Connect with us

ΑΣ

Πράξη πρώτη για την κούπα!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό του League Cup

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Πράξη πρώτη για την κούπα!

Το τελευταίο τρόπαιο της σεζόν διεκδικούν ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ και ο πρωταθλητής Παναθηναϊκούς στους διπλούς τελικούς του League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Ο Δικέφαλος υποδέχεται σήμερα στις 20:00 (ΕΡΤ3 / live PAOK24) στο PAOK Sports Arena τους «πράσινους» και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για τον εγχώριο τίτλο που του λείπει από τη συλλογή του.

Ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή στις 19:15 στο ΟΑΚΑ.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές έως τώρα στη σεζόν, δύο στην κανονική διάρκεια και δύο στην Β’ φάση.

Απόλυτη ισορροπία στις νίκες, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί στα δυο ματς της κανονικής διάρκειας, αλλά να γνωρίζει τις ήττες στην τελική φάση.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που οι «ασπρόμαυροι» φτάνουν στον τελικό της διοργάνωσης, έχοντας ηττηθεί τις δύο προηγούμενες από τον Ολυμπιακό στη Σύρο και στο Ρέντη.

Για δεύτερη φορά στον τελικό του League Cup ο Παναθηναϊκός έχοντας κατακτήσει μια φορά το τρόπαιο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια:

Η Θεσσαλονίκη και το PAOK Sports Arena είναι έτοιμοι να υποδεχτούν ακόμα έναν τελικό (09/05, 20:00), και ο Δικέφαλος σε χρειάζεται δίπλα του για το πρώτο βήμα.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, μέρος πρώτο, στο πλαίσιο του πρώτου τελικού του League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Γεμίζουμε το «Παλατάκι» και σπρώχνουμε τον ΠΑΟΚ μας σ’ ακόμα έναν τίτλο, κάνοντας το πρώτο βήμα όλοι μαζί.

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ως εξής:

Δευτέρα 09 Μαΐου 2022

Από τις 18:30, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου διεξαγωγής του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€

VIP: 10€

Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Να ξεμπερδεύει…

Ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους τελικούς σήμερα κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Έστω και δύσκολα, ο Δικέφαλος έκανε πριν λίγες ημέρες το ένα από τα δύο βήματα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Εκεί βρίσκεται ήδη η Νέα Ιωνία, με τις «ασπρόμαυρες» να θέλουν σήμερα να πάρουν τη νίκη για να μη χρειαστεί να δώσουν και τρίτο ματς απέναντι σε αν μη τι άλλο ένα αξιόμαχο σύνολο.

Η Μαρία Μεντεσίδου δήλωσε:

«Η ομάδα είναι ένα βήμα πριν την πρόκριση στους τελικούς. Η Πυλαία είναι ένας δύσκολος αντίπαλος ο οποίος παίζει με πάθος και θέληση, όπως και το έδειξε στον πρώτο ημιτελικό. Εμείς από πλευράς μας, είδαμε και αναλύσαμε τι πρέπει να διορθώσουμε και θα πάμε στο αυριανό παιχνίδι με συγκέντρωση και πειθαρχία στο πλάνο μας, προκειμένου να πάρουμε τη δεύτερη νίκη».

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σεϊρεκίδης: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Η αποτίμηση του πρώτου αγώνα από τον προπονητή του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Αθήνα από την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των plaoyoffs της Handball Premier.

Ο προπονητής των κυπελλούχων Ελλάδας, Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε:

«Δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε, για να πάρουμε ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.

Σίγουρα κοιτάμε μπροστά, έχουμε ακόμα μία ευκαιρία στην έδρα μας, την οποία πρέπει να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Θα ψάξει αντίδραση στη Μίκρα

Ήττα του ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό των playoffs

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επηρεασμένη και από την περιπέτεια που πέρασε τις προηγούμενες ημέρες με τα κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης σε αρκετούς παίκτες, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ με 31-23 στο πρώτο παιχνίδι για την ημιτελικά σειρά των playoffs της Handball Premier.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες, με το επόμενο παιχνίδι να διεξάγεται στην έδρα των «ασπρόμαυρων» το σαββατοκύριακο 18, 19/5.

Το σύνολο του Στ. Σεϊρεκίδη καλείται να απαντήσει και να ισοφαρίσει, ώστε η πρόκριση να κριθεί σε τρίτο ματς και πάλι στην έδρα της ΑΕΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ, οι γηπεδούχοι βρήκαν τις λύσεις και άρχισαν να χτίζουν μια υπέρ τους διαφορά που τους οδήγησε μπροστά με 16-11 στην ανάπαυλα.

Ανάλογη ήταν και η εικόνα στο δεύτερο μέρος με τον ΠΑΟΚ να κυνηγάει στο σκορ, αλλά να μην μπορεί να επιστρέψει με αξιώσεις, γνωρίζοντας την ήττα με 31-23.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-4, 8-6, 10-7, 13-9, 16-11 (ημχ), 19-14 21-17, 22-17, 25-20, 26-21, 31-23

ΑΕΚ (Μπουζόν): Αραμπατζής 1, Τικ 3, Γιόνσον, Μαντάλινιτς 10, Μάλλιος, Τέπερ, Ηλιόπουλος, Τόμε, Παπαδιονυσίου 1, Λιάπης 3, Άρσιτς, Μπελασέν 5, Σόκολιτς, Μίλερ 5, Λέμος 3, Κεδέρης.

ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης): Γκίγκοφ, Ελευθεριάδης, Τσαμουρίδης, Παπαγεωργίου, Νικολαϊδης, Παπάζογλου Θ., Κουκμίσης Κ. 3, Παπάζογλου Λ., Τσαναξίδης 1, Μαρίνος, Κουκμίσης Ν. 6, Μπάτζιος 2, Καλόμοιρος 5, Δάιος, Ρανσάνς 2, Τζωρτζίνης 4.

Διαιτητές: Χαραλαμπίδης- Ζήσης, Δίλεπτα: 2-3, Πέναλτι: 5/5-3/4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ