Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Οι τριάδες των χαφ

Επτά παίκτες σε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς, έως τώρα, για τον Δικέφαλο

Ανέστης Παπιόπουλος

ΠΑΟΚ: Οι τριάδες των χαφ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρώτο κομμάτι της σεζόν, πριν την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, πραγματοποιώντας ένα μίνι σερί τριών νικών με ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό και Βόλο.

Κατά καιρούς έχουμε δει να εναλλάσσονται τα πρόσωπα στην τριάδα των χαφ, από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, με τους Ντάντας – Κούρτιτς – Αουγκούστο, να είναι αυτή που συναντάμε τις περισσότερες φορές, στα 15 πρώτα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Οι τρεις τους έχουν ξεκινήσει στο βασικό σχήμα των ασπρόμαυρων, τα 10 από τα 15 παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα, πάντα με γνώμονα το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ, έχουμε δει την τριάδα Σβαμπ – Ντάντας – Αουγκούστο, στο πρώτο παιχνίδι με την Λέφσκι. Κούρτιτς – Ντάντας – Ελ Καντουρί, ξεκίνησαν με τον Λεβαδειακό, σε παιχνίδι που για λίγη ώρα είδαμε και το Ελ Καντουρί – Κούρτιτς – Μπίσεσβαρ.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια έχουμε δει τις περισσότερες αλλαγές. Με τον ΠΑΣ ξεκίνησαν οι Σβαμπ – Ντάντας – Ελ Καντουρί. Με τον Ιωνικό την θέση του Ντάντας, πήρε ο Σοάρες και του Ελ Καντουρί ο Αουγκούστο. Τέλος, στο παιχνίδι με τον Βόλο ξεκίνησαν οι Αουγκούστο – Σοάρες – Ελ Καντουρί.

Όσο αφορά τις τριάδες που έχουμε δει έστω και λίγο στον αγωνιστικό χώρο για τον ΠΑΟΚ, θα εντοπίσουμε ακόμη περισσότερους συνδυασμούς. Ενδεικτικά, έχουμε δει Σβαμπ – Σοάρες – Μπίσεσβαρ στο τελευταίο δεκάλεπτο με Ατρόμητο. Κούρτιτς – Αουγκούστο – Μπίσεσβαρ με Άρη, τον Σλοβένο με Ντάντας και Σοάρες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τους Κούρτιτς – Αουγκούστο – Σοάρες, στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Γενικότερα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει δοκιμάσει -αν όχι όλους- σχεδόν όλους τους πιθανούς συνδυασμούς στην τριάδα των χαφ. Με δεκάρι, με τρία 8αρια, με 8αρι στην θέση “10” κλπ. Βέβαια, αυτό είναι που λέμε «ευχάριστος πονοκέφαλος» για έναν προπονητή, αρκεί να έχει διαθέσιμους όσους περισσότερους ποδοσφαιριστές γίνεται.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απάντησε ο Πινέδα για το 1-1 (vid)

Με ατομική ενέργεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Γρήγορη απάντηση της ΑΕΚ στο προβάδισμα του ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντέλια.

Ο Πινέδα με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή των «ασπρόμαυρων» που δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν.

Με σουτ που έκανε κέρδισε τον Κοτάρσκι με τη μπάλα πρώτα να πηγαίνει στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-1 στο 9ο λεπτό.

Δείτε και τα δύο γκολ που έχουν μπει έως τώρα στην Τούμπα...

[video width="960" height="540" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/paok1.mp4"][/video]

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκρυψε τη μπάλα ο ΠΑΟΚ και 1-0! (vid)

Τους «κάρφωσε» ο Κωνσταντέλιας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά από εντυπωσιακή ομαδική ενέργεια έφτασαν στο γκολ μόλις στο 3ο λεπτό.

Ο Μπράντον πέρασε στον Μπάμπα ο οποίος έσπασε την μπάλα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ!

https://twitter.com/ClaroSports/status/1784625321536520556

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ