Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα νούμερα του ΠΑΟΚ – Λίνκολν

Στατιστικά στοιχεία για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Δικεφάλου

Θωμάς Παπάς

Τα νούμερα του ΠΑΟΚ – Λίνκολν

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης κόντρα στη Λίνκολν στο γήπεδο της Τούμπας για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στατιστικά σχετικά με το background της αναμέτρησης.

  • Χωρίς νίκη παραμένει στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ στην φετινή του πορεία για τους ομίλους του UEFA Europa Conference League. Τα δύο τρίποντα που μετρά μέχρι τώρα στην διοργάνωση είναι μακριά από την Θεσσαλονίκη.
  • Η νίκη με 2-1 επί της Κοπεγχάγης ήταν η τελευταία, ενώ η αρχή είχε γίνει στο εναρκτήριο ματς με την Λίνκολν με 2-0 στο Γιβραλτάρ, η οποία ήταν η 35η χώρα από την οποία αντιμετώπιζε ομάδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία ο ΠΑΟΚ.
  • Εντός έδρας ο ΠΑΟΚ έχει μια ισοπαλία (1-1) με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και την ήττα με 2-1 από την Κοπεγχάγη. Πλέον αναζητά νίκη επί της Λίνκολν, η οποία έχει πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο και με συντελεστή γκολ 2-15.
  • Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πλευρά έχει ισορροπία στα αποτελέσματα του με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα και γκολ 6-4.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον 210 αγώνες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον απολογισμό του να έχει φτάσει στις 75 νίκες, 59 ισοπαλίες και 75 ήττες, ενώ ο συντελεστής των γκολ είναι στο 297-289.
  • Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης παραμένει στην πρώτη θέση των συμμετοχών στις διοργανώσεις της UEFA για τον ΠΑΟΚ, με 60 αγώνες και ακολουθεί ο Στέφανος Αθανασιάδης με 53. Τρίτος στην λίστα και πρώτος εν ενεργεία είναι ο Φερνάντο Βαρέλα με 42 αγώνες, ενώ ο Μπίσεσβαρ χρειάζεται ακόμη τρία ματς για να μπει στην κορυφαία δεκάδα όλων των εποχών και να εκτοπίσει από αυτή τον Λέο Μάτος που έχει 30.
  • Τα περισσότερα τέρματα για τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη έχουν έρθει από τον Στέφανο Αθανασιάδη που μετρά 20, ενώ ακολουθεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με 14. Τρίτος είναι ο Ρόμπερτ Μακ με 11, ενώ ο πρώτο εν ενεργεία είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με οκτώ στην 5η θέση.
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διάνοια ο Ντέλιας, η έκρηξη Ιωαννίδη – Αλμέιδα! (vid)

Δεν χάνεται σήμερα το βράδυ το 5o επεισόδιο του Football Factory!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το 5o επεισόδιο του Football Factory,  με την συνδρομή της Stoiximan, της Puma, της Oddsium και του Regency Casino, σήμερα στις οθόνες σας, σε Youtube και ΤV 100 στις 22:00!

Ένα ακόμα εντυπωσιακό Σαββατοκύριακο για το ελληνικό Πρωτάθλημα με τις νίκες του ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακού.

Ο εντυπωσιακός Γιάννης Κωνσταντέλιας, η έκρηξη του Ματίας Αλμέιδα με την λήξη του ντέρμπι και ο αγανακτισμένος Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Ζήσης Βρύζας αναλύει πως μια ομάδα παίρνει τα στοιχεία και την προσωπικότητα του προπονητή της και πως αυτό συνδέεται με τους Μεντιλίμπαρ, Λουτσέσκου, Αλμέιδα, και Τερίμ.

Μη ξεχάσετε να αφήσετε γενικώς τα σχόλια σας και αν θέλετε να μόνο να ακούσετε την εκπομπή του Football Factory, θα την βρείτε σε όλες τις Podcast πλατφόρμες.

KANTE SUBSCRIBE ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

www.youtube.com/channel/UCGf_W8E7JDoq...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

Facebook: www.facebook.com/footballfactoryshow/

Instagram: www.instagram.com/football_factory_show?igsh=eDVrMGJibXRidzUz

TikTok: www.tiktok.com/@football.factory.show

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Kαι ανοίγω τέρμα τη φωνή… (vid)

Η συνεργασία των Σαμάτα, Κωνσταντέλια για το 2-2 και το… βουητό της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου χθες στην Τούμπα εις βάρος της ΑΕΚ, με το οποίο οι "ασπρόμαυροι" ισοφάρισαν σε 2-2 στο 81ο λεπτό, "ανέβασε" η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Από την συνεργασία των Σάστρε, Τάισον, στο κεφάλι του Σαμάτα, στα πόδια του Κωνσταντέλια και από εκεί στα δίχτυα του Αθανασιάδη, από μία άλλη οπτική γωνία και με την καλύτερη... υπόκρουση, το βουητό της Τούμπας!

Απολαύστε το:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιολικός – ΠΑΟΚ Β 1-2: Νίκησε και ξέμπλεξε οριστικά

Σαποβάλοφ και Κανίς του έδωσαν το τρίποντο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε του Αιολικού με 1-2 πετυχαίνοντας δυο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών, με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη που του εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Αιολικός προηγήθηκε στο 34' με τον Ζάκαριτς και ο ΠΑΟΚ αρχικά ισοφάρισε στο 74' με τον Σαποβάλοφ (σουτ μετά από ριμπάουντ από προσπάθεια του Κανίς) και έκανε το τελικό 1-2 στο 79 με τον Κανίς να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Η βαθμολογία των πλέι άουτ.

6. ΠΑΟΚ Β' 30 (7 παιχνίδια)

7. Ηρακλής 28 (7 παιχνίδια)

8. Αναγέννηση Καρδίτσας 21 (7 παιχνίδια)

9. Καμπανιακός 20 (7 παιχνίδια)

10. Κοζάνη 20 (7 παιχνίδια)

11. Αιολικός 15 (7 παιχνίδια)

Αιολικός: Ντόκιτς, Αλιατίδης, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ (83′ Κριμιζάς), Ιγκνάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης (78′ Χαμίντοβιτς), Τριανταφυλλάκος (63′ Σρίνιτς), Νούλας, Ουνγιαλίδης.

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Μανωλιούδης (63′ Παναγιώτου), Τασιούρας, Κωττάς, Παντεκίδης (63′ Δεληγιάννης), Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος (63′ Σαποβάλοφ), Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς (46′ Γκούμας), Κανίς (85′ Σμυρλής).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ