Connect with us
Banner Image Banner Image

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μέσα ο Χένρι ενόψει ΠΑΟΚ

Προπονήθηκε σήμερα ο Αμερικανός του Ηρακλή

Νίκος Μοσχοβίτης

Μέσα ο Χένρι ενόψει ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ Μαteco περιμένει να δει σήμερα την κατάσταση του Φιλ Γκριν, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία ίωση, αλλά ανάλογη ανησυχία υπήρχε και για τον Μάικ Χένρι στον Ηρακλή.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έχασε προπονήσεις λόγω ενός διαστρέμματος, αλλά σήμερα προπονήθηκε κανονικά κι έτσι τέθηκε στη διάθεση του Κώστα Μέξα για την αναμέτρηση του Σαββάτου (5/3, 20:00). Αντίθετα, εκτός λόγω ίωσης έμεινε ο νεαρός Πετανίδης.

Οι δύο καινούργιοι παίκτες του Ηρακλή, Γουντς και Έιμπραμς, συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις και αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους κόντρα στον ΠΑΟΚ Μαteco, αν και μέχρι στιγμής τα ονόματά τους δεν έχουν προστεθεί στο ρόστερ του Ηρακλή, στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ…

ΑΣ

Κοιτά μπροστά!

Στροφή σε ένα ακόμα απαιτητικό ματς για τις μπασκετμπολίστριες του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω της τις διαιτητικές αποφάσεις που της στέρησαν τη νίκη απέναντι στον Πρωτέα Βούλας, και στρέφει το βλέμμα της στην αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό.

Ο Άγγελος Αγγελίδης έχει δώσει έμφαση στο ψυχολογικό κομμάτι, ούτως ώστε οι παίκτριες του να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν από το παιχνίδι και να πιστοποιήσουν την αγωνιστική τους άνοδο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 11:45, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Women's Basketball League 1.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ-Ιταλία: Μια ιστορία πλούσια

Οι ουκ ολίγες αναμετρήσεις του Δικεφάλου με τους γείτονες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο σημερινός αγώνας του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ρόμα BC, θα είναι ο 50ος συνολικά που έχει δώσει ο Δικέφαλος με ιταλικές ομάδες, ενώ η αποψινή αντίπαλος είναι συνολικά η 16η από τη γείτονα χώρα, που τίθεται αντιμέτωπη με τους ασπρόμαυρους.

Στις προηγούμενες 49, ο ΠΑΟΚ έχει οριακά την παράδοση υπέρ του, μετρώντας 25 νίκες και 24 ήττες. Οι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις ήταν εκείνες απέναντι στη Σάσαρι το 2022, για το BCL, με τον Δικέφαλο να επικρατεί με 88-68 στη Θεσσαλονίκη, να ηττάται με 82-78 στη Σαρδηνία, αλλά να κρατά τη διαφορά του πρώτου αγώνα.

Ο Δικέφαλος, μετρά 6 σερί νίκες στην έδρα του απέναντι σε ιταλικές ομάδες, ενώ συνολικά έχει απολογισμό 16 νίκες και 5 ήττες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με τις ευχές του ΑΣ ΠΑΟΚ! (pic)

Η ανάρτηση του Ερασιτέχνη ενόψει Ρόμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 20:00 απόψε τη Ρόμα για την 6η αγωνιστική του EuroCup, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, σε ένα «Παλατάκι» το οποίο αναμένεται κατάμεστο.

Ο Ερασιτέχνης  με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστειλε σύνθημα νίκης, γράφοντας:

«Καλή τύχη ΠΑΟΚΑΡΑ!»

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ