Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαθαίνει αντίπαλο(υς)!

Ημέρα… κληρώσεων Κυπέλλου η σημερινή!

Στέργιος Αναστασιάδης

Μαθαίνει αντίπαλο(υς)!

Τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει η ομάδα που θα κληθεί να αποκλείσει στα ημιτελικά, εάν βέβαια βρεθεί σε αυτά, θα μάθει σήμερα ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ!

Στις 2 το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρουσία ενός εκπροσώπου κάθε ομάδας, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Λαμία, Παναιτωλικός και Αναγέννηση Καρδίτσας θα μπουν στην κληρωτίδα και… διά χειρός Κώστα Κατσουράνη θα μάθουν τους αντιπάλους τους στη φάση των “8”, ενώ αργότερα θα διεξαχθεί και η κλήρωση για την ημιτελική φάση αλλά και την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού της διοργάνωσης.

Η όλη διαδικασία θα μεταδοθεί σε live streaming από την ΕΠΟ, τόσο από την ιστοσελίδα της όσο και από το κανάλι της στο Youtube, ενώ θα την παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάθος του Κένι, μετά το λάθος του διαιτητή

Ανύπαρκτη η πρώτη κίτρινη κάρτα σε βάρος του παίκτη του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα να αποβληθεί, αντίκρισε ο Κένι στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Μάλιστα, ο Κένι με την αποβολή αυτή τίθεται αυτομάτως νοκ άουτ για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό με τον Αλέσιο Λίσι να αναλύει τα δεδομένα για το ποιος μπορεί να καλύψει το κενό στη θέση του.

Ωστόσο, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν τελείως διαφορετικά για τον Άγγλο ποδοσφαιριστή, αλλά και για τον ΠΑΟΚ. εάν ο διαιτητής Ματσούκας δεν... ανακάλυπτε την πρώτη κίτρινη κάρτα σε βάρος του.

Ο Κένι στη φάση του 34' που δέχεται την -ανύπαρκτη- πρώτη κίτρινη κάρτα, είχε την κατοχή, πήγε να σουτάρει, όμως μπερδεύτηκε με τον αντίπαλο του στην προσπάθεια που έκανε.

Η δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 63' που φέρνει την αποβολή του Κένι, είναι βέβαια λάθος του Άγγλου.

Μια κακιά στιγμή βέβαια για τον μπακ του ΠΑΟΚ, που είχε πάλι την κατοχή, του έκλεψαν τη μπάλα και εν συνεχεία βρήκε άσχημα τον Κουρμπέλη, με αποτέλεσμα ο Ματσούκας να τον τιμωρήσει εκ νέου και να τον στείλει στα αποδυτήρια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με «σφραγίδα» Μύθου! (vid)

Τα γκολ και τα στιγμιότυπα από τη νίκη του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης επικρατώντας με 2-1 στην Τούμπα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Δικέφαλο με τον Εντιαγέ να βρίσκει δίχτυα σε ένα ακόμη παιχνίδι και στο 8' να κάνει το 1-0.

Η απάντηση ήρθε από πλευράς φιλοξενούμενων στο 39' με την κεφαλιά του Κιμπιόκα.

Στο 63' τα αριθμητικά δεδομένα άλλαξαν καθώς ο Κένι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μείνει με δέκα παίκτες.

Δέκα λεπτά μετά όμως τον... ακολούθησε ο Μπρόρσον που στο 67' είδε κίτρινη κάρτα και στο 73' την δεύτερη.

Στο 87' ο Μύθου, που νωρίτερα κέρδισε και την αποβολή του Μπρόρσον, ήταν εκείνος που λύτρωσε τον ΠΑΟΚ και χάρισε το τρίποντο στον Δικέφαλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σανταμαρία: «Πήραμε αυτοπεποίθηση ενόψει Ολυμπιακού»

Χαρακτήρισε δύσκολη, αλλά σημαντική τη νίκη του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης εστίασε ο Μπατίστ Σανταμαρία μετά την νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με 2-1.

Για το παιχνίδι:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη γιατί η ομάδα ανταπεξήλθε στο διάστημα που έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Ήταν μια δύσκολη αλλά σημαντική νίκη»

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ:

«Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει πρόοδος στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης και να χτίσουμε σε αυτές τις νίκες. Όταν αυτή έρθει, τότε θα μπορούμε να παίζουμε όλα τα παιχνίδια χωρίς τα "νεκρά" διαστήματα. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η αυτοπεποίθηση που πήραμε μετά τις δύο τελευταίες νίκες θα βοηθήσει σε αυτό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ