Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ποιος ήταν ο κορυφαίος της σεζόν;

Η ώρα της επιλογής!

PAOK24

ΠΑΟΚ: Ποιος ήταν ο κορυφαίος της σεζόν;

Μία γεμάτη και μεγάλη -σε διάρκεια- σεζόν έφτασε στο τέλος της, με τον ΠΑΟΚ να καλεί τον κόσμο να ψηφίσει τον ΜVΡ της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το paokfc.gr:

Ήταν μία σεζόν που σίγουρα θα θυμόμαστε για πολλούς λόγους. Μία σεζόν προσαρμογής σε νέα δεδομένα με την επιστροφή του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον ΠΑΟΚ να παλεύει σε 59 παιχνίδια και στο τέλος να μένει μία γλυκόπικρη γεύση. Ήρθε η ώρα να επιλέξετε τον κορυφαίο παίκτη. Το νικητή του βραβείου “Πλάτων Φορόπουλος”.

Από εκείνο το βράδυ στο Δουβλίνο, μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ άλλαξαν και συνέβησαν πολλά. Έντονες συγκινήσεις, επιτυχίες, αποτυχίες, δράματα, πανηγύρια. Ο ΠΑΟΚ έμεινε χωρίς τίτλο, αλλά… ψήθηκε, μεγάλωσε σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ωρίμασε και ετοιμάζεται να περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Οι πρωταγωνιστές ήταν πολλοί. Παλιοί, νέοι, καινούριοι. Το paokfc.gr και το PAOK FC Official App ανοίγουν τις κάλπες τους και ζητούν να ψηφίσετε τον παίκτη που θα πάρει το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος» της σεζόν 2021-22. Ποιος θα είναι ο επόμενος κάτοχος;

Την αρχή, τη σεζόν 2013-14 έκανε ο Λίνο, που στο φινάλε της καριέρας του έδειξε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Την δεύτερη ο Εργκούς Κάτσε, από τους ελάχιστους που κατάφερε διακριθεί σε μία άσχημη σεζόν.

Την τρίτη ο Γιώργος Τζαβέλλας. Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος κατέβασε ρολά και ήταν από τους κορυφαίους στον δρόμο της ομάδας για την επιστροφή στους τίτλους και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2016-17.Και μετά γύρισε ο Βιεϊρίνια.

Οπότε τη σεζόν 2017-18 και 2018-19 το βραβείο κατέληξε στη δική του τροπαιοθήκη ως μια αναγνώριση για την συμβολή του στην απόλυτη κυριαρχία του ΠΑΟΚ εκείνη τη διετία.

Την σεζόν 2019-20, ο Γιόσιπ Μίσιτς ήταν εξαιρετικός και κέρδισε την προτίμηση του κοινού, ενώ την περσινή σεζόν ο Χρήστος Τζόλης στην παρθενική του επαγγελματική σεζόν ήταν εξαιρετικός και κέρδισε το βραβείο.Πάμε να βρούμε ποιος θα είναι ο επόμενος. 12 ποδοσφαιριστές, ένα βραβείο κι όλοι εσείς, που θα διαμορφώσετε το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μην τον ξεγράφετε! (vid)

Τα σχόλια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα στιγμιότυπα της επικής ανατροπής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με επική ανατροπή ο ΠΑΟΚ έστειλε ηχηρό μήνυμα ότι είναι ακόμα εδώ στη μάχη του τίτλου, επικρατώντας με 3-2 της ΑΕΚ στην Τούμπα.

«Τείνουμε να γίνουμε γραφικοί, αλλά συγχωρέστε μας. Σε ένα ακόμα παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στα σχοινιά, αλλά δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει και δικαιώθηκε.

Με ένα γκολ του Σάστρε στο 90′ ο Δικέφαλος έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη, που τον κρατάει ζωντανό στη μάχη του πρωταθλήματος» αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο match report που δημοσιεύει στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του ΠΑΟΚ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίνο: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην Τούμπα!»

Τα συναισθήματα του, η ευχή του για το πρωτάθλημα και το σχόλιο για τον Μπάμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένας φίλος από τα... παλιά βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Λίνο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και δε θα μπορούσε να μην βρεθεί στο γήπεδο που αγωνίστηκε και αγαπήθηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για την επιστροφή του στην Τούμπα, ευχήθηκε ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα και αναφέρθηκε και στην παρουσία του Μπάμπα.

Παράλληλα, ο Λίνο είχε την ευκαιρία να τα πει με παλιούς γνώριμους, όπως ο Παντελής Κωνσταντινίδης.

Αρχικά, είπε:

«Μετά από πολύ καιρό μακριά από την Τούμπα είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Η νίκη που πήρε ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντική και ελπίζω να φέρει το πρωτάθλημα στο φινάλε της σεζόν.

Ο κάθε παίκτης που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ τα δίνει όλα και αξίζει να είναι στην ομάδα».

Για τον Μπάμπα, που αγωνίζεται στη θέση που κάποτε έπαιζε και εκείνος:

«Είναι ένας παίκτης που κάνει μια πολύ καλή σεζόν στον ΠΑΟΚ, που δουλεύει για την ομάδα και αξίζει κάθε θετικό σχόλιο που γίνεται γι' αυτόν».

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/441083433_7520846531336613_883079654466734531_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίκτες και κόσμος στο… πόδι! (pics&vid)

Όσα έγιναν στην Τούμπα μετά το φινάλε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα χαμόγελα επέστρεψα στην Τούμπα λίγο μετά το τελικό σφύριγμα που βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή με 3-2 κόντρα στην ΑΕΚ, ένα αποτέλεσμα που βάζει τους «ασπρόμαυρους» ξανά στο κόλπο του τίτλου.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας με ένα «πάρτι» να στήνεται μπροστά στη Θύρα 4.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους...

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/440743525_3646885638960326_937407370608166845_n-1.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ