Connect with us
Banner Image Banner Image

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μήνυμα του Γκρίφιν για το… «μαραθώνιο» (pic)

O Αμερικανός κοιτάει τη «μεγαλύτερη εικόνα»

Νίκος Μοσχοβίτης

Το μήνυμα του Γκρίφιν για το… «μαραθώνιο» (pic)

Το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ Mateco στη σεζόν, δεν είναι αυτό που ήθελε και περίμενε κανένας στην ομάδα. Οι τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια σε Stoiximan Basket League και Basketball Champions League, έχουν φέρει μια παραπάνω πίεση στις πλάτες όλων, ενόψει και του αγώνα του Σαββάτου (20:00) με τον Ηρακλή στο Παλατάκι.

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος στην αναμέτρηση με τη Νίμπουρκ, ελλείψει Ζερμέιν Λοβ και Γιώργου Καμπερίδη, είχε και το ρόλο του αρχηγού, έστειλε το δικό του διαδικτυακό μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας, θέλοντας να δώσει το στίγμα του για τη συνέχεια, αναφέροντας:

«Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι το καλύτερο γκρουπ ανθρώπων για τους οποίους έπαιξα ποτέ και υπόσχομαι σε όλους σας ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε το 110%. Είναι μαραθώνιος».

ΜΠΑΣΚΕΤ

Γουόκερ: «Ευκαιρία να δείξω το ταλέντο μου!»

Ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ ζήτησε… συγγνώμη από τους φίλους της Βίλπας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Βίλπας πραγματοποίησε ο Λέλαντ Γουόκερ που αποτελεί πλέον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ο Γουόκερ ζήτησε... συγγνώμη από τους φίλους της φιλανδικής ομάδας λέγοντας ότι η νέα πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του, του δίνει τη δυνατότητα να δείξει το ταλέντο του.

«Ευχαριστώ τον προπονητή, το σταφ και όσους ήταν δίπλα μου. Συγχωρέστε με, αλλά είναι μια ευκαιρία να δείξω το ταλέντο μου και ευχαριστώ για όλα. Το highlight της πορείας μου με την ομάδα ήταν η πρόκριση και η συμμετοχή στο Basketball Champions League».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Έξι μήνες εκτός ο Μοντέρο

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άσχημη εξέλιξη για τον Ολυμπιακό με τον Ζαν Μοντέρο.

Ο Δομινικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο μηνίσκο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες.

Πριν ληφθεί η απόφαση για τη χειρουργική επέμβαση, ο παίκτης είχε ακολουθήσει θεραπεία με αγωγή, ωστόσο δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Όπως όλα δείχνουν, ο εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής του στη δράση κυμαίνεται μεταξύ πέντε και έξι μηνών, αν και αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποκατάστασής του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτοιμος για το 5/5 ο ΠΑΟΚ (pics)

H τελευταία προπόνηση πριν τον Ηρακλή σε εικόνες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω την ήττα του από τη Μπαχτσεσεχίρ και από την Τετάρτη έχει επικεντρωθεί στη νέα απαιτητική εκτός έδρας αναμέτρηση, με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο (31/10, 17:30).

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, θέλει το 5/5 και να παραμείνει μόνη της στην κορυφή της GBL, με το σημερινό της πρόγραμμα στο Παλατάκι, να έχει τακτική και βίντεο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, πριν την αναμέτρηση με τον Ηρακλή...

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ