Connect with us

Advertorial

Το πρώτο βήμα για την τετράδα του Κυπέλλου!

Ο κυπελλούχος Ελλάδας υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που προσφέρεται με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr

Το πρώτο βήμα για την τετράδα του Κυπέλλου!

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου, στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ. Με 0% γκανιότα το ντέρμπι Δικεφάλων, όπως και άλλα εννέα παιχνίδια του μεσοβδόμαδου, ποδοσφαιρικού προγράμματος.

Εφτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετράει ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει την όγδοη για να κάνει το πρώτο, σημαντικό βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κάτοχος υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα (Τετάρτη 19/01, 19:00), σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που προσφέρεται με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr, η οποία διαθέτει πάνω από 110 ειδικά στοιχήματα για όλα τα γούστα και τις επιλογές, με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo bets.

Στο (πολύ ελκυστικό) 2,30 από την Interwetten.gr ο άσος της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία θέλει να επιβεβαιώσει και κόντρα στην Ένωση ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα αυτή την στιγμή.

Στο 8,00 να ανοίξει το σκορ ο «καυτός» Γιασμίν Κούρτιτς από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει σε απόδοση 6,25 τον εξής συνδυασμό: Νίκη ΠΑΟΚ, over 2,5 γκολ συνολικά και over 9,5 κόρνερ συνολικά.

Έξι αγώνες, εκτός από το ντέρμπι των Δικεφάλων, προσφέρονται με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr. Πρόκειται για τις εξής αναμετρήσεις: Λέστερ – Τότεναμ (Τετάρτη 19/01, 21:30), Βαλένθια – Σεβίλλη (19/01, 22:30), Άρσεναλ – Λίβερπουλ (Πέμπτη 20/01, 21:45), Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα (20/01, 22:30), Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Αρμίνια Μπίλεφελντ (Παρασκευή 21/01, 21:30) και Εσπανιόλ – Μπέτις (21/01, 22:00).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝA

ΣΧΟΛΙΑ

Advertorial

FORZA σε νέα εποχή!

Η φυσική εξέλιξη για την αγαπημένη εφημερίδα που ανοίγει νέα σελίδα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η FORZA μπαίνει σε μία νέα εποχή και προσαρμόζεται στις ανάγκες του “σήμερα”, κάνοντας ένα σημαντικό ψηφιακό βήμα.

Αναλυτικά:

“Τα χρόνια αλλάζουν και επιτάσσουν την προσαρμογή μας στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής που ζούμε.

Η FORZA, είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Το ψηφιακό της βήμα που θα δώσει τη δυνατότητα σε χιλιάδες αναγνώστες, να έχουν πρόσβαση στην ύλη της κορυφαίας αθλητικής εφημερίδας, εντελώς δωρεάν.

Από το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαίου και κάθε Σάββατο οι εγγεγραμμένοι χρήστες, θα λαμβάνουν στο mail τους, το newsletter για ελεύθερη πρόσβαση στην πλούσια και ανανεωμένη ύλη της ψηφιακής FORZA.

Το μόνο που απαιτείται είναι να κάνετε την εγγραφή σας στο https://www.forzaonline.gr/news/forza-newsletter/ (χωρίς καμία άλλη υποχρέωση) για να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν πρόσβαση στην ύλη της FORZA για άνετη ανάγνωση από τον υπολογιστή σας, το tablet και φυσικά το κινητό σας τηλέφωνο.

Η FORZA και οι αναγνώστες της, υποδέχονται την ψηφιακή εποχή!“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Advertorial

Τα ανερχόμενα αστέρια που πρέπει να παρακολουθήσετε φέτος στο ελληνικό μπάσκετ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Καθώς η δημοφιλία του μπάσκετ συνεχίζει να σαρώνει την Ελλάδα, ένα νέο κύμα ταλέντων αφήνει το στίγμα του στα ξύλινα παρκέ των γηπέδων του μπάσκετ. Φέτος, τα φώτα της δημοσιότητας φωτίζουν προς το μέρος μιας ομάδας πολλά υποσχόμενων αθλητών που είναι έτοιμοι να ανεβάσουν τα παιχνίδια που θα παρακολουθήσουμε σε άλλο επίπεδο. Εμείς βουτάμε στην ιστορία αυτών των ανερχόμενων αστέρων, καθένας από τους οποίους κουβαλά τα όνειρα της πατρίδας του και τη δυνατότητα να κυριαρχήσει στα γήπεδα τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο. 

Στο άρθρο αυτό εξερευνούμε τις δεξιότητες, την αποφασιστικότητα και το πάθος της επόμενης γενιάς φαινομένων του μπάσκετ στην Ελλάδα, που δεν παίζουν απλώς το παιχνίδι αλλά το επαναπροσδιορίζουν, με σκοπό να βοηθήσουμε το κοινό που ασχολείται με το στοιχημα λαιβ να έχει μια καλύτερη και ευρύτερη εικόνα και έτσι να πέφτει πιο συχνά μέσα στους στοιχηματισμούς του. Η Ελληνική Λίγκα Μπάσκετ είναι ένας παράγοντας που λειτουργεί ως βασικό μέτρο σύγκρισης για τον προσδιορισμό ανερχόμενων ταλέντων στο μπάσκετ. Μεγαλύτερες ομάδες, που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, διαθέτουν σημαντικό χρόνο παιχνιδιού σε νεαρούς αθλητές, διευκολύνοντας την ανάπτυξή τους σε μια αριστοκρατική σκηνή. Αντίθετα, οι μικρότερες ομάδες προσφέρουν εκτεταμένες ευκαιρίες στους αναδυόμενους παίκτες τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γίνουν κεντρικές φιγούρες στις συνθέσεις της ομάδας τους.

Λευτέρης Μαντζούκας

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να υπερηφανεύεται για τον Λευτέρη Μαντζούκα, έναν ξεχωριστό παίκτη που θεωρείται μία από τις κορυφαίες προοπτικές της Ευρώπης. Με καταγωγή από τον Προμηθέα Πάτρας, ο Παναθηναϊκός τον εξασφάλισε με πενταετές συμβόλαιο όταν ήταν μόλις δεκαεπτά ετών. Παρά την ισχυρή ενδεκάδα και τις στρατηγικές αποφάσεις του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, ο Μαντζούκας αντιμετωπίζει προκλήσεις στην εξασφάλιση του χρόνου συμμετοχής σε μεγάλα παιχνίδια. Στα 20 του, παίζοντας στις θέσεις "τρία" και "τέσσερα", ο περιορισμένος χρόνος παιχνιδιού του δεν εμποδίζει την αποτελεσματικότητά του, σημειώνοντας κυρίως 9 πόντους σε μόλις δέκα λεπτά κόντρα στη Βαλένθια. Ο Μαντζούκας διακρίνεται επίσης για την ευκινησία του και τις αιχμηρές δεξιότητές του στο σουτ, οι οποίες αναμένεται να ωριμάσουν θαυμάσια με περισσότερη έκθεση σε παιχνίδι υψηλού επιπέδου.

Μιχάλης Λούντζης

Ο Μιχάλης Λούντζης του Ολυμπιακού, στα εικοσιπέντε του, φτάνει σε μια κομβική στιγμή στην καριέρα του. Έχοντας δείξει τις ικανότητές του στην Μπάσκετ Λιγκ με ομάδες όπως τα Τρίκαλα, το Λαύριο και ο Προμηθέας, ο Λούντζης αποδεικνύει πλέον την αξία του στο υψηλότερο επίπεδο. Ικανός να παίξει στις θέσεις «Ένα» και «Δύο», είναι πολυπράγμων και αυτή τη στιγμή συμβάλλει σημαντικά τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρωλίγκα. Η απόδοσή του τη σεζόν του 2023 σημείωσε σταθερή αύξηση τόσο στο σκοράρισμα όσο και στις ασίστ, σηματοδοτώντας την ετοιμότητά του για πιο σημαντικούς ρόλους.

Ζώης Καράμπελας

Ο Ζώης Καράμπελας της ΑΕΚ, γνωστός για το πειθαρχημένο παιχνίδι και τις ικανότητές του στα ριμπάουντ, παρά τη θέση του ως γκαρντ, κερδίζει έλξη. Στα 1,84 μέτρα, κερδίζει περισσότερο χρόνο με τον προπονητή Τζόαν Πλάθα και γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής της ΑΕΚ. Η ευκινησία και το πάθος του προσθέτουν βάθος στο παιχνίδι του και η βελτιωμένη ευελιξία του στο σκοράρισμα υπόσχεται ένα λαμπρό μέλλον τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Οι αμυντικές δυνατότητες του Καράμπελα, ιδιαίτερα στο κλέψιμο και το μπλοκ, τον καθιστούν κρίσιμο πλεονέκτημα σε σκληρά παιχνίδια.

Καρ Μάρκους

Ο Καρ Μάρκους του Άρη, ένας Καναδός αθλητής με υψηλές επιδόσεις που διακρίνεται για τις δυνατότητές του στο σκοράρισμα, έχει βρει το αυλάκι του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Παρά το γεγονός ότι δεν εξασφάλισε μια θέση με τους Φοίνιξ Σανς του ΝΒΑ, η συμμετοχή του στο Eurocup είναι καθοριστική. Γνωστός για το ρεκόρ των σαράντα ένα πόντων σε αγώνα NCAA, η σταθερή του απόδοση στην Ελλάδα καταδεικνύει τις δυνατότητές του ως παίκτης που ξεχωρίζει για τον Άρη, με προοπτικές ανέλιξης σε πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Η προσαρμογή του στα ευρωπαϊκά στυλ παιχνιδιού και η ανθεκτικότητά του υπό πίεση είναι μαρτυρίες για την επαγγελματική του ανάπτυξη.

Γεώργιος Καλαϊτζάκης

Ο Γεώργιος Καλαϊτζάκης, που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό, αναδεικνύεται σε σημαντικό ταλέντο στο ελληνικό μπάσκετ. Στα 22 του χρόνια, ο Καλαϊτζάκης έχει ήδη επιδείξει την ικανότητά του τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή σκηνή. Όρθιος στα δύο μέτρα, παίζει πρωτίστως στη θέση «τρία», όπου το μήκος και η αθλητικότητά του του επιτρέπουν να διαπρέψει αμυντικά και επιθετικά. Πριν πάει στον Παναθηναϊκό, ο Καλαϊτζάκης είχε ένα πέρασμα στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς και τους Ιντιάνα Πέισερς, κάτι που του πρόσφερε πολύτιμη εμπειρία απέναντι σε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Η εμπειρία του στο ΝΒΑ έχει βελτιώσει τις δεξιότητές του, ιδιαίτερα στον χειρισμό καταστάσεων πίεσης και στην ενίσχυση της ακρίβειας σουτ πέρα από το τόξο. Από τότε που επέστρεψε στην Ελλάδα, ο Καλαϊτζάκης ήταν ένας κρίσιμος παίκτης για τον Παναθηναϊκό, συμβάλλοντας σημαντικά στις εκστρατείες του τόσο στην Ελληνική Λίγκα Μπάσκετ όσο και στην Ευρωλίγκα.

Η ικανότητά του να εναλλάσσεται μεταξύ πολλαπλών θέσεων λόγω της ευελιξίας του τον καθιστά ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα. Την τρέχουσα σεζόν έχει κατά μέσο όρο περίπου δώδεκα πόντους ανά παιχνίδι, με αξιοσημείωτη απόδοση σουτ από το γήπεδο. Επιπλέον, τα αμυντικά του ριμπάουντ και οι ασίστ ανά παιχνίδι έχουν δείξει σημαντική βελτίωση, επιδεικνύοντας την ολόπλευρη ανάπτυξή του. Η δέσμευση του Καλαϊτζάκη να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να κατανοήσει το παιχνίδι τον τοποθετεί ως μελλοντικό ηγέτη στο παρκέ. Οι δυνατότητές του να επηρεάσει το παιχνίδι και στα δύο άκρα του γηπέδου είναι τεράστιες, καθιστώντας τον έναν παίκτη που πρέπει να παρακολουθήσετε τα επόμενα χρόνια.

Νίκος Τσιακμάς 

Τέλος, ο Νίκος Τσιακμάς του ΠΑΟΚ, στα 23 του και στα 1,87 μέτρα, παίζει άνετα στη θέση «δύο». Η δέσμευσή του στο μπάσκετ είναι πλέον ολοκληρωτική, αφού πρόσφατα αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Νεάπολης-Πάφου. Με περίπου δεκαπέντε λεπτά ανά αγώνα, ο Τσιακμάς αποδεικνύεται πολυπράγμων και πολύτιμος παίκτης για την ομάδα του. Η στρατηγική του προσέγγιση στο παιχνίδι και η ικανότητά του να κάνει κρίσιμα παιχνίδια σε στιγμές συμπλέκτη τονίζουν την εξελισσόμενη ωριμότητά του στο γήπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Advertorial

Έχεις FORZA και την Κυριακή!

Με αποκλειστικά ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με αποκλειστικά ρεπορτάζ κυκλοφορεί η FORZA από χθες (27/4) και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο.

H κορυφαία εφημερίδα της Βορείου Ελλάδας έρχεται με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ, αποκλειστικές ειδήσεις και έρευνες, αθλητικό παρασκήνιο, ειδήσεις για όλα τα τμήματα του Δικεφάλου και ειδικό ένθετο για το στοίχημα με τις καλύτερες υπογραφές.

Μπορείτε να τη βρείτε στα περίπτερα αλλά και στην διαδικτυακή πλατφόρμα της εφημερίδας, forzaonline.gr.

Το πρωτοσέλιδο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ