Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλυτα έτοιμοι ΠΑΟΚ και Γιώργος Σαββίδης!

Το “ασπρόμαυρο” υπόμνημα στην ΕΕΑ και η απόφαση!

Στέργιος Αναστασιάδης

Απόλυτα έτοιμοι ΠΑΟΚ και Γιώργος Σαββίδης!

Εκπνέει αύριο η προθεσμία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Γιώργου Σαββίδη για κατάθεση υπομνημάτων στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στην υπόθεση για το αν το βούλευμα που αφορά τον δεύτερο ήταν αμετάκλητο ή όχι όταν υπέγραφε την υπεύθυνη δήλωση περί μη νομικών κωλυμάτων προκειμένου να ασκεί διοίκηση στον Δικέφαλο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του PAOK24, τόσο η νομική ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και αυτή του Γιώργου Σαββίδη έχουν ολοκληρώσει τη σύνταξη των (πολυσέλιδων) υπομνημάτων και αύριο θα τα καταθέσουν στην ΕΕΑ, η οποία και θα κληθεί το προσεχές διάστημα να καταλήξει στην… ετυμηγορία της!

Το πότε θα συμβεί αυτό, είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά, με το ενδεχόμενο να υπάρξει… λευκός καπνός μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… πολιτισμένος κ. Αλμέιδα

«Πόνεσε» από την ήττα και επέδειξε απαράδεκτη συμπεριφορά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αδιανόητα πράγματα από τον Ματίας Αλμέιδα μετά το φινάλε του παιχνιδιού της Τούμπας που βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή με 3-2.

Ο προπονητής της ΑΕΚ σε έξαλλη κατάσταση τα έβαλε με όλους και με όλα μην... αντέχοντας την ήττα της ομάδας του.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πήγαν να συγχαρούν τον Αλμέιδα για την προσπάθεια, όμως εκείνος έδειξε τον... πολιτισμό του και άρχισε να απωθεί όποιον έβρισκε μπροστά του!

Σα να μην έφτανε αυτό ο προπονητής της ΑΕΚ έπιασε από το λαιμό αξιωματικό της ΔΕΑΒ που πήγε εκεί για να κατευνάσει τα πνεύματα!

Ο Ματίας Αλμέιδα, μάλιστα, δεν παρουσιάστηκε στη flash interview, όπως είναι το καθιερωμένο, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ και την ένταση που προκλήθηκε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάστρε: «Στις δύσκολες στιγμές η Τούμπα αλλάζει την κατάσταση!»

Αποθέωσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Ισπανός που με τη «βολίδα» του έκρινε το ματς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιοάν Σάστρε με τη «βολίδα» του χάρισε τη σπουδαία νίκη στον ΠΑΟΚ με 3-2 απέναντι στην ΑΕΚ, με τον Ισπανό να στέκεται και στην εντυπωσιακή παρουσία των φίλων του Δικεφάλου του Βορρά στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Δίνουμε τα πάντα για την ομάδα, δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πολυτιμότερος, είμαστε ενωμένοι και το αποδείξαμε στο γήπεδο.

Στις δύσκολες στιγμές πάντα η Τούμπα αλλάζει την κατάσταση. Και η Τούμπα το έδειξε αυτό σήμερα, με τον παλμό της, με την ενέργεια της. Μας στηρίζει διαρκώς ο κόσμος.

Είμαστε χαρούμενοι που τους το ανταποδώσαμε και συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα.

Ήταν απόφαση του προπονητή να με βάλει στο ημίχρονο. Εγώ όπως πάντα είμαι διαθέσιμος. Θέλω να βοηθάω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, να προσφέρω για τον υπέροχο κόσμο.

Τα έδωσα όλα, όπως κάνω πάντα, γιατί αγαπώ τον ΠΑΟΚ.

Το σημερινό γκολ ήταν πιο δύσκολο από αυτό που πέτυχα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η μπάλα ερχόταν από ψηλά και είναι δύσκολο να γυρίσεις το πόδι σου έτσι. Είναι επίσης και πιο σημαντικό γκολ γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το πρωτάθλημα.

Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήταν δύσκολα. Τα παιχνίδια στα playoffs, ειδικότερα τα εκτός έδρας είναι δύσκολα. Σήμερα γυρίσαμε στην Τούμπα και με την ενέργεια του κόσμου πήραμε το αποτέλεσμα.

Το αφιερώνω στην οικογένεια μου και την κοπέλα μου που είναι πάντα δίπλα μου και με γεμίζουν με αυτοπεποίθηση. Θα είμαι στο πλευρό τους τις επόμενες ημέρες μιας και υπάρχει η διακοπή και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Νίκη κόντρα σε μια ομάδα που τη βοηθάνε όλοι!»

«Καρφιά» από τον προπονητή του ΠΑΟΚ που στάθηκε και στη νοοτροπία των παικτών του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ικανοποιημένος από τη νοοτροπία των παικτών του που δεν τα παράτησαν και έφτασαν σε μια μεγάλη ανατροπή απέναντι στην ΑΕΚ, δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ άφησε αιχμές και για την αντιμετώπιση της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Ήταν ένα ποδοσφαιρικό σόου στο γήπεδο. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αυτής της σεζόν, με πολλές μάχες, ένταση, όμορφες στιγμές, ευκαιρίες, ανατροπές στο σκορ.

Δεν τα παρατάμε αυτό και το αποδείξαμε σήμερα. Είμαι ευχαριστημένος σήμερα και γενικότερα από τη σεζόν που διανύουμε, που είναι φανταστική, αλλά και περίπλοκη για εμάς.

Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς, θα ξυπνήσουμε αύριο με μια φρεσκάδα για να συνεχίσουμε τη δουλειά.

Ένα αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλή ομάδα που όμως βοηθιέται από όλους.

Όταν παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια δε γίνεται πάντα να εμφανίζεσαι με τη μέγιστη ενέργεια.

Είχαμε την Ευρώπη ανάμεσα στα ματς των playoffs απέναντι σε ομάδες με εμπειρία, ταξίδια, να μην κοιμούνται οι ποδοσφαιριστές στα κρεβάτια τους. Δεν έχουμε την ίδια εμπειρία με άλλες ομάδες που αγωνίζονται συνεχώς στην Ευρώπη όπως η Μπριζ τα τελευταία 20 χρόνια.

Το έχω τονίσει πολλές φορές, αν θέλει κάποιος να μην το ακούσει δεν ξέρω τι να πω».

Όσον αφορά την ένταση στο φινάλε:

«Έδωσα το χέρι μου στον Αλμέιδα μετά το τέλος του αγώνα και πήγα στο γραφείο μου να χαλαρώσω. Δεν είδα κάτι. Ίσως να υπήρχε μια ένταση που συμβαίνει συνήθως».

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ