούμπα για τον θεσμό του πρωταθλήματος δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα στο πρώτο τέταρτο, με το παρθενικό να επιτυγχάνεται στο χθεσινό αγώνα απέναντι στην ομάδα του Αλμέιδα, εκεί όπου ο Κωνσταντέλιας έβαλε με το... καλημέρα τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ