ΑΣ
«Καυτός» Νοέμβριος
Τα διαδοχικά ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ και η Ευρώπη
Το πρώτο δυνατό κρας-τεστ για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έρχεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Ο Νοέμβριος είναι γεμάτος ντέρμπι για τον Δικέφαλο σε πρωτάθλημα, League Cup, ενώ ξεκινάει και το ευρωπαϊκό του ταξίδι.
Χαρακτηριστικό της κρισιμότητας του μήνα που ξεκινήσαμε να διανύουμε, είναι τα διαδοχικά παιχνίδια κόντρα σε Ολυμπιακό (τα δύο για το League Cup και το ένα για το πρωτάθλημα), αλλά και η αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα που θα ρίξει την αυλαία στον απαιτητικό Νοέμβριο.
Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ τις επόμενες εβδομάδες:
Κυριακή 7/11 – 16:00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (1ο ματς – Α’ Φάση League Cup)
Τετάρτη 10/11 – 19:30 (τοπική ώρα) Μίντελφαρντ – ΠΑΟΚ (1ο ματς – Challenge Cup)
Σαββατοκύριακο 13, 14/11 – ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (2ο ματς – Α’ Φάση League Cup)
Τετάρτη 17/11 – 18:00 ΠΑΟΚ – Μίντελφανρτ (2ο ματς – Challenge Cup)
Σαββατοκύριακο 20, 21/11 – Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (4η αγωνιστική Volleyleague)
Σαββατοκύριακο 27,28/11 – ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (5η αγωνιστική Volleyleague)
Για την 8η αγωνιστική της Futsal Super League, ο ΠΑΟΚ PayspotLabraki αντιμετωπίζει εκτός έδρας, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 16:00, τον Ολυμπιακό Σαλαμίνας.
Ο Δικέφαλος προέρχεται από την εμφατική νίκη του με 7-3 επί του Κορυδαλλού, η οποία τον διατήρησε στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς σε 6 αγώνες.
Απέναντί του, ο Ολυμπιακός Σαλαμίνας, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 9-2 από τον Πύργο, και βρίσκεται στην όγδοη θέση με 7 βαθμούς σε 6 παιχνίδια.
Δείτε ζωντανά τον αγώνα
https://www.youtube.com/watch?v=OToAd3HALBE
Για την 4η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ F&U αντιμετωπίζει στην Αθήνα, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 16:00, τον Παναθηναϊκό.
Ο Δικέφαλος προέρχεται από την σπουδαία νίκη του με 3-2 επί του ΖΑΟΝ στην Μίκρα, κάνοντας το 3Χ3 στο πρωτάθλημα.
Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 3-1 του Απολλώνιου, και συνέχισε και εκείνος με το απόλυτο των νικών.
Ο αγώνας μεταδίδεται ζωντανά μέσω του ΣΠΟΡ ΦΜ TV 3 και μπορείτε να τον δείτε ΕΔΩ
Για την 8η αγωνιστική της Futsal Super League, ο ΠΑΟΚ PayspotLabraki αντιμετωπίζει εκτός έδρας, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 16:00, τον Ολυμπιακό Σαλαμίνας.
Ο Δικέφαλος προέρχεται από την εμφατική νίκη του με 7-3 επί του Κορυδαλλού, η οποία τον διατήρησε στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς σε 6 αγώνες.
Απέναντί του, ο Ολυμπιακός Σαλαμίνας, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 9-2 από τον Πύργο, και βρίσκεται στην όγδοη θέση με 7 βαθμούς σε 6 παιχνίδια.
Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΕΠΣ Σάλας στο YouTube.
Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Σαλαμίνας, ο Αντρέα Καντελόρο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Ο αγώνας με τη Σαλαμίνα αποτελεί ένα πάρα πολύ δύσκολο εμπόδιο στην πορεία μας. Είναι μια δυνατή ομάδα. Με σημαντικούς παίκτες. Τα παιδιά δούλεψαν με πολύ ζήλο μέσα στην εβδομάδα, και προσπαθήσαμε να βγάλουμε κυρίως μεγάλη ένταση. Ο δρόμος είναι μακρύς και σιγά-σιγά ενσωματώνουμε νέες τακτικές λύσεις για να είμαστε όλο και πιο έτοιμοι. Θα μας λείψουν ο Ρενάν και ο Μουρανάκα, αλλά αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελέσει δικαιολογία. Έχουμε ένα σημαντικό πρωτάθλημα στη φανέλα μας. Και σε κάθε παιχνίδι, αυτό το σύμβολο στη φανέλα αντιπροσωπεύει την ιστορία που οφείλουμε να σεβαστούμε. Και την περηφάνια που έχουμε φορώντας τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες το ξέρουν.
Όλοι μας το ξέρουμε. Και την Κυριακή θα δώσουμε το 110% στο γήπεδο. Θέλουμε να νικήσουμε. Και θα πολεμήσουμε. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να τα καταφέρουμε».




