Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει την απόφαση της εφέσεων ο ΠΑΟΚ

Εν αναμονή της απόφασης βρίσκονται οι άνθρωποι του Δικεφάλου!

Βασίλης Μανδράου

Περιμένει την απόφαση της εφέσεων ο ΠΑΟΚ

Πάνε δύο εβδομάδες που η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εκδίκασε την προσφυγή τόσο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και αυτή του Παναθηναϊκού κατά της πρωτόδικης απόφασης για όλα όσα έλαβαν χώρα στον τελικό Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών ενώ οι πράσινοι με δυο. Αμφότεροι τιμωρήθηκαν και με χρηματικό πρόστιμο.

Όπως διαβάσατε και χθες μέσα από το PAOK24 βγήκε κανονικά η απόφαση της επιτροπής εφέσεων για τον Παναθηναϊκό, η οποία αθώωσε πλήρως τους Πράσινους για τα επεισόδια του τελικού και έτσι θα παίξει με κόσμο στα παιχνίδια με Ιωνικό και ΑΕΚ, ενώ για τον ΠΑΟΚ αναμένεται η απόφαση, γεγονός που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν(σ.σ. να βγαίνει δηλαδή διαφορετική μέρα απόφαση για την ίδια υπόθεση).

Απορίας άξιο είναι πως ενώ πρόκειται για την ίδια υπόθεση και το ίδιο ακριβώς παιχνίδι, ο εισηγητής είναι διαφορετικός. Φυσικά προκαλεί τεράστια έκπληξη πως μηδενίστηκε η ποινή έδρας για τους Πράσινους και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποτελεί σκάνδαλο αν είναι διαφορετική η αντιμετώπιση που θα λάβει ο Δικέφαλος από την Επιτροπή Εφέσεων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι έντεκα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι

Αυτούς επέλεξε ο Λουτσέσκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στις 19:30 στην Τούμπα την ΑΕΚ με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τον διατηρήσει ζωντανό στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Κοτάρσκι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια των «ασπρόμαυρων».

Κεντζιόρα και Κουλιεράκης για μια ακόμη φορά το αμυντικό δίδυμο, με Ότο και Μπάμπα στις δύο πλευρές.

Στα χαφ οι Σβαμπ με τον Μεϊτέ.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Λουτσέσκου επέλεξε τους Κωνσταντέλια, Τάισον και Ζίβκοβιτς.

Στην κορυφή ο Μπράντον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α.Σ.: «Βγάλτε πάθος και ποιότητα»

Το μήνυμα του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα για το αποψινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, αναφέροντας… «Για την 8η αγωνιστική των Play-Off της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 19:30, στο Γήπεδο Τούμπας, την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη, με στόχο να μπει δυνατά στην «μάχη» του τίτλου, έχοντας ως σύμμαχο τον Κόσμο του, ο οποίος θα δημιουργήσει ακόμα μία εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου, καλούνται να τα δώσουν όλα, να βγάλουν το πάθος και την ποιότητα τους, πανηγυρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο ενόψει της τελικής ευθείας.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Novasports Prime.

«Με τη νίκη ΠΑΟΚΑΡΑ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ