Connect with us

ΑΣ

Υποκλιθείτε ξανά στην ασπρόμαυρη αυτοκρατορία!

Πρωταθλητής Ελλάδας για έκτη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ στο γυναικείο χάντμπολ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Υποκλιθείτε ξανά στην ασπρόμαυρη αυτοκρατορία!

Το έκτο πρωτάθλημα Ελλάδας στην ιστορία της και το πέμπτο συνεχόμενο πανηγύρισε στην κατάμεστη Μίκρα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που επικράτησε της Νέας Ιωνίας με 23-15 και έκανε το 3-1 στη σειρά των τελικών.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου έγραψαν μία ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του τμήματος που συνεχίζει να χτίζει τη δική του αυτοκρατορία!

Με καρδιά πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ έκανε το break στον πρώτο τελικό, εκμεταλλεύτηκε την έδρα του κάνοντας το 2-0, δεν επηρεάστηκε από την ήττα στον τρίτο τελικό και… τελείωσε τη δουλειά στον τέταρτο τελικό στο «σπίτι» του σε μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Με Ζυγούρα, Μπροκάρντο να δίνουν επιθετικά τον ρυθμό ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 6-3 στο 11′. Παρά τις εντυπωσιακές επεμβάσεις της Τομάσεβιτς η Νέα Ιωνία κρατούσε επαφή με το σκορ και μείωσε σε 6-5 στο 15′. Η Τομάσεβιτς κατέβασε ρολά και ο Δικέφαλος ανέβασε ξανά τη διαφορά με Μεντεσίδου, Νταμπέφσκα για το 10-6, με τη ψαλίδα να ανοίγει και άλλο με το εύστοχο πέναλτι της Χατζηπαρασίδου στην εκπνοή για το 12-7.

Σταθερά μπροστά με Χατζηπαρασίδου, Γκόμες ο ΠΑΟΚ για το 17-11 στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Η Νέα Ιωνία πλησίασε σε 17-13, αλλά η Τομάσεβιτς έκανε σπουδαία επέμβαση σε πέναλτι και εκεί όλα φάνηκε να τελείωσαν. Με Μπροκάρντο, Σεβδίλη, Βράσνιτς η διαφορά εκτοξεύθηκε για το 21-13 επτά λεπτά πριν το φινάλε. Τυπικής διαδικασίας τα τελευταία λεπτά με το… πάρτι από την εξέδρα να μεταφέρεται στον αγωνιστικό χώρο και τον Δικέφαλο με το 23-15 να στέφεται πρωταθλητής Ελλάδας!

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 5-3, 6-4, 9-6, 10-7, 12-7 (ημχ), 13-10, 16-10, 17-13, 19-13, 21-13, 23-15

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 4, Μεντεσίδου 3, Βράνσιτς 1, Χριστοφόρις, Καπρινιώτη, Σαμολαδά 1, Σεβδίλη, Γκόμες 3, Ζενελι, Μποριζόφσκα, Νταμπέφσκα 2, Τομάσεβιτς, Ριμπέιρο, Ζυγούρα 3, Μπουράτο 6.

ΟΦΝΙ (Μπούνας): Μ. Κεπεσίδου, Μουρατίδου, Ανδρίτσου 2, Κοτρώτσιου, Κμίροβα 9, Κρινιτς, Καρέλα, Μακρή, Φράγκου, Ν. Κεπεσίδου 2, Γιαννοπούλου, Ντιμτσούδη, Νταβίντοβιτς, Μπόγιανιτς, Στουγιαννίδου 2.

Διαιτητές: Κινατζίδης- Φωτακίδης, Δίλεπτα: 4-1, Πέναλτι: 3/3-3/5

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Δείτε ζωντανά τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Handball Premier

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών στα playoffs της Handball Premier με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας την ΑΕΚ.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες.

Η σειρά θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μετά το Πάσχα και εάν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της ΑΕΚ.

Δείτε ζωντανά...

1ο ημίχρονο: 16-11, 2ο ημίχρονο: 

22-18 στο 45'

20-17 στο 40'

19-14 στο 35'

https://www.youtube.com/watch?v=TaNKlZ3n-8k

16-11 Φινάλε πρώτου μέρους

13-9 στο 25'

10-7 στο 20'

8-6 στο 15'

4-4 στο 10'

2-2 στο 5'

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

«Διπλά συγχαρητήρια στις παίκτριες μου»

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και το αήττητο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος είχε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης, μετά την ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

«Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον Παναθηναϊκό, το δεύτερο ημίχρονο σε εμάς. Πέτυχαν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε εμείς ένα στο δεύτερο, ενώ είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες, με κλασική αυτή της Αργυρίου, ένα φαινομενικά εύκολο γκολ, αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο τελικά στο ποδόσφαιρο. Παίρνουμε ένα πόντο σ' ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, πιστεύω ο κόσμος που το είδε να ευχαριστήθηκε. Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια, μαζί με το αναβληθέν με τον ΟΦΗ, να κατακτήσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στο κύπελλο στους επόμενους αγώνες.

Σίγουρα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αήττητοι είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα για τις παίκτριες μας, διότι τις αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό το κομμάτι. Πρώτος στόχος ήταν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, φυσικά αφού φτάνουμε κοντά στο να τον κάνουμε πραγματικότητα, αν καταφέρουμε να κρατήσουμε και το αήττητο θα είναι ακόμα καλύτερο και θα τις αξίζουν διπλά συγχαρητήρια» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Δικεφάλου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σήκωσε την κούπα και έρχεται στον ΠΑΟΚ η Φαν ντε Φάιφερ

Πήρε τον τίτλο του πρωταθλήματος με τη Βολουντάρι στην Ρουμανία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η σπουδαία Βελγίδα, Ίλκα Φαν ντε Φάιφερ, θα είναι η νέα «μαέστρος» της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα, η 31χρονη διεθνής κατάφερε να πανηγυρίσει στην Ρουμανία τον τίτλο της πρωταθλήτριας με την Βολουντάρι.

Αυτό ήταν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ρουμανικής ομάδας.

Όσον αφορά την ντε Φάιφερ που από τη νέα σεζόν θα είναι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου, πρόσθεσε στη συλλογή της ένα ακόμη πρωτάθλημα μετά από εκείνα που έχει κατακτήσει σε Βέλγιο και Γερμανία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ