Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέο τεστ για τον ΠΑΟΚ Β

Με φόντο την έναρξη του πρωταθλήματος

PAOK24

Νέο τεστ για τον ΠΑΟΚ Β

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Β με φόντο την έναρξη της νέας σεζόν στην Superleague 2 στα μέσα Οκτωβρίου.

Εκτός από τις προπονήσεις, το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία όλο αυτό το διάστημα έχει αποφασίσει τη διεξαγωγή μιας σειράς φιλικών αγώνων, ώστε οι «ασπρόμαυροι» να έχουν αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια τους, ενόψει της πρώτης σέντρας στο πρωτάθλημα.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ Β την Κυριακή θα δώσει ακόμα ένα τεστ, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας στις 15:30 στα γήπεδα του Λώλα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του και εφαρμόζοντας τα όσα δουλεύονται στις προπονήσεις, σε κανονικές συνθήκες αγώνα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τελευταία προπόνηση πριν τον Ολυμπιακό

Η ομάδα ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το ντέρμπι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League, με τον Αλέσιο Λίσι να κάνει τις τελικές δοκιμές του για το παιχνίδι αυτό, στη σημερινή πρωινή προπόνηση.

Ο Λουσέ, έβγαλε το μεγαλύτερο κομμάτι του χθεσινού προγράμματος και θα αποφασιστεί σήμερα αν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα, εκτός φυσικά παραμένουν οι Πέλκας και Μιχαηλίδης λόγω των τραυματισμών τους, καθώς και ο τιμωρημένος Κένι.

Η αποστολή αναχωρεί το απόγευμα με πτήση τσάρτερ και θα φανεί στην πορεία της ημέρας, αν ο Λίσι τη γνωστοποιήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μεγάλο δέσιμο Ιβάν – Αντρίγια

Καταλυτική η εμπλοκή Σαββίδη στις διαπραγματεύσεις με τον Σέρβο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν πάει πουθενά!

Ο Σέρβος διεθνής αρχηγός του ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Δικέφαλο για να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για τα επόμενα 4+1 χρόνια.

Μια συμφωνία, η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί, και φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Ιβάν Σαββίδη.

Από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης το πήρε πάνω του και ενεπλάκη ο ίδιος στις διαπραγματεύσεις με τον Σέρβο, ήταν αδύνατο να μην υπάρχει happy end στις επαφές των δύο πλευρών.

Άλλωστε, Σαββίδης και Ζίβκοβιτς έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο, ενώ τρέφουν τεράστια εκτίμηση ο ένας για τον άλλον.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι ο Σαββίδης βλέπει στο πρόσωπο του Ζίβκοβιτς τον ηγέτη της νέας εποχής του ΠΑΟΚ, τον ποδοσφαιριστή εκείνον που θα σηκώσει την ομάδα και θα την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες.

Η ξεχωριστή σχέση που έχουν οι δυο τους αποτυπώνεται πάντοτε και στο ιδιαίτερο θερμό κλίμα που έχουν οι μεταξύ τους συναντήσεις, όπως η παρακάτω.

[video width="832" height="464" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2026/11/AQNwdrR0tZ2NLFG0tw06pgngVweWKt7KvhJhkpTYElNAFP5u7fXR3DuwdkMj0SurTj2CeWSZax0O85qm3oKJs43keJMZc5YGGM12JQmNIw.mp4"][/video]

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Μπάνζα οι κλήσεις της ΛΔ Κονγκό

Σταθερά στις κλήσεις της εθνικής ομάδας της χώρας του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σταθερά στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, Σεμπαστιάν Ντεσάμπρ, βρίσκεται ο Σιμόν Μπάνζα

Λίγες ώρες μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, ο Αφρικανός φορ θα ταξιδέψει στην πατρίδα του για να ενσωματωθεί στην Εθνική της ΛΔ Κονγκό.

Ο Μπάνζα θα είναι έτσι διαθέσιμος για τα δύο επικείμενα παιχνίδια κόντρα στη Σιέρα Λεόνε για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 12 και 17 Νοεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ