Connect with us

ΑΣ

Χασεκίδης στο PAOK24: «Έχουμε φτιάξει ομάδα που αξίζει πολλά!»

Ο «έφορος των τίτλων» αποκλειστικά στο PAOK24 λίγο μετά τη νέα μεγάλη επιτυχία του γυναικείου χάντμπολ

Θωμάς Παπάς

Χασεκίδης στο PAOK24: «Έχουμε φτιάξει ομάδα που αξίζει πολλά!»

Αποστολή PAOK24 στη Χαλκίδα

Ο έφορος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης, πιστώνεται μία ακόμη επιτυχία για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του συλλόγου.

Ο κ. Χασεκίδης, ο “έφορος των τίτλων”, μίλησε στο PAOK24 μετά την τέταρτη συνεχόμενη κατάκτηση κυπέλλου της ομάδας κι έκτη συνολικά. Στάθηκε στη σοβαρή δουλειά, που γίνεται, στα πρόσωπα, που βρίσκονται πίσω από την ομάδα και παίζουν καταλυτικό ρόλο, καθώς και στην ποιότητα του ρόστερ.

Τόνισε πως η ομάδα θα γίνει ακόμη καλύτερη με τις προσθήκες, που έγιναν ενώ έδωσε και το σύνθημα ενόψει των Playoffs.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Είμαστε περήφανοι γι’ αυτή την ομάδα και την πανάξια κατάκτηση κι αυτού του τροπαίου. Έχουμε μεγάλη χαρά και νιώθουμε περηφάνια για όλο το σύλλογο και γι’ αυτά τα κορίτσια που αποδεικνύουν κάθε φορά με την πρώτη ευκαιρία ότι αξίζουν πολλά”.

Για το γεγονός πως διευθύνει το τμήμα, που φέρνει σταθερά τίτλους:

” Ειλικρινά, δεν με ενδιαφέρει το προσωπικό σκέλος της υπόθεσης. Εννοείται πως χαίρομαι πάρα πολύ καθώς χαίρεται μαζί μας όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Το σημαντικότερο είναι να φέρνουμε τίτλους στο σύλλογο. Είναι οικογένεια μας ο ΠΑΟΚ. Διεκδικούμε τίτλους και διακρίσεις συνεχώς κι όπως φαίνεται τις περισσότερες φορές τα καταφέρνουμε. Κάποιες φορές δεν πάνε όλα όπως θέλουμε αλλά σημασία έχει πως πάντα είμαστε στο παιχνίδι των τίτλων και κάνουμε πρωταθλητισμό. Πήραμε το τέταρτο συνεχόμενο κύπελλο, που είναι μάλιστα το έκτο για την ομάδα. Πλέον θα μπούμε στη μάχη για την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου νταμπλ. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι μεγάλη υπόθεση για μια ομάδα 14 ετών. Μας φέρνει περηφάνεια γιατί έρχονται μέσα από πολύ δουλειά και κόπο”.

Για τα πρόσωπα, που βρίσκονται πίσω από την ομάδα:

” Πρώτα απ’ όλα ευχαριστούμε για τη συνεισφορά και τη στήριξη, τον διοικητικό ηγέτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Βεβαίως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο μας, Θανάση Κατσαρή. Ξεχωριστή αναφορά γίνεται και στον μεγάλο χορηγό μας, Αντώνη Τσαλόπουλο, που βοηθά με κάθε τρόπο την ομάδα. Δεν θα κουραστούμε ποτέ να τους ευχαριστούμε για την τεράστια προσφορά τους. Σε αυτούς αφιερώνουμε τον τίτλο. Παράλληλα ευχαριστούμε και τον κόσμο, που βρέθηκε στο γήπεδο και μας στήριξε αλλά κι όσους δεν μπόρεσαν να είναι εδώ λόγω της κατάστασης, που επικρατεί με τα μέτρα”.

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι και τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν:

“Ποντάραμε πολύ στη γρήγορη προσαρμογή τους και το αποτέλεσμα δείχνει πως δικαιωθήκαμε γι’ αυτή την επιλογή μας. Είχαμε μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας αλλά το καταφέραμε με τον πλέον πειστικό τρόπο, που είναι η κατάκτηση ενός τίτλου. Τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος κι είναι το νταμπλ, γι’ αυτό κι άμεσα θα ξεκινήσουμε την προσπάθειά μας”.

Αναφορικά με τα Playoffs, που θα κρίνουν τον πρωταθλητή:

” Θα είναι δύσκολη διαδικασία γιατί όπως είδαμε ο αντίπαλος είναι άξιος. Αξίζουν τα συγχαρητήρια μας. Εμείς έχουμε τα δείγματα, που χρειαζόμαστε. Θα δούμε που πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση. Θα στοχεύσουμε στη μεγαλύτερη βελτίωση μας, που θα έρθει και με τις παίκτριες, που αποκτήσαμε, η οποία θα μας δώσει και τα κατάλληλα εφόδια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ώστε να κλείσει όπως πρέπει κι αυτή η χρονιά”.

Να τονίσουμε πως ο Δημήτρης Χασεκίδης συνεχάρη την αντίπαλη ομάδα την ίδια στιγμή, που όπως διαβάσατε νωρίτερα στο PAOK24, οι άνθρωποι της Νέας Ιωνίας προέβησαν σε κάθε λογής ύβρεις κι άσεμνες χειρονομίες προς την αποστολή της ομάδας και τον έφορο του τμήματος, που πανηγύριζαν το τρόπαιο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τίμησε το Νάσο ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Ποιοι έδωσαν το παρών στο μνημόσυνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου φιλάθλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, έδωσε το παρών αντιπροσωπεία αθλητών του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Τιμ Μάνατζερ του ανδρικού πόλο του Δικεφάλου, Τάσος Πετρίδης, ο Τιμ Μάνατζερ της γυναικείας ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Φώτης Μπίκος, οι αθλητές πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Νίκος Προσινικλής και Χάρης Αϊβαλιώτης, οι παλαιστές του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσιόβολος και Δημήτρης Τσομπανούδης, οι πυγμάχοι του Δικεφάλου, Βαγγέλης Νανιτζανιάν και Αναστάσιος Λιανός, οι Αρσιβαρίστες του ΠΑΟΚ, Νίκος Τσακιρίδης και Ελευθέριος Τσάκωνας, και ο προπονητής του «ασπρόμαυρου« Κικ Μποξ, Παύλος Κοχλιαρίδης, έδωσαν το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο του Νάσου Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, το τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ, κατέθεσε στο μνημείο του αδικοχαμένου φίλου του Δικεφάλου, ένα μαύρο σκουφάκι με τον αριθμό «4».

Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυσκολεύει τον εαυτό του

Η Πυλαία στέλνει σε τρίτο ματς τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Α1 χάντμπολ γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει ως γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι, όμως ο ΑΕΣΧ Πυλαίας απάντησε στο δεύτερο ματς και με 29-28 ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς, εκεί όπου βρίσκεται η Νέα Ιωνία, θα γίνει στις 8/5 στη Μίκρα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα οι γηπεδούχες άρχισαν να παίρνουν τα ηνία (11-8 στο 20') και στη συνέχεια να ανεβάζουν τη διαφορά στο 15-9 με τον Δικέφαλο να μειώνει σε 15-10 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος όταν στο 18-13 άρχισε να μαζεύει τη διαφορά φτάνοντας στο γκολ 19-18 στο 40' και ισοφαρίζοντας 22-22 στο 46'.

Η ανατροπή για τον Δικέφαλο ήρθε λίγο πριν το 50' για το 23-24 με την Κερλίδη και λίγο μετά η Μποριζόφσκα έδωσε «αέρα» με 24-26.

Τώρα ήταν η σειρά της Πυλαίας να αντιδράσει, να ισοφαρίσει 27-27 στο 55' και να προσπεράσει με 28-27 στο 56'.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή στο 59' μετά από μια φάση που η μπάλα χτύπησε σε πόδια αθλητριών του Δικεφάλου και της Πυλαίας, αλλά οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους και έδωσαν τη μπάλα στις γηπεδούχες που έκαναν το 29-27.

Η Κερλίδου μείωσε σε 29-28 δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι πλέον στο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΠΑΟΚ ΜΑΤΕCO 29-28

Τα πεντάλεπτα: 4-3, 6-6, 9-7, 11-8, 13-9, 15-10 (ημχ), 18-13, 19-17, 24-24, 26-27, 29-28

ΠΥΛΑΙΑ (Γ. Βακάλης): Αρσενόγλου, Σούσκα, Χ. Τροχίδου, Ε. Τροχίδου 2, Κουκμίση 10, Τσαρτσίου, Αθαν. Τσιγαρίδα, Θεοδοσοπούλου, Τάκη, Κωστοπούλου 4, Α. Παναγιωτίδου, Αθ. Τσιγαρίδα, Σελεμίδου 2, Αργυροπούλου 3, Παναγιωτίδου 2, Α. Παπαδοπούλου 6.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 12, Κερλίδη 4, Μεντεσίδου, Βράντσιτς 1, Σαμολάδα, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 3, Σίλβα, Ζενέλι, Μποριζόφσκα 5, Γκρμπάσεβιτς, Κουλούρη 2, Μπουράτο, Μιλόγεβιτς 1, Τόμασεβιτς

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Πατιός, Δίλεπτα: 8-3, Πέναλτι: 7/7-6/7

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να έχει κάνει το 1-0 μετά την επικράτησή του με 28-27 στο πρώτο ματς.

Εάν ο ΑΕΣΧ Πυλαίας ισοφαρίσει, τότε θα γίνει τρίτο ματς και πάλι στη Μίκρα, αυτή τη φορά όμως με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ