Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Εθνική Εφήβων οι Κωνσταντινίδης και Καλλιοντζής!

Σημαντική μέρα για του δύο νεαρούς του ΠΑΟΚ

PAOK24

Στην Εθνική Εφήβων οι Κωνσταντινίδης και Καλλιοντζής!
Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε την κλήση δύο παικτών από τα σπλάχνα του στην Εθνική ομάδας μπάσκετ Εφήβων. Συγκεκριμένα οι Θοδωρής Κωνσταντινίδης και Στράτος Καλλιοντζής, βρίσκονται στις κλήσεις ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18.
Η ενημέρωση του Δικεφάλου:

Θοδωρής Κωνσταντινίδης και Στράτος Καλλιοντζής, δύο νεαροί αθλητές του ΠΑΟΚ mateco, συμπεριλήφθησαν στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των Εφήβων, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 που θα διεξαχθεί στη Σμύρνη 30/7-8/8 και θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε μία πολύ σημαντική ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Ο 18χρονος γκαρντ Θοδωρής Κωνσταντινίδης υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ mateco τον περασμένο Απρίλιο, ενώ ο 17χρονος σέντερ Στράτος Καλλιοντζής είναι μέλος της εφηβικής ομάδας. Και οι δύο συμμετέχουν αυτό το διάστημα στο πρόγραμμα των μεταβατικών προπονήσεων του ΠΑΟΚ, ενώ στη διάρκεια της περσινής σεζόν, είχαν πάρεο την πρώτη γεύση από την ανδρική ομάδα!

Κωνσταντινίδης και Καλλιοντζής θα συμμετέχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων, με το πρώτο ραντεβού να έχει οριστεί για την Τετάρτη 29 Ιουνίου (10:00 το πρωί στο ΟΑΚΑ) και το πρώτος μέρος των προπονήσεων να διεξάγεται στην Πάτρα.

Θα ακολουθήσουν οι εξής αγώνες προετοιμασίας…

7/7 (Πάτρα) Ελλάδα-Τουρκία

8/7 (Πάτρα) Ελλάδα-Τουρκία

15-17/7 (Σκόπια) Τουρνουά με Βόρεια Μακεδονία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία

21-23/7 (Αθήνα, «Σοφία Μπεφόν») Τουρνουά με Ισραήλ, Γερμανία, Ιταλία

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ηλίας Καντζούρης έχει συμπεριλάβει στην Εθνική Εφήβων τους αθλητές: Ευστράτιος Καλλιοντζής , Θεόδωρος Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ), Εμμανουήλ Δήμου, Συμεών Ευσταθίου (Παναθηναϊκός), Θωμάς Ζορμπάς (Ολυμπιακός), Μιχαήλ Σπρίντζιος (Λαύριο), Ευάγγελος Ζούγρης, Κωνσταντίνος Μπιλάλης (Περιστέρι), Γεώργιος-Νικόλαος Καλατζής (ΔΕΚΑ), Κωνσταντίνος Κορκοντζέλος, Κωνσταντίνος Λαγός (Δούκας), Χρήστος Μπουντούρης (Πολυαθλητικό Σωμ. Τρικάλων 14), Νίκος Πλώτας (Προμηθέας Πάτρας), Κλέαρχος Πρέκας (Ίωνας Βόλου), Νικόλαος-Ιωάννης Χιτικούδης (ΧΑΝΘ), Ράιαν Σούλης (ΗΠΑ), Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (Παναθηναϊκός).

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – Μαρούσι (live)

Ζωντανή ενημέρωση από τον “τελικό” για τα πλέι οφ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης της Stoiximan Basket League και ο νικητής σήμερα, παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό, στις δύο νίκες.

Μπείτε στο live του PAOK24 και ενημερωθείτε ζωντανά για την εξέλιξη της αναμέτρησης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – Μαρούσι:«Σκέπασε» τον Μπόγρη και πέτυχε καλάθι και φάουλ ο Κέβιν Πόρτερ

Ο air… Πόρτερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Σκέπασε» τον Μπόγρη και κατάφερε να σκοράρει έστω και με... ανορθόδοξο τρόπο ο Κέβιν Πόρτερ






ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έγραψε ιστορία!

Τα μεγάλα ρεκόρ του Κατερινιώτη σεντερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έγινε ρέκορντμαν συμμετοχών στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πηγαίνοντας στις 293 και συνεχίζει. Σήμερα, κόντρα στο Μαρούσι έφτασε στις 421 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, φτάνοντας στην κορυφή της ιστορίας τον Νίκο Μπουντούρη και φυσικά, αν η ομάδα κερδίσει το Μαρούσι, θα έχει την ευκαιρία στα πλέι οφ, να γίνει ρεκόρντμαν συμμετοχών όλων των εποχών με την ασπρόμαυρη φανέλα!

 

https://twitter.com/PAOKbasketball/status/1784279269931135088

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ