Connect with us

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ο επόμενος σταθμός του Σταφυλίδη (pic)

Αλλάζει ομάδα, παραμένει στη Γερμανία

Ο επόμενος σταθμός του Σταφυλίδη (pic)

Ο Κώστας Σταφυλίδης συνεχίζει την παρουσία του στη Γερμανία και τη Bundesliga, αφού τη νέα σεζόν, θα φοράει τη φανέλα της Μπόχουμ.

Η συμφωνία είναι για δανεισμό ενός έτους από τη Χοφενχάιμ, με τη Μπόχουμ να επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία, μετά από μερικά χρόνια απουσίας.

Ο Σταφυλίδης, είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά πέρσι μετά τον τραυματισμό του στον ώμο και μετακομίζοντας στη Μπόχουμ, ευελπιστεί να βρει ξανά ρυθμό και ρόλο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Οζέγκοβιτς»

Δημοσίευμα στη Σερβία για τον επιθετικό της Κηφισιάς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς και τον ΠΑΟΚ, εμπλέκουν σε μεταγραφικό σενάριο ενόψει καλοκαιριού οι Σέρβοι. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Sportskacentrala.com» σε κείμενο της με τίτλο «ένας ακόμα πρώην ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν είναι κοντά στον ΠΑΟΚ», αναφέρει ότι ο 29χρονος επιθετικός της Κηφισιάς, βρίσκεται στο στόχαστρο των «ασπρόμαυρων».

Μάλιστα, ο συντάκτης στέκεται και οικονομικές λεπτομέρειες, γράφοντας για συμβόλαιο ύψους 180.000 ευρώ του ποδοσφαιριστή φέτος στην Κηφισιά, ενώ από τον ΠΑΟΚ ζητάει 500.000 ευρώ, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Στο ίδιο κείμενο επίσης, σημειώνεται πως ο Οζέγκοβιτς έχει καλή φιλική σχέση με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ φέτος με την Κηφισιά, ολοκλήρωσε τη σεζόν με 16 γκολ σε 30 συμμετοχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

“Στην… pole position η Άιντραχτ – Αυτά δίνει για Κουλιεράκη”

Τι υποστηρίζουν διεθνή media για τον στόπερ του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

O Κωνσταντίνος Κουλιεράκης εξακολουθεί να μαγνητίζει πολλά βλέμματα επάνω του και βλέπει το όνομά του να φιγουράρει για μία ακόμη φορά, στα διεθνή media.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έχει τον στόπερ του ΠΑΟΚ ψηλά στη λίστα της, με το Sky Sport να σημειώνει πως ο "Δικέφαλος" αξιώνει περίπου 13 εκατ. ευρώ για τον παίκτη του.

"Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει συνδεθεί με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εδώ και αρκετές εβδομάδες, όμως είναι πιο ακριβός απ' ότι περίμεναν. Ο ΠΑΟΚ ζητά 13 εκατ. ευρώ για τον Κουλιεράκη, με την Άιντραχτ να δίνει 7-8 εκατ. ευρώ.

Υπάρχει θεμελιώδης συμφωνία μεταξύ του παίκτη και της Άιντραχτ κι ο Κουλιεράκης θέλει να μετακομίσει στον σύλλογο της Bundesliga. Ο Έλληνας αμυντικός μάλλον θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ενδιαφέρον και από την ιταλική Serie A, αλλά η Φρανκφούρτη βρίσκεται στην... pole position.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ενδιαφέρεται για τον παίκτη εδώ και καιρό και φαίνεται πως ο Κουλιεράκης μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα του Γουίλιαν Πάτσο. Ο αμυντικός από το Εκουαδόρ φέρεται να βρίσκεται στη λίστα με τους οικονομικά ισχυρούς συλλόγους της αγγλικής Premier League με την Λίβερπουλ, την Άρσεναλ αλλά και την Ντόρτμουντ από την Γερμανία να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Αν βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της από την πώληση του Πάτσο, η ομάδα της Φρανκφούρτης πιθανότατα θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά τη μεταγραφή του Κουλιεράκη χωρίς κανένα πρόβλημα", σημειώνει μεταξύ άλλων το Sky Sport.

Ο ΠΑΟΚ ζητάει -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- 13 εκατ. και η Άιντραχτ φτάνει για την ώρα στια 7-8. Ο Κουλιεράκης βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο και μένει να φανεί, ποια θα είναι τα επόμενα βήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έσκασε η ατομική βόμβα! Στον ΠΑΟΚ ο Πόρτερ Τζούνιορ! (vid)

Οριστική η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ να τον ανακοινώνει με ένα ξεχωριστό βίντεο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ είναι και με τη βούλα παίκτης του ΠΑΟΚ! Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές από το ΝΒΑ στην Ευρώπη στην ιστορία, ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω της σελίδας του στο Facebook!

O 24χρονος παικταράς, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειες του "Δικέφαλου του Βορρά" μέχρι το τέλος της σεζόν, σε μία συμφωνία που και οι δύο πλευρές, μόνο κερδισμένες μπορούν να βγουν.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είχε επιτευχθεί από νωρίς το πρωί, όπως είχε ενημερώσει ο έγκυρος Shams Charania, με τον ΠΑΟΚ να την ανακοινώνει και επισήμως πριν από λίγο, αφού ξεπεράστηκαν τα όποια διαδικαστικά ζητήματα μπορεί να υπήρχαν.

Ο KPJ θα φορέσει τα ασπρόμαυρα, σε μία κίνηση που προκαλεί αίσθηση τόσο στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, στην προσπάθεια που κάνει να ξαναβάλει την καριέρα του στο σωστό δρόμο και να επιστρέψει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου για να κυριαρχήσει ξανά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ