ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τακτική με γεμάτο «οπλοστάσιο»
Κορυφώνεται η προετοιμασία ενόψει Λαμίας
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία συνεχίστηκε με την προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (9/9) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Το τεχνικό επιτελείο έριξε το βάρος της προπόνησης στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών στη διάθεσή του. Αυτό συμβαίνει από τη στιγμή που μόνο το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη είναι στο ιατρικό δελτίο. Ο αμυντικός του Δικεφάλου συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Ο Ιβάν Νάσμπεργκ είναι ο τελευταίος που βγήκε από το ιατρικό δελτίο και μετρά αντίστροφα για την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Όσο για το δελτίο των τιμωρημένων, σε αυτό βρίσκεται ο Ομάρ Ελ Καντουρί λόγω της αποβολής του στην αναμέτρηση με τον Άρη.
H προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, ενώ ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής σε δύο γκρουπ. Στο φινάλε διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων σε μικρό χώρο. Το Σάββατο (10/9) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αποστολή με Κώστογλου-Αζούζ!
Ο ΠΑΟΚ Β ταξιδεύει στον Πύργο για την 10η αγωνιστική της Super League 2
Τον ΠΑΣ Πύργου αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή στις 15:00 ο ΠΑΟΚ Β εκτός έδρας για την 10η αγωνιστική της Super League 2. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 9 πόντους.
Οι παίκτες του Ντάνι Πονζ, προπονήθηκαν σήμερα Σάββατο πρωί στη Σουρωτή. και κατόπιν αναχώρησαν για την πόλη της Πελοποννήσου.
Την αποστολή του Ισπανού προπονητή απαρτίζουν οι:
Νικολακούλης, Τσιντσόλης, Αβράμπος, Απιατσιόνακ, Κωττάς, Σιδεράς, Πασαχίδης, Τσιότας, Ντούνγκα, Βυρσωκινός, Λεωνιδόπουλος, Ελευθεριάδης, Ίκομπονγκ, Γκιόκα, Παπαγεωργίου, Μπιασότο, Αζούζ, Τσιφούτης, Καραγκέα, Κώστογλου, Σιφναίος, Γραββάνης, Στύλος.
Ο Πανσερραϊκός επικράτησε του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-1, σε ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, αντί για τη Θεσσαλονίκη.
Τα «λιοντάρια» ήταν ανώτερα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, χρειάστηκε να φθάσουν στο 83ο λεπτό ωστόσο, για να πάρουν το τρίποντο.
Οι Σερραίοι προηγήθηκαν με τον Τορέιρα στο 43ο λεπτό, μετά από ενέργεια του Τσέλιου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, κι ενώ οι τελικές μέχρι εκείνο το σημείο ήταν 11-0, ο Απόλλων ισοφάρισε σε 1-1, χάρη σε αυτογκόλ του Αλιατίδη.
Τη νίκη για τον Πανσερραϊκό έδωσε τελικά ο Κωτσόπουλος με καρφωτή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Τσέλιου από δεξιά.
Οι νικητές σκαρφάλωσαν στην 6η θέση με 13 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων έμεινε χαμηλά, στους 8.
Οι συνθέσεις:
Πανσερραϊκός (Γεωργιάδης): Τιναλίνι, Γεωργιάδης, Αλιατίδης, Ηλιάδης, Βασιλάκος (77′ Αρμουγκόμ), Μορέιρα, Τσέλιος, Μασκανάκης (59′ Ζορζίνιο), Αδάμ (46′ Βερνάρδος), Τεϊσέιρα(90+3' Βαρσάμης), Κωτσόπουλος.
Απόλλων Καλαμαριάς (Νόλης-Κάκογλου*): Τρίγκατζης, Αθανασίου (84′ Σπανδωνίδης), Πέρεζ (65′ λ.τ Ράντιτς), Τσιμπούκας, Τσαπακίδης, Προύντζος, Καραμπέρης, Τομάζ (56′ Καπρόφ), Ρίζος (65′ Γανόπουλος), Κεδίκογλου (84′ Μοσχόπουλος), Κυριακίδης.
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό στον Πειραιά, με πρωινή προπόνηση, η οποία αφιερώθηκε στην τακτική και τις στημένες φάσεις.
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Αλέσιο Λίσι ανακοίνωσε την αποστολή που θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» αύριο Κυριακή(08/11) στις 21:00.
Αυτήν αποτελούν οι:
Τσιφτσής, Μοναστηρλής, Μπαλωμένος, Ελουστόντο, Κοσίδης, Χατζηδιάκος, Κόστα, Μπαταούλας, Μπάμπα, Γιαννούλης, Τέιλορ, Σανταμαρία, Γιάκιτς, Ζαφείρης, Λουσέ, Καμαρά, Ούγκρεσιτς, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Χατσίδης, Εντιαγέ, Μπάνζα, Μύθου.




