Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα για τον…βασικό Μπίσεσβαρ

Δεν κατάφερε να βοηθήσει το Σουρινάμ ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ

Ανέστης Παπιόπουλος

Ήττα για τον…βασικό Μπίσεσβαρ

Η εθνική ομάδα του Σουρινάμ γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 0-2 από το Μεξικό, για το Nations League της CONCACAF, σε παιχνίδι που διεξήχθη τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αγωνίστηκε ως βασικός και παρέμεινε στο γήπεδο για 65 λεπτά, οπότε και αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του.

Η ομάδα του ηττήθηκε και παρέμεινε τελευταία στον όμιλο με Μεξικό και Τζαμάικα, έχοντας μόλις έναν βαθμό μετά από 4 αγωνιστικές. Η χώρα του επομένως θα υποβιβαστεί στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο μεγάλα ρεκόρ χάρη στην… γκολάρα του Σάστρε!

Μοναδικά επιτεύγματα στην 98χρονη ιστορία του ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το σημαντικότερο όλων χθες το βράδυ στην Τούμπα, ήταν πως ο ΠΑΟΚ, με τη νίκη του εις βάρος της ΑΕΚ με σκορ 3-2, παρέμεινε "ζωντανός" στη "μάχη" του τίτλου.

Ωστόσο, χάρη στο γκολ του Γιοάν Σάστρε στο 90ο λεπτό, ο Δικέφαλος πέτυχε δύο σπουδαία ρεκόρ, όμως ενημερώνει η εξαιρετική σελίδα στο Facebook "Η Ασπρόμαυρη Βίβλος".

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τόσο το ρεκόρ περισσότερων γκολ όσο και των περισσότερων νικών σε μία σεζόν, φτάνοντας τα 127 γκολ και τις 37 νίκες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mία καρδιά, μία φωνή, μία ανατροπή! (vid)

O θρίαμβος του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ… αλλιώς: Η “χορταστική” παρακάμερα του χθεσινού ντέρμπι της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα βίντεο διάρκειας 9,5 λεπτών, με τα καλύτερα στιγμιότυπα της παρακάμεράς της από το χθεσινοβραδινό ντέρμπι της Τούμπας, "ανέβασε" πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Youtube.

Η άφιξη των "ασπρόμαυρων" στην Τούμπα, η προθέρμανση, τα γκολ των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου από... μέσα, οι αντιδράσεις του πάγκου αλλά και της κερκίδας, οι έντονοι πανηγυρισμοί στο φινάλε, όλα συγκεντρωμένα σε ένα βίντεο:

Απολαύστε το:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο: Αποφάσισε η ΕΠΟ για τον τελικό!

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για το γήπεδο και την ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν είναι... Πρωταπριλιά! Η ΕΠΟ αποφάσισε για την ημερομηνία και το γήπεδο του τελικού του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Play off του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ