Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και τώρα… Ελσίνκι!

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει για τον Δικέφαλο.

Βασίλης Μανδράου

Και τώρα… Ελσίνκι!

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν συνδυάστηκε με νίκη για τον Δικέφαλο, ο οποίος «κόλλησε» στο μηδέν στο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πέταξε άλλους δύο βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος, ωστόσο χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει καθώς μπροστά της έχει την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa Conference League. Την Τετάρτη ο Δικέφαλος θα «πετάξει» για Ελσίνκι, εκεί όπου την Πέμπτη στις 19:45 θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 6ου ομίλου.

Από σήμερα κιόλας ξεκινάει η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι με τους Φινλανδούς, οι οποίοι το Σάββατο επικράτησαν με 2-0 της Ίντερ Τούρκου για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοφάριση από… ανάποδο φάουλ

Βρήκε γκολ ο Αστ. Τρίπολης στην Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Νέα δεδομένα στο ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας.

Στο 39' ο Ματσούκας υπέδειξε φάουλ σε βάρος του Σορετίρε, καθώς ο παίκτης του Αστέρα είναι αυτός που πάει πάνω του.

Από την εκτέλεση η μπάλα βρήκε πρώτα στο κεφάλι του Μπάνζα, στη συνέχεια του Κιμπιόκα και κατέληξε στα δίχτυα του ΠΑΟΚ για το 1-1.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – Αστέρας

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, έχοντας ξεκάθαρη στόχευση σε αυτή την αναμέτρηση.

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τριάρα του Λεβαδειακού στον Άρη

Πρώτη νίκη, πρώτα γκολ στη σεζόν για τους Βοιωτούς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανάσταση... Νοέμβριο μήνα στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό να κάνει πάρτι κόντρα στον Άρη με 3-0.

Τα γκολ των Γιώργου Νίκα (8’), Παναγιώτη-Μάριου Βήχου (42’ πέναλτι) και Αλεξάντρου Πάντεα (87’) ήχησαν σα χαρμόσυνες καμπάνες στα αυτιά του Ηλία Χαραλάμπους που πανηγύρισε το παρθενικό «τρίποντο» στον πάγκο των Βοιωτών.

Οι Βοιωτοί με το «τρίποντο» αυτό ανέβηκαν στους έξι (6) βαθμούς και τη 12η θέση και θα πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία την επόμενη εβδομάδα στην Allwyn Arena (8/11, 17:00) για το ματς με την ΑΕΚ.

Από την άλλη, ο Άρης, προς ώρας, παρέμεινε στην τέταρτη θέση με 16 βαθμούς, κι ενώ ακολουθεί το ματς με τον Παναιτωλικό στη Θεσσαλονίκη (7/11, 19:30).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ηλίας Χαραλάμπους): Ελιάσι, Βήχος (46’ Παντέα), Πάνζο, Ελνένι (89’ Σουτ), Νίκας (58’ Εντιαγέ), Μανθάτης, Κωστή, Κορνέζος, Λιάγκας, Ποπέσκου (77’ Οζέγκοβιτς), Κόμπναν (77’ Εμμανουηλίδης).

ΑΡΗΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βέλιο, Ρίτσαρντς (75’ Χαρούπας), Πετρίς, Φαμπιάνο, Σούταλο (75’ Γαλανόπουλος), Χόνγκλα, Γένσεν, Παπασαραφιανός (46’ Γιαννιώτας), Γκαρέ (63’ Μιρ), Κουαμέ, Καντεβέρε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ