Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Θλίψη για τον πρόωρο χαμό του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη…

Από τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα…

PAOK24

Θλίψη για τον πρόωρο χαμό του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη…

Απέραντη θλίψη στο χώρο του μπάσκετ, αλλά και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη.

Ο 29χρονος αθλητής πάλεψε με τον καρκίνο, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Ο Αλέξανδρος υπήρξε αθλητής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, ενώ με τον Δικέφαλο του Βορρά υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Στην καριέρα του αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στα Τρίκαλα, στο Φίλιππο Βέροιας, ενώ αγωνίστηκε σε Σουηδία και Αυστρία.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα για την απώλεια του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το θάνατο του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 29 ετών! Μαχητής μέχρι το τέλος, ο Αλέξανδρος έδωσε έναν γενναίο και αξιοπρεπή αγώνα, όπως έκανε σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Υπήρξε αθλητής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, με τον οποίο το 2012 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Αλέξανδρε…»

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

O Πόρτερ Τζούνιορ… πέταξε στην κορυφή (vid)

Ξεχώρισε το κάρφωμα του Αμερικανού του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, έκανε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αμαρουσίου, σημειώνοντας κι ένα ξεχωριστό highlight με ένα κάρφωμα του στο πρώτο ημίχρονο.

Μάλιστα, η φάση ήταν στην κορυφή του Top 5 της τελευταίας αγωνιστικής. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Χωρίς φιλικό μέχρι τα πλέι οφ

Με πρόγραμμα προπονήσεων θα πάει η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τη νίκη επί του Αμαρουσίου, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα πλέι οφ, εκεί όπου στην προημιτελική φάση, θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας. Δεδομένου ότι ακόμα αποτελεί ερωτηματικό πότε θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια αυτά, αφού οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στα πλέι οφ της Euroleague, στο «Δικέφαλο του Βορρά» υπήρξε η σκέψη για ένα φιλικό, προκειμένου η ομάδα να διατηρηθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό.

Στο πλάνο ήταν το παιχνίδι αυτό, να γίνει με τον Προμηθέα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο κάτι τέτοιο, δεν κατέστη δυνατό και όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει με προπονήσεις μέχρι το πρώτο παιχνίδι με τους Πράσινους.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει η εκκρεμότητα της τελευταίας αγωνιστικής του Top 6, στην οποία ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει τον Άρη εκτός έδρας (πιθανότατα στις 11/5), ενώ η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, έχει και το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Προμηθέα που «χρωστάει»…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το… πάρτι του Πόρτερ και η πρόκριση (vid)

«Παρακάμερα» με πολύ παρασκήνιο από τη χθεσινή νίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 77-62 του Αμαρουσίου, πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ και ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, έδωσε ένα ακόμα ξεχωριστό… σόου.

Δείτε το backstage video από όσα συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ