Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταξιδεύει στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ!

Αντιμέτωπος με σπουδαία Club θα βρεθεί ο Δικέφαλος!

Βασίλης Μανδράου

Ταξιδεύει στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ!

Σ’ ένα μεγάλο τουρνουά θα συμμετάσχει η Κ19 του ΠΑΟΚ, που θα τεθεί αντιμέτωπη για το τρίτο γκρουπ της διοργάνωσης με Βιγιαρεάλ, Νιουκάστλ και Αούστρια Βιέννης.

Στο δημοφιλές τουρνουά «Al Abtal» συμμετέχουν επίσης και ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μονακό, ενώ από τις ελληνικές ομάδες θα πάρουν μέρος τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του paokfc.gr:

Μια σειρά από ενδιαφέροντα ματς θα δώσει σε ισπανικό έδαφος η Κ19, η οποία ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά Al Abtal στις 16 Νοεμβρίου. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο τρίτο γκρουπ μαζί με τις Βιγιαρεάλ, Νιούκαστλ, Αούστρια Βιέννης και δύο ομάδες από την Σαουδική Αραβία, την Green Future Falcons και την White Future Falcons.

Η Κ19 του ΠΑΟΚ ταξιδεύει την Τρίτη 15.11 για την Ταραγόνα με πρώτο αντίπαλο την White Future Falcons. Θα δώσει πέντε παιχνίδια διάρκειας δύο 45λέπτων με ποδοσφαιριστές γεννημένους από την 1 Ιανουαρίου 2004 κι έπειτα.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

White Future Falcons – ΠΑΟΚ 16.11.2022

ΠΑΟΚ – Βιγιαρεάλ 21.12.22

Νιούκαστλ – ΠΑΟΚ 25.01.23

Green Future Falcons – ΠΑΟΚ 01.03.23

ΠΑΟΚ – Αούστρια Βιέννης 12.04.23

Τα ματς θα διεξαχθούν στο Σαλού (Ταραγόνα) και στη Μαδρίτη.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, εφόσον οι συνθήκες και το πρόγραμμα των ομάδων το επιτρέψουν, θα διεξαχθεί και δεύτερη φάση με παιχνίδια μεταξύ των τεσσάρων πρώτων των ομίλων και των τριών καλύτερων δεύτερων.

Να σημειωθεί ότι τους άλλους τρεις ομίλους απαρτίζουν ομάδες όπως οι:

Ρεάλ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Βαλένθια, Μονακό, Μαρσέιγ, Ερυθρός Αστέρας, Γκενκ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σλάβια Πράγας, ενώ συμμετέχουν και οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Το Al Abtal είναι ένα διεθνές τουρνουά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο έχει στόχο να προβάλει τα μελλοντικά αστέρια του διεθνούς ποδοσφαίρου και να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ανεπανάληπτο σκηνικό με Σάστρε λίγα λεπτά πριν τη… βολίδα! (vid)

Ο Ισπανός τραυματίστηκε, σφάδαζε από τον πόνο και έκανε νεύμα για αλλαγή προς τον πάγκο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ μέσα σε λίγα λεπτά να φέρνει… τούμπα το ματς! Στο 81′ ο Κωνσταντέλιας ισοφάρισε σε 2-2 απαντώντας άμεσα στο γκολ του Βίντα. Με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών οι «ασπρόμαυροι» έκαναν την ανατροπή με τη «βολίδα» του Σάστρε.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Ισπανό ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ για το 3-2. Η φάση εξετάστηκε από το VAR, όμως δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό και το γκολ μέτρησε κανονικά!

Το αξιοσημείωτο είναι πως μερικά λεπτά πριν το ασύλληπτο γκολ της νίκης, ο Ισπανός είχε πέσει στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο και κάνοντας νεύμα προς τον «ασπρόμαυρο» πάγκο πως δεν μπορεί να συνεχίσει, ζητώντας μάλιστα να αντικατασταθεί. Με παραίνεση του Κεντζιόρα και τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 2-2 ο Σάστρε έσφιξε τα δόντια, σηκώθηκε και άρχισε να πατάει το δεξί του πόδι στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να χαθεί πολύτιμος χρόνος και να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Αυτό φυσικά κι έγινε με τον Ισπανό όχι μόνο να συνεχίζει κανονικά, αλλά με το δεξί του πόδι να «πιάνει» ένα φοβερό σουτ από πολύ μακρινή απόσταση και να χαρίζει μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Ωραίες ποδοσφαιρικές ιστορίες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: «Οικογένεια ως το τέλος»

Μήνυμα με νόημα από τους «ασπρόμαυρους» μετά το φινάλε του αγώνα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Οικογένεια! Ως το τέλος!», αναφέρει ο ΠΑΟΚ σε ανάρτησή του την επομένη της νίκης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά» έγιναν μία γροθιά για να πανηγυρίσουν το «τρίποντο» με τρομερή ανατροπή στο τέλος και έστειλαν μήνυμα ότι έτσι θα είναι μέχρι το τέλος της διαδρομής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το… δώρο του Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές!

Η κίνηση του Ρουμάνου προπονητή μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μία σπουδαία ανατροπή και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε απίθανη ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ (3-2) και κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον. Μπορεί οι κιτρινόμαυροι να συνεχίζουν στην κορυφή και επί της ουσίας να κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, αλλά τόσο ο «Δικέφαλος του βορρά» όσο και ο Ολυμπιακός είναι μέσα στη μάχη του τίτλου!

Οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν τρία παιχνίδια μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας και μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης στην Τούμπα ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες που χρειάζονται για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Μάλιστα, εκτός του διήμερου ρεπό που θα απολαύσουν οι ποδοσφαιριστές την Δευτέρα και την Τρίτη, θα έχουν την ευκαιρία να αποφορτιστούν και το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπου και πάλι θα μείνουν εκτός γηπέδου.

Πλέον, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της 12ης Μαΐου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Τούμπα!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ