Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι είχες Αλέξη Κούγια, τι ΄χα πάντα!

Νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ με αποδέκτες τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας, τη Βέροια και τον… ΠΑΟΚ!

PAOK24

Τι είχες Αλέξη Κούγια, τι ΄χα πάντα!

Ημέρα χωρίς ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, είναι μια… χαμένη ημέρα! Κάπως έτσι μάλλον σκέφτονται στην ΑΕΛ, με τη σημερινή ανακοίνωση, που ουσιαστικά είναι δήλωση του Αλέξη Κούγια και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο σημείο που τονίζεται “θέλω να δώσω μία συμβουλή στον πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας, να αναφέρει:

H ΕΠΣ Λάρισας και ο πρόεδρος της δημοσιοποίησαν μία τηλεφωνική συνομιλία του κ. Αλεξίου Κούγια μετά τον αγώνα Βέροια – Ολυμπιακός Β, όπου ο διαιτητής Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας του γνωστού Παοκτζή προέδρου και οι δύο βοηθοί, εκ των οποίων ο ένας ονόματι Στάικος της ΕΠΣ Λάρισας, έκαναν τα πάντα για να κερδίσει η Βέροια και ο ένας βοηθός μάλιστα ονόματι Τζιουβάρας της ΕΠΣ Κοζάνης άφησε 3 μέτρα οφσάιντ με το οποίο η Βέροια πέτυχε το μοναδικό της γκολ και με το οποίο πήρε τους 3 βαθμούς προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των ομάδων με τελευταία ομάδα πριν τον Ολυμπιακό Β τον Αλμωπό Αριδαίας και πριν από αυτόν την Καβάλα.

Ο κ. Κούγιας είπε στον κ. Μπουχλαριώτη ότι θα μελετήσει το βίντεο του αγώνα και θα κάνει διορθωτική δήλωση για τον Στάικο εφόσον πράγματι αυτός με τις υποδείξεις του δεν ευνόησε την Βέροια.

Δυστυχώς για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας που από την χασούρα του τα βλέπει όλα ασπρόμαυρα, το βίντεο του αγώνα εκθέτει περισσότερο, μπορεί να μην είναι αυτός ο βοηθός που άφησε το εξόφθαλμο οφσάιντ που νίκησε η Βέροια, αλλά ότι υπέδειξε στον αγώνα σαν βοηθός ήταν όλα υπέρ της Βέροιας ακόμα και εξόφθαλμα πλάγια, φάουλ και οφσάιντ.

Θέλω να δώσω μία συμβουλή στον πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας, ο οποίος είναι γνωστό ότι είναι έρμαιο του ΠΑΟΚ, αφού ακόμη και τότε που μας ανακάλεσαν μία ώρα πριν τον αγώνα με την Λαμία τα 11 δελτία των ποδοσφαιριστών μας και έτσι υποβιβαστήκαμε για ένα βαθμό, αφού άλλαξε όλο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και οι ομάδες αγωνίσθηκαν με άλλες συνθέσεις, είχε καταπιεί την γλώσσα του και δεν μας συμπαραστάθηκε για να γλυτώσουν οι ευνοούμενοι του ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και Παναιτωλικός και για να γίνει αυτός μέλος της εκτελεστικής μαζί με τους ιδιοκτήτες καφετεριών και τους ανεπάγγελτους, να προσέχει πολύ τα λόγια του και τις ανακοινώσεις του όταν αναφέρεται στην ΑΕΛ και στον πρόεδρο της, γιατί είναι ο χειρότερος πρόεδρος που πέρασε από την ΕΠΣ Λάρισας και είναι ο μοναδικός πρόεδρος που δεν έχει πατήσει το πόδι του σε ένα αγώνα της ΑΕΛ και ζητάει εισιτήρια και προσκλήσεις μόνο όταν παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο και μόνο υπηρετεί στην Ε.Π.Ο.

Όσο για τον Στάικο με αυτά που είδαμε στο βίντεο, ευτυχώς που μάθαμε ότι είναι Αθηναίος διαιτητής και παιδί του Δημητρίου και στην Λάρισα βρίσκεται τα τρία τελευταία χρόνια και υπηρετεί μάλιστα στην Ελληνική Αστυνομία.

Και μία συμβουλή:

Μην τα ανακατεύει ο Μπουχλαριώτης γιατί βρωμάνε.

Ανακοινώσεις καθ’ υπόδειξη των αφεντικών του μην τολμήσει να κάνει εις βάρος του προέδρου της ΑΕΛ για να βοηθήσει επικοινωνιακά την αγαπημένη κόρη του ΠΑΟΚ την Βέροια, όταν μάλιστα στο στενό του περιβάλλον στην ΕΠΣ Λάρισας είναι το διαιτητικό αρχιλαμόγιο ο Βαλιώτης ο διαιτητής που έπαιζε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια της Βέροιας που έκριναν ανόδους, όταν ιδιοκτήτης της Βέροιας ήταν ο Αρβανιτίδης και κατακρεουργούσε χωρίς να ντρέπεται τους αντιπάλους της”. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρδισε τη Λαμία ο Ολυμπιακός

Λίγες ημέρες πριν τον ημιτελικό με την Άστον Βίλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με το μυαλό να... ταξιδεύει ήδη στο Μπέρμιγχαμ και τον ημιτελικό με την Αστον Βίλα και με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική των play-off της Super League.

Ο Τσικίνιο στο 24΄, ο Ναβάρο στο 27΄, ο Ποντένσε στο 52΄ και ο Αλεξανδρόπουλος στο 93΄ πέτυχαν τα γκολ των «ερυθρολεύκων», που διατηρούν τις λιγοστές ελπίδες τους για τον τίτλο.

Ο Τόσιτς στο 64΄ μείωσε για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, που στο τελευταίο ημίωρο θα μπορούσε να βρει κι άλλα γκολ.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Αμπι - Τερεζίου

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Τσικίνιο (58΄ Αλεξανδρόπουλος), Ορτα (84΄ Ελ Αραμπί), Βέζο, Κίνι, Μασούρας (73΄ Μαρτίνς), Ρίτσαρντς, Ναβάρο (73΄ Ελ Κααμπί), Εσε, Ρέτσος (58΄ Αμπι), Ποντένσε

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν (58΄ Τόσιτς), Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Νούνιες (46΄ Τερεζίου), Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (75΄ Τσούκαλος), Λέικ (84΄ Τσιλιανίδης), Κοντονίκος (46΄ Βασιλαντωνόπουλος)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι ξεκινάει η ΑΕΚ στην Τούμπα

Οι επιλογές του Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ματίας Αλμέιδα πορεύεται με ενδεκάδα… Παναθηναϊκού και στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Χατζισαφί τετράδα στην άμυνα, με τους Σιμάνσκι και Γιόνσον να είναι στον άξονα, τον Ελίασον δεξιά στην επίθεση, τον Πινέδα αριστερά και τον Αραούχο πίσω από τον Πόνσε.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ και Πάολο Φερνάντες

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ