Connect with us

Μοναδικές μουσικές στιγμές με Λουξ cola plus ‘n light στο Reworks Festival 2017

Στο Reworks Festival, το διεθνές μουσικό φεστιβάλ που ξεσηκώνει αυτές τις ημέρες τη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζει και φέτος η Λουξ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών.

Στέργιος Αναστασιάδης

Μοναδικές μουσικές στιγμές με Λουξ cola plus ‘n light στο Reworks Festival 2017

Με ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το Reworks, που ξεκίνησε στις 13 Σεπτεμβρίου, θα προσφέρει στο κοινό πέντε ημέρες από μοναδικές στιγμές, γεμάτες μουσική και διασκέδαση. Όπως κάθε χρόνο, το φεστιβάλ-θεσμός έχει προσελκύσει καθιερωμένες, καθώς και ανερχόμενες, συμμετοχές από ολόκληρο τον κόσμο, αναδεικνύοντας τη θέση της Θεσσαλονίκης στη διεθνή μουσική σκηνή.

Η νέα γενιά αναψυκτικών Λουξ cola plus ‘n light, η πρώτη και μόνη αποκλειστικά με φυσικά γλυκαντικά και 0% ζάχαρη, θα είναι εκεί ως χορηγός «δροσιάς», προσφέροντας φυσική απόλαυση στους συμμετέχοντες σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Σταθερή στη δέσμευση της, η Λουξ στηρίζει καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες που αποτελούν σημείο συνάντησης για πολυπρόσωπες μουσικές επιρροές, ενώ ταυτόχρονα συνεισφέρουν στην προβολή της πόλης στο διεθνή μουσικό χάρτη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος  Γραφείου  Τύπου  και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@loux.gr
http://www.loux.gr, http://www.plusnlight.gr/

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελευταία προπόνηση και αποστολή για ΑΕΚ!

Απογευματινό ραντεβού για τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία μέρα πριν τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το επικείμενο ντέρμπι.

Το χθεσινό πρόγραμμα (26.04) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στο υπόλοιπο μέρος του προγράμματος έγινε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα. Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία.

!!Σήμερα (27.04) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία το 2ο Street Handball του ΠΑΟΚ

Όμορφες στιγμές για τους μικρούς αθλητές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Street Handball, στο σχολικό γυμναστήριο της Παπάφη, από την Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Με φιλοξενούμενη την ομάδα από τη Λάρισα, μικροί μαθητές και μαθήτριες, αγωνίστηκαν και απόλαυσαν το παιχνίδι, παρουσία αθλητών της αντρικής ομάδας.

Οι νεαροί αθλητές και οι νεαρές αθλήτριες, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το κύπελλο το οποίο κατέκτησε η αντρική ομάδα στην Χαλκίδα.

Η Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί όλους τους γονείς για τη συνεχή εμψύχωση των μικρών αθλητών, και ιδιαιτέρως την αποστολή από τη Λάρισα, με τον προπονητή, Βασίλη Γκουράβα και τους συνεργάτες του. Τέλος, τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Γιάννη Μπαχά, και τον μαθητή του και απόφοιτο την πρόσφατης Σχολής Διαιτητων, Γρηγόρη Σαλτσίδη, για την άψογη διαιτησία των αγώνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σολοποτιάς: «Δύναμη, πάθος, αυτοθυσία»

Αποθέωσε τις παίκτριες του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Μανώλης Σολοποτιάς, προπονητής της δεύτερης ομάδας γυναικείου ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, μίλησε για τη σπουδαία νίκη με 1-0 επί της ΑΕΛ Β στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Β' ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Κερδίσαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μεγαλύτερες ηλικιακά και πιο έμπειρες παίκτριες, οι περισσότερες από τις οποίες αγωνίζονται στην Α' Εθνική.

Τα κορίτσια μας επέδειξαν δύναμη, πάθος, αυτοθυσία, και αδιάκοπη προσπάθεια, όπως ακριβώς αρμόζει σε αυτό το σύνολο αλλά και στον μεγάλο Σύλλογο που ανήκουμε.

Συγχαρητήρια σε όλες, όπως επίσης και στην πρώτη ομάδα για την πρόκριση της επί του Παναθηναϊκού. Ευχόμαστε μετά το πρωτάθλημα να κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ