ΕΥΡΩΠΗ
Οι μάχες των αντιπάλων
«Στροφή» στις εγχώριες υποχρεώσεις
Με τα εισιτήρια για την επόμενη φάση να παραμένουν ανοιχτά στον όμιλο του Europa Conference League, ΠΑΟΚ, Κοπεγχάγη, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν στρέφουν πλέον την προσοχή τους στις εγχώριες υποχρεώσεις τους.
Οι Δανοί μετά το διπλό επί του Δικεφάλου στην Τούμπα αντιμετωπίζουν στις 21:00 εκτός έδρας την Σίλκεμποργκ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Το σύνολο του Θόρουπ βρίσκεται στη 2η θέση με 28 βαθμούς, έξι λιγότερους από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ, ενώ οι γηπεδούχοι είναι 5οι με 22.
Να παραμείνει μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας του σλοβάκικου πρωταθλήματος θέλει η Σλόβαν Μπρατισλάβας (1η θέση – 32 βαθμοί) που την Κυριακή στις 16:00 αντιμετωπίζει την Ρουζόμπεροκ (3η θέση – 24 βαθμοί).
Χωρίς αγωνιστική δράση μέχρι τις 21/11 για την Λίνκλον που περιμένει τα παιχνίδια με την Γκλάκις Γιουνάϊτεντ και εν συνεχεία με την Κοπεγχάγη. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ παραμένει πρώτη με 9 βαθμούς σε 3 παιχνίδια στο πρωτάθλημα του Γιβραλτάρ.
ΕΥΡΩΠΗ
Σημαντικές νίκες για Σπόρτινγκ και Γαλατασαράι στο Champions League
Πήραν το διπλό οι Πορτογάλοι, βλέπουν…πρόκριση οι Τούρκοι
Με σημαντικές νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στη League Phase του Champions League η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και η Γαλατασαράι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Η Σπόρτινγκ, λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνση του Ρούι Μπόρζες, επικράτησε με 1-0 της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Λονδίνο, φτάνοντας τους εννέα βαθμούς. Με τον Φώτη Ιωαννίδη στο αρχικό σχήμα, οι Πορτογάλοι πήραν το προβάδισμα στο 59ο λεπτό με τον Ντουμπιά και κατάφεραν να το διατηρήσουν μέχρι το φινάλε, παρά τις σημαντικές ευκαιρίες των Ουκρανών, που είχαν και δοκάρι με τον Άλισον στο 82'.
Την ίδια ώρα, η Γαλατασαράι πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στη διοργάνωση, επικρατώντας με 2-0 της Στουτγκάρδης. Πρωταγωνιστής για την τουρκική ομάδα ήταν ο Σεργκέι Μπατράκοφ, ο οποίος σκόραρε δύο φορές μέσα σε τρία λεπτά (12', 15'), διαμορφώνοντας από νωρίς το τελικό αποτέλεσμα.
Με αυτή την επικράτηση, η Γαλατασαράι έφτασε τους έξι βαθμούς και διατηρεί τις ελπίδες της για παρουσία στην πρώτη 24άδα, ενώ η Στουτγκάρδη γνώρισε την πρώτη της ήττα στη φετινή διοργάνωση, παραμένοντας πάντως σε τροχιά πρόκρισης.
ΕΥΡΩΠΗ
«To ίδιο ανταγωνιστικοί με Ρεν και ΠΑΟΚ»
Το στίγμα του Ισπανού για τον αυριανό αγώνα στο Ροαζόν Παρκ και το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Δικέφαλο!
Την ελπίδα του να δει τον Ολυμπιακό εξίσου ανταγωνιστικό και κόντρα στη Ρεν αύριο και κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή, εξέφρασε ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ, στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τους Γάλλους στο Ροαζόν Παρκ.
"Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πώς μπορεί να ανταπεξέλθει. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Κάνουμε συνεχές ροτέισον, μπορούμε να το κάνουμε αυτό και έχουμε την δυνατότητα να ανταπεξερχόμαστε. Ελπίζουμε να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί και με Ρεν και με ΠΑΟΚ.
Η Ρεν βάζει πολλά γκολ αλλά και δέχεται. Γενικά οι απαιτήσεις στην Ευρώπη είναι πολύ υψηλές. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρώπη. Αύριο είναι ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ. Είμαστε Ολυμπιακός και έχουμε έρθει για το 4 στα 4.
Δεν έχει να κάνει με τη διοργάνωση η επιλογή των παικτών. Έχει να κάνει με το πώς προσεγγίσουμε τον επόμενο παιχνίδι. Προσπαθούμε να βάλουμε την πιο καλή 11άδα και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί και στις 3 διοργανώσεις» τόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού.
ΕΥΡΩΠΗ
«Αναπαύσου εν ειρήνη… » (pic)
Τα συλλυπητήρια του Ντάνι Πονζ στην οικογένεια του Χεσούς Ντε Μιγκέλ
Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Χεσούς Ντε Μιγκέλ, του 30χρονου ποδοσφαιριστή της Τενερίφης που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών, μετά από σύγκρουση με αντίπαλο τερματοφύλακα κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Ανδόρα, εξέφρασε ο Ντάνι Πονζ.
Ο Ισπανός προπονητής του ΠΑΟΚ Β, ο οποίος είχε υπό τις οδηγίες του τον Ντε Μιγκέλ στη Σαλαμάγκα, έγραψε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram:
«Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια και τους οικείους του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».





