ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
FORZA με πλούσιο ρεπορτάζ!
Κι αυτό το Σαββατοκύριακο η FORZA δε χάνεται!
Η FORZA κυκλοφορεί το Σάββατο 22 Ιανουαρίου (και όλο το Σαββατοκύριακο) με όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ειδήσεις και έρευνες, αθλητικό παρασκήνιο, ειδήσεις για όλα τα τμήματα του Δικεφάλου και ειδικό ένθετο για το στοίχημα με τις καλύτερες υπογραφές
Η FORZA πρωτοπορεί με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσφορές που δεν αντιγράφονται
Η κορυφαία σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσης και της αντίληψης που υπάρχει για τον αθλητικό Τύπο.
Η επιθυμία σας για online ανάγνωση της FORZA και της FORZA Plus, έγινε πραγματικότητα. Οι φίλοι αναγνώστες που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε σημεία πώλησης εφημερίδων, έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην ύλη της εφημερίδας, ηλεκτρονικά μέσα από το www.forzaonline.gr.
To ηλεκτρονικό κατάστημα της FORZA είναι στη διάθεση σας
Η FORZA αποκαλύπτει όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ
Φιλίπε Σοάρες: Η ιστορία της ζωής του
Ακαδημίες Μπενφίκα: Το ατόφιο χρυσάφι
Οι εξελίξεις των συζητήσεων του ΠΑΟΚ με τον Ίνγκασον
Φάκελος Νέα Τούμπα: Ο έτοιμος ΠΑΟΚ, οι επόμενες κινήσεις, οι όροι δόμησης, η συμμετοχή του κόσμου, το Καυτανζόγλειο και οι… απέναντι
Αρθρογραφούν στη FORZA: Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Γιάννης Λαγογιάννης, Βαγγέλης Βούλγαρης, Σταύρος Σουντουλίδης, Θόδωρος Χαστάς
Inside Stories: Τα σενάρια αποχωρήσεων, το πρότζεκτ στην ομάδα… πρότζεκτ, ο στόχος του Μπότο, οι ατάκες του Λουτσέσκου, η αλλαγή του Αουγκούστο, τα… ίχνη του Αρίας, η συνέχεια του ονείρου για τον Ουετραόγκο, η επιστροφή του Όλσεν.
Κάρολ Σφιντέρσκι: Το… γεωτρύπανο έβγαλε πετρέλαιο
Γιάννης Κωνσταντέλιας, δανεισμός με.. αιτία
Φάκελος δανεικοί: Ζαμπά και Τσόλακ κόντρα στην παράδοση
ΚΥΠΕΛΛΟ: Θρίαμβοι και ταπεινώσεις μετά από ένα 0-0
Επίθεση φωτιά με… παρελθόν
Ρετρό Ιστορίες: Η προίκα του Μπατατούδη στον Μπάγεβιτς
Νίκα Νινούα, η δεύτερη ευκαιρία
Δίχτυα σ΄ όλη την Ελλάδα – Από την Κρήτη ως την Αλεξανδρούπολη η στελέχωση των ακαδημιών του ΠΑΟΚ
Ο Σαρανταλήθειας εξακολουθεί να μιλά σοβαρά κάνοντας χιούμορ, το Στραγάλι έχει ράμματα για όλες τις γούνες κι ο Αδιάκριτος βλέπει πάντα μπροστά…
ΜΠΑΣΚΕΤ
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!
Παρασκήνιο από την Courtside: H κραυγή αγωνίας σε ομάδα Basket League από… πεινασμένο παίκτη, η ευκαιρία του ΠΑΟΚ, ο δάκτυλος Αυγενάκη, η πρόταση στον Σχορτσιανίτη, ιστορίες με τον Τζόζεφ Μπλερ,
Τετ-α-τετ με την Χρύσα Κιλαζίδου: “Πολύ καλά στον ΠΑΟΚ!
ΒΟΛΕΙ
Το… όνειρο και η επόμενη μέρα
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Τελική ευθεία με ντέρμπι
Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ
Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις, προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα
Μάθετε όσα θέλετε να ξέρετε για τον χώρο των MEDIA
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η τελευταία νίκη επί του Αστέρα (vid)
Με πρωταγωνιστές Χατσίδη και Ζίβκοβιτς η επικράτηση του ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με στόχο την επιστροφή στις νίκες και τη συνέχεια στην καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ.
Τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δυο ομάδες, ήταν πάλι στην Τούμπα, ακριβώς πριν από οκτώ μήνες, με τον Δικέφαλο να επικρατεί με 2-0 χάρη στα γκολ των Δημήτρη Χατσίδη και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από φάση διαρκείας του ΠΑΟΚ στην περιοχή των Αρκάδων, κάνοντας από κοντά το 1-0 στο 7'. Το δεύτερο γκολ...άργησε αλλά ήρθε για τους «ασπρόμαυρους» στο 89'. Ο Σέρβος αρχηγός του πήρε την ασίστ του Μύθου και με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
ΠΑΟΚ: Τσιφτσής, Κένι (87′ Σάντσες), Βολιάκο, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Ζαφείρης, Καμαρά (77′ Οζντόεφ), Μπιάνκο (73′ Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς, Χατσίδης (73′ Ιβανούσετς), Γερεμέγεφ (87′ Μύθου)
Αστέρας: Χατζηεμμανουήλ, Δεληγιαννίδης, Ιβάνοφ, Τριανταφυλλόπουλος, Σιλά (46′ Πομόνης), Γιαμπλόνσκι, Τζανδάρης (46′ Αλάγκμπε), Μπαρτόλο, Μίτροβιτς, Καλτσάς (72′ Εμμανουηλίδης), Μακέντα (63′ Τζοακίνι)
Θυμηθείτε τα highlights της αναμέτρησης:
https://www.youtube.com/watch?v=TPi7n_1HM1M
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Οι έντεκα του Πονζ για Ζάκυνθο
Πως ξεκινάει ο ΠΑΟΚ Β την αναμέτρηση της ένατης αγωνιστικής
Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Ντάνι Πονζ για την αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ Β, ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 2, με τον Δικέφαλο να αγωνίζεται ως γηπεδούχος στις Σέρρες.
Κάτω από τα δοκάρια διατηρείται ο Νικολακούλης, με τους Ντούνγκα, Κωττά, Σιδερά και Κοσίδη να συνθέτουν την τετράδα της αμυντικής γραμμής.
Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Τσοπούρογλου και Ελευθεριάδης, με τον Ίκομπανγκ σε πιο προωθημένο ρόλο. Εκτός επιλογών βρίσκεται ο Λεωνιδόπουλος, ο οποίος εκτίει ποινή λόγω καρτών.
Στα δύο άκρα της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Καραγκέα και Στύλος, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Σιφναίος.
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ Β: Νικολακούλης, Ντούνγκα, Κωττάς, Σιδεράς, Κοσίδης, Τσοπούρογλου, Ελευθεριάδης, Ίκομπανγκ, Καραγκέας, Στύλος, Σιφναίος.
Στον πάγκο: Τσιντσόλης, Τσιότας, Αβράμπος, Απιατσιόνακ, Πασαχίδης, Παπαγεωργίου, Γκιόκα, Αζούζ, Κώστογλου, Τσιφούτης, Μπέρδος, Κάνις.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Οι αριθμοί των ΠΑΟΚ – Αστέρας
Ο ΠΑΟΚ βάζει από νωρίς τον κόσμο του στο κλίμα της αναμέτρησης
Με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί του απέναντι στον Asteras Aktor, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (1/11) την ομάδα της Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Ο Δικέφαλος μετρά δέκα διαδοχικές αναμετρήσεις χωρίς ήττα απέναντι στους Αρκάδες, με επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας δημιουργήσει το μεγαλύτερο αήττητο σερί του στην ιστορία των μεταξύ τους αγώνων.
Με αφορμή την αναμέτρηση, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ παρουσίασε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία από την προϊστορία των δύο ομάδων, με τους αριθμούς να αποτυπώνουν την παράδοση που έχει διαμορφωθεί τόσο στην Τούμπα όσο και στην Τρίπολη.
Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Δικέφαλος:
Το paokfc.gr σας βάζει στο κλίμα του αγώνα κόντρα στον Asteras Aktor στο γήπεδο της Τούμπας για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2026-27. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στατιστικά σχετικά με το background της αναμέτρησης.
- Δέκα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα από τον ASTERAS AKTOR έχει ο ΠΑΟΚ, και στις δύο έδρες, και αυτή είναι η καλύτερή του επίδοση, αφού άφησε πίσω του εκείνη του διαστήματος από τις 25 Αυγούστου 2018 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2021, όταν επικράτησε η ομάδα της Αρκαδίας στην Τρίπολη. Τότε, ο Δικέφαλος είχε έξι νίκες και μία ισοπαλία σε αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος.
- Στο τωρινό σερί των δέκα αναμετρήσεων, που είναι όλες για το πρωτάθλημα, υπάρχουν επτά νίκες του ΠΑΟΚ και τρεις ισοπαλίες.
- Αυτό το σερί ξεκίνησε μετά την τελευταία επικράτηση του ASTERAS AKTOR, η οποία ήταν στην Τούμπα στις 16 Μαΐου 2021, για τα Playoffs του πρωταθλήματος, με 1-0.
- Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να επικρατήσει της ομάδας της Αρκαδίας εντός και εκτός έδρας. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αυτό έγινε για πρώτη φορά το 2016-17, περίπου δέκα χρόνια μετά την εμφάνιση της ομάδας της Αρκαδίας στη Super League, στην οποία (το 2007-08) ξεκίνησε με δύο νίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ, εντός και εκτός έδρας.
- Συνολικά, οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 46 φορές για το πρωτάθλημα, και στις δύο έδρες, και ο απολογισμός είναι 23 νίκες για τον ΠΑΟΚ, 10 ισοπαλίες και 13 νίκες για τον ΑSTERAS AKTOR. Ο συντελεστής των γκολ είναι 66-45 για τον Δικέφαλο.
- Με γηπεδούχο τον Δικέφαλο έχουν γίνει 23 αγώνες, από τους οποίους κέρδισε τους 15, ηττήθηκε στους 3 και 5 αναμετρήσεις τελείωσαν ισόπαλες. Ο συντελεστής των γκολ είναι 36-15. Από αυτές τις αναμετρήσεις, οι 19 είναι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με 14 νίκες για τον ΠΑΟΚ, τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες της ομάδας της Τρίπολης. Ο συντελεστής τερμάτων είναι 34-13.
- 228 αγωνιστικά λεπτά ήταν η απόσταση από το γκολ του Μίροσλαβ Στοχ στις 30 Απριλίου 2014 μέχρι εκείνο του Δημήτρη Πέλκα στις 27 Φεβρουαρίου 2016. Ανάμεσά τους δεν είχε σημειωθεί γκολ σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τους Αρκάδες στην Τούμπα, αφού τα ματς της σεζόν 2014-15, τόσο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όσο και εκείνο για τα Playoffs, τελείωσαν με λευκές ισοπαλίες.
- Αυτές οι δύο αναμετρήσεις, καθώς και εκείνη στην Τρίπολη στις 11 Σεπτεμβρίου 2010, είναι οι μοναδικές που έχουν ολοκληρωθεί χωρίς να σημειωθεί γκολ ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στις 15 εντός έδρας νίκες του ΠΑΟΚ υπάρχουν έξι με 2-0 και τέσσερις με 1-0.




