ΜΠΑΣΚΕΤ
Επίσημο: Αναβλήθηκε ο προημιτελικός με τον Προμηθέα
Όπως ήταν αναμενόμενο
Τρίτη αναβολή σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα με την ΕΟΚ να κάνει γνωστό πως δε θα πραγματοποιηθεί ο προημιτελικός του κυπέλλου, μεταξύ Προμηθέα και ΠΑΟΚ στην Πάτρα, που είχε οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (27/12). Πρόκειται για αναμενόμενη απόφαση μετά τα 13 κρούσματα, που υπάρχουν στο στρατόπεδο των ασπρόμαυρων κι οδήγησαν σε αναβολή και το παιχνίδι με τον Ιωνικό αλλά και με την Ιγκοκέα. Πλέον αναμένεται να οριστεί εκ νέου σε νέα ημερομηνία με το πρόγραμμα των ομάδων να είναι ιδιαίτερα βαρύ και τις διαθέσιμες ημέρες αρκετά λίγες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
“Λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid 19 σε αθλητές του ΠΑΟΚ ο αγώνας Προμηθέας Πάτρας – ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένος για τις 27/12/2021 για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών αναβάλλεται”.
MEDIA
Μοσχοβίτης: «H ζωή του ΠΑΟΚ χωρίς Όσμαν και το χειρουργείο που έρχεται» (vid)
Όσα ειπώθηκαν στο σημερινό PAOK24 on studio
Η κατάσταση με τον τραυματισμό του Τσέντι Όσμαν, έφερε μεγάλη αναστάτωση στον ΠΑΟΚ, το χειρουργείο που θα ξεκαθαρίσει το διάστημα της απουσίας του έρχεται και ο Νίκος Μοσχοβίτης, αναφέρθηκε στο σημερινό PAOK24 on studio, στις τελευταίες εξελίξεις.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Ο Λέλαντ Γουόκερ που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ως το 2029 και δόθηκε δανεικός στην Κλουζ ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, θα περιμένει λίγο ακόμα για να κάνει το ντεμπούτο του με τη ρουμανική ομάδα.
Ο Αμερικανός γκαρντ, δεν αγωνίστηκε τη Δευτέρα στην έδρα της Παρτιζάν για την Αδριατική Λίγκα, έχοντας ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Κλουζ την προηγούμενη ημέρα και αναμενόταν να είναι σήμερα, στην αναμέτρηση με την Τενερίφη για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup, στη διάθεση του Μιχάι Σιλβάσαν.
Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο τεχνικός της Κλουζ, ο Γουόκερ έμεινε εκτός, αφού η προηγούμενη ομάδα του, Σαλόν Βιλπάς, δεν έστειλε εγκαίρως το letter of clearance, με τον παίκτη να μένει εκτός από την αναμέτρηση, που ξεκίνησε στις 22:00.
Ο τραυματισμός του Τσέντι Όσμαν είναι φυσιολογικό να έχει επισκιάσει τα πάντα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω του το συγκεκριμένο ζήτημα και να κοιτάξει μπροστά, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις διαδέχονται η μία την άλλη σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα.
Επόμενος αντίπαλος για το "Δικέφαλο του Βορρά" είναι οι Βίκος Falcons, τους οποίους θα υποδεχθεί το Σάββατο (7/11, 17:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της GBL. Ο Αντρέα Τρινκιέρι και οι παίκτες του έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θέλοντας να παρουσιαστούν έτοιμοι για ακόμη μία αγωνιστική δοκιμασία.
Στα θετικά για τον Ιταλό τεχνικό συγκαταλέγεται η επιστροφή του Ναζ Μήτρου-Λονγκ στις προπονήσεις. Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ είχε απουσιάσει από το παιχνίδι με τη BC Ρόμα, εξαιτίας ίωσης που τον ταλαιπώρησε στις αρχές της εβδομάδας, ωστόσο την ξεπέρασε και σήμερα συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.




