Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλάτενμπεργκ: «Γι’αυτό μας εκτιμά ο κόσμος στην Ελλάδα…»

Η ατάκα για το VAR στην πατρίδα του

PAOK24

Κλάτενμπεργκ: «Γι’αυτό μας εκτιμά ο κόσμος στην Ελλάδα…»

Η πρόσφατη φάση με το σκληρό τάκλιν του Κέιν στο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ, παραμένει στο προσκήνιο στη Μεγάλη Βρετανία, με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, να συνεχίζει τις τοποθετήσεις του για το θέμα.

Σε ερώτηση για τη δημοσιοποίηση των ηχητικών από όσα λέγονται στο VAR, απάντησε… «Στην Ελλάδα δίνουμε στη δημοσιότητα τα ηχητικά ντοκουμέντα της ενδοεπικοινωνίας του διαιτητή με το VAR. Ο κόσμος το εκτιμά αυτό. Μπορεί να μη συμφωνούν πάντα, αλλά το εκτιμούν. Πιστεύω πως αυτό πρέπει να γίνεται. Θα πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα να ακούμε τι λέγεται».

Όσο για την επίμαχη φάση του Κέιν; Η απάντηση του στο ραδιόφωνο του BBC, ήταν η εξής: «Το τάκλιν του Κέιν ήταν χειρότερο από του Ρόμπερτσον για το οποίο ο παίκτης της Λίβερπουλ αποβλήθηκε αργότερα. Αν ο Ρόμπερτσον είχε το πόδι του πατημένο στη φάση με τον Κέιν, δεν θα μπορούσε να περπατήσει αυτά τα Χριστούγεννα. Είναι ξεκάθαρο λάθος του διαιτητή, δεν έκανε καλά τη δουλειά του που δεν απέβαλε τον Κέιν. Εμείς οι διαιτητές κάποιες φορές είμαστε ένοχοι που ενώ ξέρουμε τους κανόνες δεν καταλαβαίνουμε το ίδιο το παιχνίδι. Ο διαιτητής που καλείται να αποφασίσει σε κλάσματα μπορεί να κάνει λάθος. Το VAR όμως δεν επιτρέπεται να κάνει λάθος σε τέτοιες φάσεις, αφού βλέπουν όλες τις γωνίες λήψης και τη φάση σε αργή κίνηση. Ο Ρόμπερτσον είναι τυχερός που περπατά ακόμη. Θα πρέπει να καταλάβουμε τους ποδοσφαιριστές. Δεν πρόκειται ένας παίκτης να αφήσει το πόδι του πατημένο εκεί, γιατί θα του το σπάσουν και θα θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απάντησε ο Πινέδα για το 1-1 (vid)

Με ατομική ενέργεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Γρήγορη απάντηση της ΑΕΚ στο προβάδισμα του ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντέλια.

Ο Πινέδα με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή των «ασπρόμαυρων» που δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν.

Με σουτ που έκανε κέρδισε τον Κοτάρσκι με τη μπάλα πρώτα να πηγαίνει στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-1 στο 9ο λεπτό.

Δείτε και τα δύο γκολ που έχουν μπει έως τώρα στην Τούμπα...

[video width="960" height="540" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/paok1.mp4"][/video]

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκρυψε τη μπάλα ο ΠΑΟΚ και 1-0! (vid)

Τους «κάρφωσε» ο Κωνσταντέλιας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά από εντυπωσιακή ομαδική ενέργεια έφτασαν στο γκολ μόλις στο 3ο λεπτό.

Ο Μπράντον πέρασε στον Μπάμπα ο οποίος έσπασε την μπάλα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ!

https://twitter.com/ClaroSports/status/1784625321536520556

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ