Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε Σενγκέλια

Επίσημη η μεταγραφή του 26χρονου επιθετικού στην ομάδα του Αγρινίου

PAOK24

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε Σενγκέλια

Όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσα από το PAOK24, ο Παναιτωλικός είχε έρθει σε συμφωνία με τον 26χρονο επιθετικό, Λεβάν Σενγκέλια.

Πλέον η μεταγραφή είναι επίσημη, με την ομάδα από το Αγρίνιο να ανακοινώνει τον ποδοσφαιριστή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού για τον Σενγκέλια έχει ως εξής:

«Ο 26χρονος επιθετικός Λεβάν Σενγκέλια (Levan Shengelia) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων με τον Παναιτωλικό.

Τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί στη χώρα του με τη Δυναμό Τιφλίδας, την Τουρκική Κόνιασπορ και από το καλοκαίρι του 2021 στο Βέλγιο με τη Λέουβεν, με την οποία έλυσε χθες το συμβόλαιό του. Είναι διεθνής με την Εθνική ανδρών της Γεωργίας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να είμαστε πνευματικά στα υψηλότερα επίπεδα»

Η τοποθέτηση του Παντελή Κωνσταντινίδη για το ντέρμπι Δικεφάλων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης, μίλησε στην κάμερα της NOVA για όλη την κατάσταση του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, αλλά και το πως περιμένει να κλείσουν οι «ασπρόμαυροι» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση της ομάδας:

«Νομίζω ότι η ομάδα έχει προετοιμαστεί πολύ καλά για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα προηγούμενα, αλλά και τα επόμενα, που έρχονται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Κρίσιμα. Πολύ σημαντικά. Όπως έχουμε αναφέρει κι άλλες φορές πάντα ο στόχος είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό θέλουμε να επιδιώξουμε και με την ΑΕΚ, να είμαστε συγκεντρωμένοι, πανέτοιμοι, ψυχικά και σωματικά για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το τι οδήγησε στις τελευταίες κακές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ:

«Σε μια πολύ καλή αγωνιστική περίοδο, καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι μόνιμα σε τοπ αγωνιστική κατάσταση. Που μπορεί να οφείλεται αυτό; Στους πολλούς συνεχόμενους αγώνες που μπορεί να έχει μια ομάδα. Στην πίεση που υπάρχει μόνιμα στα παιδιά γιατί είναι σε μια μεγάλη ομάδα που πρέπει να κερδίζει. Αυτό δημιουργεί μια πίεση εκ των πραγμάτων. Μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν μπορείς να προπονηθείς. Δεν υπάρχει χρόνος για προπόνηση λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών και έτσι δεν μπορείς να προπονηθείς όπως θέλεις και να προετοιμάσεις την ομάδα. Αυτοί οι παράγοντες είναι που νομίζω ότι οδηγούν στο να βλέπουμε ότι καμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να είναι σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε φόρμα

Τώρα, επειδή στην ουσία μιλάμε για το τελευταίο παιχνίδι με την Λαμία, κυρίως, πολλές φορές οι ομάδες οι οποίες έχουν την ποιότητα και χωρίς να παίζουν ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο, μπορεί να κερδίζουν τα παιχνίδια με 1-2-3 ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται σε αυτά τα παιχνίδια. Έτσι παίρνουν αυτά τα ματς. Πιστεύω ότι αν σκοράραμε πρώτοι η Λαμία δεν είναι στο στυλ της να ανοιχτεί και να παίξει ποδόσφαιρο. Μετά ίσως θα μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά γκολ. Δυστυχώς εμείς δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις 2-3 ευκαιρίες πριν σκοράρει η Λαμία, για να κάνουμε πιο εύκολο το παιχνίδι για μας.

Όλα αυτά βέβαια δε σημαίνει ότι η ομάδα έχει αγωνιστικό πρόβλημα. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε την καταστροφολογία. Να προβληματιστούμε και να πούμε ότι έχει συμβεί κάτι φοβερό. Δεν έχει συμβεί τίποτα παράξενο και φοβερό. Με την ΑΕΚ πιστεύω ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη, θα δείξει ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει ίδιο πρόσωπο, στην ίδια περίοδο με πέρυσι:

«Αυτά είναι συγκυριακά. Και μέσα στη διάρκεια της σεζόν υπάρχουν περίοδοι που οι ομάδες δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο ή όπως έχουν συνηθίσει να παίζουν. Το θέμα είναι να βρίσκεις τον τρόπο να κερδίζεις τα ματς. Μακάρι να μπορείς να πετύχει το να είναι η ομάδα σε τοπ αγωνιστική κατάσταση, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει μόνιμα. Το θέμα είναι να βρίσκεις τρόπο να κερδίζεις».

Για το αν τον προβληματίζει ότι ο ΠΑΟΚ δεν σκοράρει:

«Όχι ιδιαίτερα, θα σκοράρει. Θα σκοράρει με την ΑΕΚ».

Για το δείπνο της ομάδας:

«Ήταν μια καλή ευκαιρία να πάμε να φάμε. Όχι κάτι το ιδιαίτερο. Έχουμε κάνει κι άλλες φορές τραπέζια, τα παιδιά ιδιαίτερα έχουν βγει αρκετές φορές. Δεν είναι κάτι σημαντικό για να το συζητήσουμε περαιτέρω».

Για την αίσθηση του μέχρι το τέλος της σεζόν:

«Πρέπει να κερδίζουμε όλα τα ματς. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Από την αρχή της χρονιάς πηγαίνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έτσι θα συνεχίσουμε και τώρα για τα τέσσερα που μας απέμειναν. Έχουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ακολουθούν τα τρία μετά την διακοπή και όπως είπα, η ομάδα θα πρέπει να κερδίζει».

Για το αν επηρεάζει το προηγούμενο παιχνίδι:

«Όταν βλέπεις τα παιχνίδια ένα προς ένα, θα πρέπει να αφήνεις τέτοιες αντιδράσεις στην άκρη. Σίγουρα υπάρχουν σκέψεις και πρέπει να ενεργείς με τρόπο που θα ξεπερνάς τέτοιου είδους θέματα. Αν είσαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι δε θα σκέφτεσαι τι έχει γίνει στα προηγούμενα ή τι θα γίνει στα επόμενα. Το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι που έχεις μπροστά σου και αυτό πρέπει να επιδιώκεις. Στο τέλος-τέλος δεν έχει και νόημα να σκέφτεσαι τα προηγούμενα ή τα επόμενα παιχνίδια».

Για το τι θέλει να δει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Αυτό που σίγουρα θέλουμε να δούμε είναι το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας να είναι σε υψηλότερα επίπεδα. Σίγουρα και τα υπόλοιπα είναι σημαντικά, αλλά για μένα το πρώτο και πιο σημαντικό και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε αγωνιστικά και στο θέμα της ψυχολογίας και πως θα μπούμε στο γήπεδο, πανέτοιμοι».

Για διαφορετικά στοιχεία στις ομάδες:

«Οι ομάδες δεν μπορούν να αλλάξουν σε αυτό το σημείο της σεζόν. Ούτε η ΑΕΚ ούτε εμείς μπορούμε να κάνουμε πολλά διαφορετικά πράγματα. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι, θα το κερδίσει όποιος το θέλει περισσότερο και όποιος εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουλιεράκης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Οι δηλώσεις του Χανιώτη στόπερ ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Nova και μίλησε για το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Ο νεαρός στόπερ του Δικεφάλου τόνισε ότι για την ομάδα του δεν έχει τελειώσει η υπόθεση του πρωταθλήματος ενώ σχολίασε και το τελευταίο κακό διάστημα.

Αναλυτικά: 

Για το τελευταίο κακό διάστημα του ΠΑΟΚ:

«Είναι μια δύσκολη περίοδος. Δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι. Έχουμε ακόμα στόχο το πρωτάθλημα, έχουμε ελπίδες. Σαν να ξεκινάει το πρωτάθλημα από το αυριανό παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να δείξουμε χαρακτήρα, γιατί έχουμε, και είμαι πολύ αισιόδοξος αν είμαστε όπως πρέπει και γυρίσουμε στον παλιό μας εαυτό και στο πως παίζαμε».

Για την κόπωση που υπάρχει:

«Μετά από μια τεράστια σεζόν, έχουμε παίξει με 54 παιχνίδια, υπάρχει κόπωση σωματική και ψυχική. Περνάμε και εμείς την περίοδο μας, όπως η κάθε ομάδα. Το σημαντικό είναι από αύριο να επιστρέψουμε πιο δυνατή και να αφήσουμε αυτήν την κακή περίοδο πίσω».

Για το που βρίσκει δύναμη να συνεχίσει όταν κουράζεται:

«Η δύναμη είναι στην ψυχή. Για μένα είναι στον Θεό, μας δίνει πολύ δύναμη, και το ομαδικό πνεύμα. Νομίζω αυτά είναι τα πιο σημαντικά ώστε όταν το σώμα κουράζεται, να βρίσκεις δύναμη να δώσεις παραπάνω, γιατί είμαστε σε μια ομάδα που πρέπει να κερδίζει».

Για τα σημεία που μπορούν να παίξουν ρόλο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Τα πιο σημαντικά στοιχεία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, πιστεύω θα είναι η αποφασιστικότητα και ότι θα πάει το ματς στη δύναμη. Όποιος έχει τον περισσότερο τσαμπουκά θα κερδίσει».

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να τους ευχαριστούμε γιατί όλο αυτό το διάστημα είναι δίπλα μας και στις καλές και στις κακές στιγμές. Πιστεύω ότι και με την ΑΕΚ θα είναι στο πλάι μας, να μας υποστηρίξουν και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε το 120% γι' αυτούς στο παιχνίδι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Το σερί χωρίς νίκη κόντρα στην ΑΕΚ

Η προϊστορία του ζευγαριού μέσα από τα μάτια της διοργανώτριας αρχής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Τούμπα, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής των Play-Off στην Stoiximan Super League, με την διοργανώτρια αρχή να παρουσιάζει την προϊστορία των ομάδων, στην προαναγγελία του αγώνα.

Αναλυτικά:

Χωρίς νίκη στις πέντε τελευταίες του αναμετρήσεις με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα εντός και εκτός έδρας είναι ο ΠΑΟΚ. Η τελευταία νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι στην κανονική διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος στην Τούμπα, όπου επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Νάρεϊ και Κουλιεράκη.

Στις πέντε αναμετρήσεις που ακολούθησαν υπάρχουν τρεις νίκες της ΑΕΚ και δύο ισοπαλίες, οι οποίες είναι και οι τελευταίες χρονικά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το 1-1 της Τούμπας για τον Β’ Γύρο του φετινού πρωταθλήματος και το 2-2 της Νέας Φιλαδέλφειας για τα Stoiximan Playoffs.

Αυτό το σερί της ΑΕΚ με τις πέντε αναμετρήσεις χωρίς ήττα, ακολούθησε αυτό του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε εννέα αγώνες αήττητος και στις δύο έδρες, με απολογισμό τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες.

73 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

33 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

25 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

15 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

ΓΚΟΛ: 97-63

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ