ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Προπόνηση με επιστροφή
Συγκεντρωμένοι άπαντες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ιωνικό (5/12, 17:15) συνεχίστηκε με μία προπόνηση σήμερα η οποία… «είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα μεταξύ των παικτών» όπως αναφέρει η ΠΑΕ στην ιστοσελίδα της.
Θετικά ήταν τα νέα για τον Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει Κυριακής, ενώ Μιτρίτσα και Βιεϊρίνια, έκαναν ατομικό, όπως και ο Ροντρίγκο που ταλαιπωρείται από μία ίωση.
Η ομάδα θα προπονηθεί και αύριο το πρωί (10:30) στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα η αποστολή θα ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα.
Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Ουρτάδο μόλις στο 4ο λεπτό, η Κηφισιά έκανε την ανατροπή, κι επικράτησε του Βόλου Elabet με 1-3.
Η ομάδα του Λέτο ισοφάρισε με τον Χριστόπουλο στο 27, και με μεγάλο πρωταγωνιστή στο τέλος τον Σαγκάλ, ο οποίος σκόραρε δις, στο 72 και το 90, πήρε τη νίκη.
Η Κηφισιά πλέον βρίσκεται στην 7η θέση και τους 14 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν ουραγοί, χωρίς βαθμό.
ΒΟΛΟΣ Elabet (Χουάν Κάρλος Γαρίδο): Σιαμπάνης, Κάτσικας, Κάργας, Λεκούς (75΄Γκαμπριέλ), Μύγας, Νεγιού, Κόμπα (77΄Χαραλαμπόγλου), Γρόσδης (77΄Γκονζάλες), Τζόκα (62΄Ρεγκίς), Ουρτάδο (70΄Μπαρέ), Λάμπρου.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Σεμπάστιαν Λέτο): Ραμίρεζ, Μάνσο, Ζολιμπουά, Βαν Άιμα, Αποστολάκης (92΄Ούγκο Σόουζα), Ρουκουνάκης, Γιάγκνε, Σαγκάλ (92΄Θεοδωρίδης) Πόμπο (86΄ Μπερνάρντο Σόουζα), Εμπουλά (62΄Ζέρσον Σόουζα), Χριστόπουλος (62΄Κυριόπουλος).
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αποστολή με Κώστογλου-Αζούζ!
Ο ΠΑΟΚ Β ταξιδεύει στον Πύργο για την 10η αγωνιστική της Super League 2
Τον ΠΑΣ Πύργου αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή στις 15:00 ο ΠΑΟΚ Β εκτός έδρας για την 10η αγωνιστική της Super League 2. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 9 πόντους.
Οι παίκτες του Ντάνι Πονζ, προπονήθηκαν σήμερα Σάββατο πρωί στη Σουρωτή. και κατόπιν αναχώρησαν για την πόλη της Πελοποννήσου.
Την αποστολή του Ισπανού προπονητή απαρτίζουν οι:
Νικολακούλης, Τσιντσόλης, Αβράμπος, Απιατσιόνακ, Κωττάς, Σιδεράς, Πασαχίδης, Τσιότας, Ντούνγκα, Βυρσωκινός, Λεωνιδόπουλος, Ελευθεριάδης, Ίκομπονγκ, Γκιόκα, Παπαγεωργίου, Μπιασότο, Αζούζ, Τσιφούτης, Καραγκέα, Κώστογλου, Σιφναίος, Γραββάνης, Στύλος.
Ο Πανσερραϊκός επικράτησε του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-1, σε ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, αντί για τη Θεσσαλονίκη.
Τα «λιοντάρια» ήταν ανώτερα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, χρειάστηκε να φθάσουν στο 83ο λεπτό ωστόσο, για να πάρουν το τρίποντο.
Οι Σερραίοι προηγήθηκαν με τον Τορέιρα στο 43ο λεπτό, μετά από ενέργεια του Τσέλιου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, κι ενώ οι τελικές μέχρι εκείνο το σημείο ήταν 11-0, ο Απόλλων ισοφάρισε σε 1-1, χάρη σε αυτογκόλ του Αλιατίδη.
Τη νίκη για τον Πανσερραϊκό έδωσε τελικά ο Κωτσόπουλος με καρφωτή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Τσέλιου από δεξιά.
Οι νικητές σκαρφάλωσαν στην 6η θέση με 13 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων έμεινε χαμηλά, στους 8.
Οι συνθέσεις:
Πανσερραϊκός (Γεωργιάδης): Τιναλίνι, Γεωργιάδης, Αλιατίδης, Ηλιάδης, Βασιλάκος (77′ Αρμουγκόμ), Μορέιρα, Τσέλιος, Μασκανάκης (59′ Ζορζίνιο), Αδάμ (46′ Βερνάρδος), Τεϊσέιρα(90+3' Βαρσάμης), Κωτσόπουλος.
Απόλλων Καλαμαριάς (Νόλης-Κάκογλου*): Τρίγκατζης, Αθανασίου (84′ Σπανδωνίδης), Πέρεζ (65′ λ.τ Ράντιτς), Τσιμπούκας, Τσαπακίδης, Προύντζος, Καραμπέρης, Τομάζ (56′ Καπρόφ), Ρίζος (65′ Γανόπουλος), Κεδίκογλου (84′ Μοσχόπουλος), Κυριακίδης.




