Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο δικό του μικρόκοσμο ο Αυγενάκης

Στο μυαλό του υφυπουργού βρίσκεται μόνο η εκλογική του περιφέρεια…

PAOK24

Στο δικό του μικρόκοσμο ο Αυγενάκης

Με τη χώρα να δοκιμάζεται από την παρατεταμένη διάρκεια της πανδημίας και τον αθλητισμό να μην έχει μείνει ανεπηρέαστος φυσικά από όλη αυτή την κατάσταση, ο αρμόδιος υφυπουργός για θέματα αθλητισμού συνεχίζει την μικροπολιτική κοιτώντας πως θα γίνει όλο και πιο αρεστός στο πολιτικό του ακροατήριο στο νομό Ηρακλείου.

Τελευταίο “χτύπημα” του Λευτέρη Αυγενάκη είναι οι δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, μιλώντας για τα έργα που έχουν προγραμματιστεί στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Ο Αυγενάκης ούτε λίγο ούτε πολύ απευθυνόμενος στους τοπικούς παράγοντες της περιοχής τους ζήτησε να βιαστούν για την υλοποίηση των έργων, γιατί όποιος τον αντικαταστήσει θα βάλει σίγουρα άλλες προτεραιότητες. “Θα πάνε όλα πίσω και θα δοθούν άλλες προτεραιότητες σίγουρα από τον επόμενο που θα βρεθεί εκεί. Να τρέξουν οι δήμοι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι πέρα από το να δεσμεύω χρήματα και να υπογράφω προγραμματικές όταν η αθλητική εγκατάσταση ανήκει στο δήμο. Είναι κρίμα…” δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού της χώρας!

Μερικά από τα έργα που είναι προς υλοποίηση στην περιοχή είναι το κλειστό γυμναστήριο στο Τυμπάκι ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, τα 12 εκατομμύρια ευρώ που έχουν εξασφαλιστεί για το Λίντο όπου θα κατασκευαστούν γήπεδα τένις, μπάσκετ, βόλεϊ και το ναυταθλητικό κέντρο, που θα δημιουργηθεί στο λιμάνι του Ηρακλείου, με την πόλη να προετοιμάζεται μάλλον για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Την ίδια ώρα σχεδόν όλοι οι παράγοντες της Θεσσαλονίκης παρακολουθούν τον Λευτέρη Αυγενάκη να βάζει διαρκώς και νέα εμπόδια στην υπόθεση του Καυταντζογλείου, δυσκολεύοντας τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ σε αυτό και καθυστερώντας με κάθε τρόπο την υλοποίηση ενός τεράστιου αθλητικού έργου για την πόλη όπως είναι αυτό της κατασκευής της νέας Τούμπας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάρτινη επικοινωνία!

Βίντεο που εκθέτει περισσότερο τον Αλμέιδα διέρρευσε η ΠΑΕ ΑΕΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επί... ποδός βρίσκεται από χθες το πρωί ολόκληρος ο επικοινωνιακός μηχανισμός της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου όχι μόνο να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα, δηλαδή την απίστευτη από κάθε άποψη ενέργεια του Ματίας Αλμέιδα να πιάσει από τον λαιμό αστυνομικό του τμήματος αθλητικής βίας, αμέσως μετά το τέλος του κυριακάτικου ντέρμπι στην Τούμπα, αλλά να κατηγορήσει τον ΠΑΟΚ (!) για την συμπεριφορά του προπονητή της!

Από την ώρα πάντως που έγινε γνωστό πως η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον Αργεντινό προπονητή, η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ... αγχώθηκε ακόμα περισσότερο!  Συγκεκριμένα, υπήρξε σχόλιο από τον αντιπρόεδρό της, Γιώργο Κοσμάεπίσημη θέση της της μέσω διαρροής,  αλλά και ένα βίντεο, το οποίο υποτίθεται αποκαλύπτει την... αλήθεια!

Ποια είναι η αλήθεια σύμφωνα με την ΑΕΚ και τα Μέσα της, προκειμένου να πείσει πως το αφήγημά της για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα είναι το πραγματικό;  Πως ο Ματίας Αλμέιδα, πριν επιδοθεί σε ενέργειες που παραπέμπουν σε χούλιγκαν, σπρώχτηκε από τον Μάκη Γκαγκάτση!

Δυστυχώς για την ΠΑΕ ΑΕΚ βέβαια και τους... πρόθυμους φίλους της, παρατηρώντας το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν σπρώχνει τον Αλμέιδα αλλά δίνει το χέρι του στον Αργεντινό, ο οποίος με τη σειρά του τον τραβάει!

Εν συνεχεία δε, ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν δίνει καμία απολύτως συνέχεια στο όλο επεισόδιο, σε αντίθεση με τον Ματίας Αλμέιδα που τα... χάνει, περικυκλωμένος ΜΟΝΟ από ποδοσφαιριστές του, συνεργάτες του και μέλη της διοίκησης της ΑΕΚ, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία!

Ωραία λοιπόν η επικοινωνιακή στρατηγική της ΑΕΚ για να μεταθέσει αλλού τις ευθύνες για την συμπεριφορά του προπονητή της και αυτός να γλιτώσει την τιμωρία, μόνο που αυτή είναι καταρρέει - και μάλιστα εύκολα - σαν... χάρτινος πύργος!

[video width="1280" height="720" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/twittervid.com_aek365gr_fe2f70.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο: Ζητάει και τα ρέστα η ΑΕΚ!

Ασύλληπτη από κάθε άποψη η θέση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ για την κλήση του Αλμέιδα από την ΔΕΑΒ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Tην αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ προκάλεσε η κλήση σε ακρόαση του Ματίας Αλμέιδα από την ΔΕΑΒ, για την κίνησή του να πιάσει από τον λαιμό αστυνομικό του τμήματος αθλητικής βίας, λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος του κυριακάτικου ντέρμπι!

Πιο συγκεκριμένα, με διαρροή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε την... έκπληξή (!) της για την κλήση του Αργεντινού προπονητή, τονίζοντας πως αυτό δεν προκύπτει από καμία έκθεση και κάνοντας λόγο για προσπάθεια δημιουργίας... κλίματος (!) από συγκεκριμένες πλευρές!

«Προφανώς και προκαλεί έκπληξη, από την στιγμή που δεν υπάρχει οποιαδήποτε επιβαρυντική έκθεση. Από αστυνομία, παρατηρητές, φύλλο αγώνα κλπ. Απολύτως τίποτα το επιβαρυντικό δεν υπάρχει από πλευράς αξιωματούχων του αγώνα και αστυνομίας. Αυτός είναι και ο λόγος που η κλήση για εξηγήσεις βασίζεται στο περιεχόμενο δύο δημοσιευμάτων, σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε.

Προφανώς και δεν αγνοούμε το κλίμα που έχουν επιχειρήσει να δημιουργήσουν συγκεκριμένες πλευρές πολύ έντονα και με μεγάλη επιμονή τα τελευταία 24ωρα. Θα κληθεί παρόλα αυτά να δώσει εξηγήσεις στην ΔΕΑΒ ο προπονητής μας, με βάση το περιεχόμενο δύο δημοσιευμάτων.

Όλοι έχουν δει τι ακριβώς έγινε και μέσα σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο προπονητής μας. Συνθήκες που περιέγραψε και ο ίδιος μετά το παιχνίδι και προκύπτουν από όσα έχει δει κι όλος ο κόσμος» ανέφερε η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοσμάς: «Σε φοβούνται αλλά δεν μπορεί να σε αγγίξει κανείς» (pic)

Ούτε λέξη φυσικά για την… ταμπακιέρα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Kαι η ΠΑΕ ΑΕΚ στον... χορό υπεράσπισης του Ματίας Αλμέιδα, χωρίς να γίνεται φυσικά καμία κουβέντα για την... ταμπακιέρα, δηλαδή το γεγονός πως ο Αργεντινός προπονητής έπιασε από τον λαιμό (!) αστυνομικό του τμήματος αθλητικής βίας!

Μετά τα πρωτοσέλιδα, τα... συγχωροχάρτια και τα... καρμπόν δημοσιεύματα που προσπαθούν να δικαιολογήσουν (!) και να επικροτήσουν (!) την συμπεριφορά του Αλμέιδα στην Τούμπα, ήρθε η σειρά του Γιώργου Κοσμά, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ να γράφει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook:

«Σε φοβούνται. Αλλά δεν μπορεί να σε αγγίξει κανείς. Μαζί σου μέχρι τέλους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ