Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο αριθμός των διαρκείας που έφυγαν

Η πώληση των εισιτηρίων της σεζόν μπήκε στην δεύτερη περίοδο

Αντώνης Τσακαλέας

Ο αριθμός των διαρκείας που έφυγαν

Στην δεύτερη περίοδο πέρασε η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, καθώς από τις 16.08.2021  όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώθηκαν και έγιναν διαθέσιμες προς πώληση στον κάθε ενδιαφερόμενο. Στην πρώτη περίοδο πώλησης, δόθηκαν περίπου 6.000 εισιτήρια διαρκείας. Αναλυτικά, όλες οι πληροφορίες για όσους θέλουν να πάρουν θέση σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Δικέφαλου για τη νέα σεζόν:

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣ.ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2021-22

ΘΥΡΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΜΕΑ ΠΑΙΔΙΚΟ
1 € 680 €765 €565 €565
2-3 €470 €525 €390 €390
4-4Α €145 €155
5-6 €325 €345 €255 €255
7 €155 €170 €130 €130
€155 €170  –  –
VIP €2.000 €2.300  –  –
VIPA €2.000 €2.300  –  –
SUITES VIP €18.000 €20.000  –  –
SUITES VIPA €36.000 €40.000  –  –

Τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 περιλαμβάνουν:

  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος Super League.
  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες Kυπέλλου.
  • Όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες.
  • Όλους τους εντός έδρας προκριματικούς αγώνες UEFA
  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες της φάσης των ομίλων UEFA Conference League σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας μας.
  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες Play Οffs.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

1.Εισιτήριο ανανέωσης :

Κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2019-20 έχει ως τις 10.08 δικαίωμα να ανανεώσει τη θέση του με ειδική τιμή.

2.Νέο εισιτήριο :

Διατίθενται σε όλες τις θύρες. Την πρώτη περίοδο διάθεσης δεν θα διατεθούν νέα εισιτήρια διαρκείας καθώς όλα είναι προς ανανέωση.

3.Παιδικό εισιτήριο (Έως 12 ετών) :

Κάθε παιδικό εισιτήριο διαρκείας της σεζόν 2019-20 μπορεί να ανανεωθεί και φέτος αρκεί να προηγηθεί η ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας του κηδεμόνα και με την προϋπόθεση ότι το παιδί έχει γεννηθεί από 01.01.2009 κι έπειτα. Τα παιδικά εισιτήρια δεν πωλούνται μεμονωμένα & δεν θα είναι διαθέσιμα στις θύρες 4 – 4Α -7Α – VIP – VIPA. Τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας 2019-20 που δεν πληρούν πλέον το ηλικιακό κριτήριο έκδοσης δεν θα έχουν τη δυνατότητα ανανέωσης.

4.Εισιτήριο ΑΜΕΑ

Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας ΑΜΕΑ απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού αναπηρίας 67% κι άνω με λήξη 31.05.2022. Τα ΑΜΕΑ εισιτήρια δεν θα είναι διαθέσιμα στις θύρες 4 – 4Α -7Α – VIP – VIPA. Την πρώτη περίοδο διάθεσης δεν θα διατεθούν νέα ΑΜΕΑ εισιτήρια διαρκείας καθώς όλα είναι προς ανανέωση.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

Μόνο μέσω Διαδικτύου -Το ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας www.paokfc.gr θα «ανοίξει» στις 26.07.2021, στις 09:00. Αγόρασε το εισιτήριο διαρκείας σου από το επίσημο site του Δικεφάλου εδώ.

Το ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων για την περίοδο ανανεώσεων θα κλείσει στις 10.08.2021 18:00 και θα ανοίξει για την ελεύθερη διάθεση στις 16.08.2021 09:00.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να επιλέξουν μια εκ των δυο επιλογών παραλαβής.

  • Δωρεάν παραλαβή μέσω courier (Εντός Ελλάδας) : Κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας, οι φίλαθλοι καταχωρούν την επιθυμητή διεύθυνση αποστολής της κάρτας διαρκείας τους. Ο φίλαθλος για να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας του και σε συνάρτηση με την κατηγορία εισιτηρίου διαρκείας που υπάγεται, θα πρέπει να αποστείλει ηλεκτρονικά ως επισυναπτόμενα αρχεία τα κάτωθι δικαιολογητικά στο email emvolio@paokfc.grΚανένα εισιτήριο διαρκείας δεν θα εκτυπώνεται αν προηγουμένως δεν έχει γίνει λήψη και αντίστοιχα έλεγχος των δικαιολογητικών.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι τα πιστοποιητικά θα διαγραφούν εντός 10 ημερών από τη λήψη τους από κάθε ηλεκτρονικό αρχείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αφού πραγματοποιηθεί πρώτα ο σχετικός έλεγχος ταυτοποίησης μεταξύ των στοιχείων του αιτούντος την χορήγηση/ανανέωση του Εισιτηρίου Διαρκείας και των στοιχείων που αναγράφονται στα εν λόγω πιστοποιητικά εμβολιασμού/νόσησης, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας και αυτό μόνον για όσους επιλέξουν να λάβουν το Εισιτήριο Διαρκείας μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών.,

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ emvolio@paokfc.gr

  •  Παραλαβή από τα εκδοτήρια της Τούμπας: Οι φίλαθλοι θα μπορούν να παραλάβουν καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00) το εισιτήριο διαρκείας τους μόνο μετά από την επίδειξη οποιουδήποτε δημοσίου εγγράφου ταυτοποίησης, του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης από COVID-19 , του αριθμού κράτησης & αν πρόκειται για εκπτωτική κατηγόρια ΑΜΕΑ ή ΠΑΙΔΙΚΟ τα ανάλογα δικαιολογητικά έκδοσης. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα αποθηκεύσει, έστω και προσωρινά, κανένα δεδομένο υγείας.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα

Για αγορές με τη χρήση πιστωτικής κάρτας υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής έως 10 άτοκες δόσεις.

Οι εταιρίες που επιθυμούν έκδοση τιμολογίου θα πρέπει κατά τη διάρκεια της συναλλαγής να επιλέξουν την έκδοση  τιμολογίου, πριν την καταχώρηση των στοιχείων πληρωμής, και έπειτα να καταχωρήσουν στο σύστημα τα στοιχεία της εταιρείας προκειμένου να γίνει η έκδοση του τιμολογίου. Η εξόφληση θα πρέπει γίνεται μέσω εταιρικής πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

  • Όσοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2019-20, ανανεώσουν το εισιτήριό τους, θα μπορούν να παρακολουθήσουν και όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ Β’.
  • Μετά τη λήξη των ανανεώσεων, όσοι προέβησαν σε αυτή θα λάβουν εκπτωτικό voucher 20% για την επόμενη αγορά προϊόντων της ομάδας από τα PAOK FC Official Stores.
  • Βάσει της ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 3117, 16/07/2021) δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν αποκλειστικά οι πλήρως εμβολιασμένοι φίλαθλοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού φιλάθλων για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως 15 ετών. Οι ανήλικοι 12 – 15 ετών προσκομίζουν PCR test εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ώρων προ τη διεξαγωγή του αγώνα. Οι ανήλικοι έως 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
  • Για όσο χρονικό διάστημα οι θύρες 4 & 4Α παραμείνουν κλειστές, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν πρόσβαση στη θύρα 8.
  • Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε η οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 7Α να μην λειτουργήσει. Ωστόσο οι ενήλικοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας 2019-20 (οι κηδεμόνες) θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τη θέση τους. Δεν θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης τα δωρεάν παιδικά εισιτήρια διαρκείας στη θύρα 7Α.
  • Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για ανήλικο απαιτείται προηγουμένως η έκδοση εισιτηρίου διαρκείας του κηδεμόνα στην ίδια θύρα.
  • Στις αγορές μέσω διαδικτύου δεν είναι εφικτή η αλλαγή θέσης ή η ακύρωση συναλλαγής.
  • Έπειτα από τις υποδείξεις της UEFA οι κάτοχοι εισ.διαρκείας 2019-20 των κάτωθι θέσεων στη θύρα 1 δεν θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης και θα επικοινωνήσουμε μαζί τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους:
    ΘΥΡΑ 1 – ΣΕΙΡΑ 4 – ΘΕΣΗ 101 έως 114
    ΘΥΡΑ 1 – ΣΕΙΡΑ 5 – ΘΕΣΗ 36 έως 42
    ΘΥΡΑ 1 – ΣΕΙΡΑ 5 – ΘΕΣΗ 53 έως 62
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Πολύ σκληρός ο ΠΑΟΚ εύχεται καλή Ανάσταση σε όλους όσους τον περίμεναν…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τι ζήσαμε πάλι… Τι ματσάρα ήταν αυτή! Ένας συγκλονιστικός αγώνας του πιο σπουδαίου πρωταθλήματος, μία τρομερή αναμέτρηση που ανεβάσει πολλά επίπεδα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ δίκαια και πανάξια, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του μέσα στη χρονιά!

Από που να αρχίσεις και να που να τελειώσεις για όσα έζησαν στην Τούμπα οι 17.100 χιλιάδες πιστοί ΠΑΟΚτσηδες που κόντρα στο ρεύμα ήταν εκεί για να συμμετέχουν (και όχι να απαξιώσουν όπως γίνεται κυρίως στα social) σε άλλη μία προσπάθεια της ομάδας του Λουτσέσκου για… ανατροπή! Αυτή είναι η αλήθεια… Ο ΠΑΟΚ ήταν κάτω και έπρεπε να σηκωθεί έχοντας μάλιστα να παίξει με μία τόσο καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ. Η οποία μάλιστα από το πουθενά και εντελώς άδικα προηγήθηκε με 1-2 στο 75΄ και πίστεψε (όπως πολλές φορές φέτος) ότι είναι έτοιμη να κερδίσει και να κατακτήσει μάλιστα τον τίτλο. ΟΧΙΙΙ! ΠΑΟΚ! Ένας ΠΑΟΚ φέτος που πέφτει μερικές φορές, αλλά έχει έναν εκπληκτικό τρόπο να… επιστρέφει και να αποστομώνει εχθρούς και «φίλους» όταν τον έχουν τελειωμένο.

Η αποψινή ήταν διπλή ανατροπή. Γενικά όσον αφορά την περίοδο μετά τη Λαμία και ειδικά μέσα στο ματς όπου το 1-0 έγινε από το πουθενά 1-2 για να αποδοθεί στο τέλος ποδοσφαιρική δικαιοσύνη με το μυθικό 3-2!

Πέρα από το τρομερό αποτέλεσμα με τον τρόπο που κατακτήθηκε, η εικόνα της ομάδας του Λουτσέσκου ήταν εξαιρετική. Πέρα από το διάστημα 5΄-25΄ όπου η Ένωση ξεδίπλωσε τις αρετές της και ο Κοτάρσκι κράτησε, σε όλο το άλλο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ έκανε τη «δουλειά» του και με τεράστια πάθος-δύναμη έφερνε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Το πιο χαρακτηριστικό νούμερο και στοιχείο της βραδιάς ήταν τα 13-4 κόρνερ. Αυτό το νούμερο αποτυπώνει την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και δείχνει πόσο πίεσε τον αντίπαλο. Αν μέσα στο γήπεδο ήταν για περισσότερο ώρα ο Ντεσπόντοφ με τις εκτελέσεις του και ο Σαμάτα που ψηλά είναι καλός, ίσως το σκορ να ήταν μεγαλύτερο. Αλλά ποιος να ξέρει αν με τους δύο η ομάδα θα ήταν τόσο καλή και θα κέρδιζε τόσα στημένα… Όλα σχετικά είναι…

Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου απέδειξε και σήμερα πόσο ψηλό ταβάνι έχει ως ομάδα, απέναντι στη δεύτερη ομάδα με το ψηλότερο ταβάνι απόδοσης στη χώρα. Και αν πολλοί-πάρα πολλοί μιλούσαν για σβήσιμο ΠΑΟΚ και για τέλος στην ενέργεια της ομάδας μετά τα περασμένα ματς, επιβεβαιώθηκαν στον μέγιστο βαθμό όλοι όσοι εντός αγωνιστικού ήταν βέβαιοι πώς οι παίκτες, σωματικό θέμα ΔΕΝ έχουν.

Ατομικά ο Κοτάρσκι έκανε τη σπουδαία δουλειά του όταν έπρεπε. Κουλιεράκης και Κεντζιόρα πήγαν καλά απέναντι στα αντίπαλα πολύ ποιοτικά φορ και φυσικά ο Κουλιεράκης δεν έκανε ΠΟΤΕ φάουλ στον Πόνσε πριν το 1-2. Ο Όττο δεν ήταν κακός, ενώ στον Λουτσέσκου βγήκε σε απόλυτο βαθμό η αλλαγή Σάστρε. Ο Μπάμπα έχει ρίξει τον ρυθμό του και αυτό είναι ολοφάνερο. Παρολ’ αυτά προσφέρει πολλά. Ο Σβααμπ έδωσε και πάλι ό τι είχε, ενώ για πολλοστή φορά ο Μεϊτέ ανέβηκε στη διάρκεια του αγώνα.

Ο Ντέλιας έκανε σπουδαίο ματς έχοντας απόλυτη υπευθυνότητα σε όλες τις ενέργειές του. Ο Τάισον με τα πολλά λάθη θα πρέπει να ξεκουραστεί μια και του έλειψε η τελική ενέργεια, ενώ σπουδαία προσπάθεια έκανε ο Αντρίγια. Ο Μπράντον προσπάθησε όσο… ήταν όρθιος. Και ο Σαμάτα έδωσε πολλά στις μονομαχίες στο τέλος, όπως και ο Ντεσπόντοφ στα στημένα.

Στον αγώνα είχαμε μόλις 8-6 τελικές, αλλά όλες σχεδόν ήταν μεγάλες ευκαιρίες.  Στο 73%-76% η ακρίβεια στις πάσες.  Πρώτοι για τον ΠΑΟΚ στις προωθητικές πάσες με 7 οι Τάισον και Μπάμπα, στα 9 λάθη ο Τάισον, από 6 Μπάμπα, Κουλιεράκης. Στα 6 κλεψίματα ο Μεϊτέ. Πρώτος σε κερδισμένα φάουλ ο Σάστρε με 3!

* Το πρωτάθλημα παίζεται και σαφώς είναι πολύ δύσκολο να κάνεις τρεις νίκες στην τελευταία εβδομάδα της χρονιάς απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη. Ας το αφήσουμε και πάμε να δούμε ένα ματς, το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

* Στο τέλος του αγώνα επικράτησε ένταση με τον Αλμέιδα να ξεφεύγει εντελώς και μεταξύ άλλων, έσπρωξε και έπιασε από τον λαιμό άνδρα αστυνομικό της αθλητικής βίας! Ήρθε να μας κουνήσει το δάκτυλο ο Αλμέιδα και έλεγε… έλεγε… έλεγε, μέχρι να κληθεί να σχολιάσει το στιγμιότυπο όπου πιάνει τον αστυνομικό από τον λαιμό. Εκεί και μόνο έκανε και την αυτοκριτική του.

* Στο 1-2 του Βίντα πέρα από το ανύπαρκτο φάουλ, υπάρχει και υποψία οφσάιντ. Γραμμές έδειξαν ποτέ;

Καλή Ανάσταση πλέον σε όλους και υπομονή σε όλους τους εμμονικούς με την ομάδα του Λουτσέσκου. Τι να κάνουμε; Θα πρέπει τώρα να περιμένουν για… μετά το Πάσχα και να παρακαλάνε να το χάσει ο ΠΑΟΚ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάμπα: «Είπαμε ότι δε θα τα παρατήσουμε»

Τι είπε για τα όσα συζητούσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μεταξύ τους τις τελευταίες ημέρες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε δυναμικά στη μάχη του τίτλου, μετά τη νίκη με 3-2 επί της ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο Ράχμαν Μπάμπα δε μπορούσε παρά να μην είναι ικανοποιημένος από την επικράτηση των «ασπρόμαυρων», ενώ στάθηκε στη σημασία της στήριξης του κόσμου, αλλά και στον παράγοντα που μπορεί να διαδραματίσει η Τούμπα για την κατάληξη της μάχης του πρωταθλήματος.

«Πιστεύω πως ήταν ο Κωνσταντέλιας ο σημερινός MVP, έκανε πολλά πράγματα, σκόραρε δύο γκολ. Ο Σάστρε σκόραρε ένα κρίσιμο τέρμα, όμως ο Κωνσταντέλιας θεωρώ πως ήταν ο MVP του ματς».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Το μόνο που μας μένει είναι να κερδίσουμε όλα τα ματς και να δούμε που θα οδηγήσει αυτό».

Όσον αφορά το τι συζητούσαν τις τελευταίες ημέρες:

«Από τις αρχές της εβδομάδας κάναμε πολλές συζητήσεις μεταξύ μας. Είπαμε πως δε θα τα παρατήσουμε ποτέ και πως θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Υπήρξε συσπείρωση και μέσω αυτής βγάλαμε την επιμονή μας, παλέψαμε και καταφέραμε να φτάσουμε στην ανατροπή».

Για τις ανατροπές που κάνει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ:

«Πάντα βρισκόμαστε να κυνηγάμε στα ματς με την ΑΕΚ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάζουμε μπροστά και να παλεύουμε όλα τα ματς. Στα δύο ματς μαζί της, μετά το 60' έριξε την ένταση και εμείς βγάλαμε αντίδραση».

Για το αν η Τούμπα θα κρίνει πολλά για το πρωτάθλημα:

«Ναι και ευχαριστώ τους οπαδούς μας για την στήριξή τους. Δεν σταμάτησαν ποτέ να μας στηρίζουν. Ακόμη και όταν μείναμε πίσω στο σκορ απόψε, ήταν δίπλα μας. Τους περιμένουμε και στα επόμενα παιχνίδια».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Φοβερή ένταση και επεισόδιο με βρισιές μεταξύ Ιωαννίδη-οπαδού

Εκτός εαυτού ο διεθνής ποδοσφαιριστής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη βαριά ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός έχασε στο «σπίτι» του από τον Άρη με 1-0 και έμεινε πολύ μακριά στην κούρσα του πρωταθλήματος, με τους φίλους του Τριφυλλιού να αποδοκιμάζουν τον Φατίχ Τερίμ και τους ποδοσφαιριστές του έπειτα από την ολοκλήρωση του αγώνα.

Μάλιστα μετά τη λήξη του ματς έλαβε χώρα σοβαρό φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδό και τον Φώτη Ιωαννίδη στο πάρκινγκ του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σε video που κυκλοφορεί στα Social Media ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ είναι μέσα στο αυτοκίνητο του και ακούγεται να λέει:

«Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις; Έλα εδώ πες το, μην έρθω εκεί πέρα».

Το σκηνικό πήρε έκταση με τον Ιωαννίδη να είναι εκτός εαυτού, όμως μετά από παρέμβαση ψυχραιμότερων αποχώρησε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ