Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ράιλι: «Πρέπει να βγάλω προσωπικότητα στο γήπεδο»

Οι δηλώσεις του Αμερικανού

PAOK24

Ράιλι: «Πρέπει να βγάλω προσωπικότητα στο γήπεδο»

Έτοιμος να προσφέρει το μέγιστο δυνατό στον ΠΑΟΚ, ώστε ο «Δικέφαλος» να… περπατήσει με αξιώσεις στις υποχρεώσεις του στη νέα αγωνιστική περίοδο, σε Ελλάδα και Ευρώπη, δηλώνει ο Τζέιλεν Ράιλι. Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος επιλέχθηκε για τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ στους «ασπρόμαυρους» για την περίοδο 2022-2023, τοποθετήθηκε σε εκπροσώπους του Τύπου, στο PAOK Sports Arena, τονίζοντας:

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα. Ανυπομονούσα να έρθω. Είναι σημαντικό που είμαστε όλοι στην προετοιμασία, εκτός από τον Γιανίκ (σ.σ. Φράνκε). Δε βλέπω την ώρα να δουλέψουμε για να κάνουμε κάτι ωραίο στη σεζόν με την ομάδα.

Ο προπονητής ζήτησε να προσφέρω τις ηγετικές μου ικανότητες στην ομάδα, την προσωπικότητά μου, τον τρόπο παιχνιδιού μου, να δίνω τον τόνο επιθετικά, αμυντικά, να φροντίζω να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και να έχουμε μαχητικό πνεύμα είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός έδρας. Δε μου ζήτησε να κάνω κάτι που δεν κάνω ούτως ή άλλως. Είναι εύκολο, για να είμαι ειλικρινής, να εκτελώ τον ρόλο μου στο γήπεδο, όλο όσα ζήτησε ο προπονητής. Εχουμε ένα σύνολο με παίκτες νεαρής ηλικίας, ανυπομονώ να παίξω με όλους. Ολοι φέρνουν ποιότητα στο παρκέ.

Σε γενικές γραμμές, στις πρώτες μέρες που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, βρήκα αυτό που περίμενα. Μπήκαμε στο γήπεδο , ιδρώσαμε, τις προηγούμενες ημέρες είχαμε αφίξεις. Είναι όμορφο που μπήκαμε σε διαδικασία προπονήσεων».

Πρόσθεσε ο Ράιλι επισημαίνοντας: «Απόλαυσα το να παίζω την περασμένη σεζόν στο Basketball Champions League, έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ η συμμετοχή του στη διοργάνωση. Κάθε αγώνας στο BCL είναι δύσκολος, έχει ένταση. Είναι μια διοργάνωση επιπέδου, υπάρχουν δυνατές ομάδες στον όμιλό μας, όσο προχωράει η διοργάνωση έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ ξανά στο BCL.

Πάντα μπορείς να δώσεις περισσότερα στο γήπεδο. Γι’ αυτό προπονούμαστε, γι’ αυτό ζούμε ως καλαθοσφαιριστές. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα αντιμετωπίσω την ΑΕΚ, όπως έγινε πέρυσι (σ.σ. την αντιμετώπισε για το Basketball Champions League, φορώντας τη φανέλα της λετονικής Ρίγα), αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες. Πάντα προσπαθούμε να εξελισσόμαστε, να πιέζουμε τους εαυτούς μας να φτάσουν στο πιο αποδοτικό επίπεδο. Είμαι έτοιμος να ανεβάσω το επίπεδό μου αγωνιστικά».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

O Πόρτερ Τζούνιορ… πέταξε στην κορυφή (vid)

Ξεχώρισε το κάρφωμα του Αμερικανού του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, έκανε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αμαρουσίου, σημειώνοντας κι ένα ξεχωριστό highlight με ένα κάρφωμα του στο πρώτο ημίχρονο.

Μάλιστα, η φάση ήταν στην κορυφή του Top 5 της τελευταίας αγωνιστικής. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Χωρίς φιλικό μέχρι τα πλέι οφ

Με πρόγραμμα προπονήσεων θα πάει η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τη νίκη επί του Αμαρουσίου, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα πλέι οφ, εκεί όπου στην προημιτελική φάση, θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας. Δεδομένου ότι ακόμα αποτελεί ερωτηματικό πότε θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια αυτά, αφού οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στα πλέι οφ της Euroleague, στο «Δικέφαλο του Βορρά» υπήρξε η σκέψη για ένα φιλικό, προκειμένου η ομάδα να διατηρηθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό.

Στο πλάνο ήταν το παιχνίδι αυτό, να γίνει με τον Προμηθέα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο κάτι τέτοιο, δεν κατέστη δυνατό και όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει με προπονήσεις μέχρι το πρώτο παιχνίδι με τους Πράσινους.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει η εκκρεμότητα της τελευταίας αγωνιστικής του Top 6, στην οποία ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει τον Άρη εκτός έδρας (πιθανότατα στις 11/5), ενώ η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, έχει και το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Προμηθέα που «χρωστάει»…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το… πάρτι του Πόρτερ και η πρόκριση (vid)

«Παρακάμερα» με πολύ παρασκήνιο από τη χθεσινή νίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 77-62 του Αμαρουσίου, πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ και ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, έδωσε ένα ακόμα ξεχωριστό… σόου.

Δείτε το backstage video από όσα συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ