Connect with us
Banner Image Banner Image

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξανά στο γήπεδο με το μυαλό στον Προμηθέα

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα της Basket League

Νίκος Μοσχοβίτης

Ξανά στο γήπεδο με το μυαλό στον Προμηθέα

O ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το Super Cup και επικεντρώνεται 100% πλέον στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα (7/10, 20:15) για την πρώτη αγωνιστική της Basket League.

H ομάδα βρέθηκε στο γήπεδο σήμερα για αποκατάσταση αλλά και βίντεο-ανάλυση των αναμετρήσεων στη Ρόδο, με τον Φώτη Τακιανό και τους συνεργάτες του, να έχουν διάφορες παρατηρήσεις.

Από αύριο επί της ουσίας, θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Προμηθέα, με το ενδιαφέρον να είναι στην κατάσταση του Σταύρου Σχίζα, ο οποίος δεν ταξίδεψε στη Ρόδο, λόγω ενός αιματώματος στη γάμπα.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το περσινό… σόου Ταϊρί στο Ιβανώφειο (vid)

Στη νίκη του ΠΑΟΚ με 72-76 επί του Ηρακλή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο Ιβανώφειο σήμερα (17:30, ΣΚΑΪ), για την 5η αγωνιστική της GBL, με στόχο την 5η του νίκη, που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της κατάταξης.

Το αντίστοιχο περσινό παιχνίδι, έγινε στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, πριν τους τελικούς του FIBA Europe Cup κόντρα στη Μπιλμπάο, με το «Δικέφαλο του Βορρά» να επικρατεί με 72-76.

Μάλιστα, στο παιχνίδι εκείνο, ο Μπριν Ταϊρί είχε πρωταγωνιστήσει, έχοντας 25 πόντους, με 4/9 τρίποντα και 6/10 δίποντα, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ηρακλής – ΠΑΟΚ: Η ώρα και το κανάλι της μετάδοσης

Τα στοιχεία πριν το ντέρμπι στο Ιβανώφειο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην έδρα του Ηρακλή, για το 5/5 και για να παραμείνει μόνος του στην κορυφή της GBL.

Η αποστολή του είναι απαιτητική στο συγκεκριμένο γήπεδο, με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17:30.

Η αναμέτρηση μεταδίδεται τηλεοπτικά, από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αλλά και μέσω της πλατφόρμας του ΣΠΟΡ FM TV.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: «Δεν κρατάω κακία, θέλω και τον Ντόρσεϊ»

Οι ατάκες του προπονητή του Ολυμπιακού μετά τις τελευταίες εξελίξεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ολυμπιακός, παρά τις απουσίες του, έκανε το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» που προηγήθηκε στη Euroleague, νικώντας στην Κωνσταντινούπολη τη Μπεσίκτας και χθες στη «Sunel Arena» την Αρμάνι Μιλάνο. Βέβαια, τα πάντα επισκιάστηκαν από τον τραυματισμό του Ζαν Μοντέρο, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός για 6 μήνες, λόγω του θέματος στο γόνατο του, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, να δέχεται ερώτηση και για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος προς το παρόν, παραμένει εκτός λόγω τιμωρίας.

«Δεν ξέρω τι έχει ο καθένας στο μυαλό του. Εγώ θέλω και τον Τάιλερ. Ήταν σημαντικός και πέρυσι, βοήθησε πολύ την ομάδα. Το mindset του καθενός πρέπει να είναι αυτό που απαιτείται για να βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Δεν έχω κρατήσει ποτέ κακία σε κάποιον παίκτη. Προκειμένου να κερδίζει ο Ολυμπιακός, μπορώ να κάνω τα πάντα σε ηθικό επίπεδο. Δεν έχω εγωισμούς απέναντι στους παίκτες. Πρέπει, όμως, και εκείνοι να θέλουν να βρίσκονται εδώ και να εκτιμούν αυτό που έχουν.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα στην οποία όλοι θέλουν να αγωνίζονται, με ένα πρόγραμμα που έχει αποδειχθεί επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια. Αν ήμουν παίκτης, θα ήθελα να αποτελώ μέρος αυτού του ελκυστικού πρότζεκτ και το πιστεύω πραγματικά. Πρέπει να εκτιμήσουμε αυτό που μας προσφέρει η ομάδα. Οι παίκτες είναι παιδιά, υπάρχουν κάποιες φορές εγωισμοί, επηρεάζονται και από τον περίγυρό τους και έτσι δημιουργούνται τέτοιου είδους ζητήματα. Όποιος θέλει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, εγώ είμαι ανοιχτός να του δώσω τη δυνατότητα να το κάνει» απάντησε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ