Connect with us

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ καινοτομεί!

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Τρίαθλο Χρήστος Γαρέφης, θέλοντας να υποστηρίξει τη νέα γενιά και να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στους νέους, συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία του με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Αγάπη Γαβριηλίδου

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ καινοτομεί!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εισάγει πρωτοποριακά από το νέο εξάμηνο το μάθημα της «Αθλητικής Παιδείας». Οι σπουδαστές και σπουδάστριες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από τον γνωστό πρωταθλητή και να κατανοήσουν πώς η καθημερινή σωματική άσκηση συμβάλλει στην εύκολη κατανόηση της διδακτέας ύλης, στη βελτίωση της καθημερινότητας, και στην επίτευξη των προσωπικών στόχων. Ο κ. Γαρέφης και οι συνεργάτες του έχουν διδάξει την κολύμβηση και την αθλητική παιδεία σε 30.000 παιδιά τα τελευταία 40 χρόνια και διαθέτουν βαθιά γνώση και εμπειρία γύρω από τα περισσότερα θέματα σχέσεων γονέων με παιδιά. Μέσα από την εβδομαδιαία επαφή τους με τον κ. Γαρέφη, οι σπουδαστές και σπουδάστριες θα αποκτήσουν πολύτιμα εφόδια και παραστάσεις. Θα προετοιμαστούν κατάλληλα, ώστε να αντιμετωπίσουν καλύτερα και με λεπτούς χειρισμούς τις διάφορες καταστάσεις ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον.

Επιπλέον, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ανακοινώνει την έναρξη των «Workshops Φυσικής Κατάστασης» για τους σπουδαστές και σπουδάστριες ανεξαρτήτως ειδικότητας που επιθυμούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους  και να αισθανθούν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές προκλήσεις. Πρόκειται για μια σειρά προπονήσεων που θα διεξάγονται σε εβδομαδιαία βάση στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς και θα περιλαμβάνουν μέτρηση φυσικής κατάστασης, καθορισμό στόχων και αερόβια άσκηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του καθενός για καλύτερη απόδοση σε όλες τις εκφάνσεις. Η υγεία των σπουδαστών κ σπουδαστριών είναι ο πρώτιστος στόχος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Η σπουδαστική κοινότητα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, θα έχει την ευκαιρία και φέτος να έχει στο πλευρό της ένα πρότυπο, έναν έμπειρο και επιτυχημένο πρωταθλητή να τους εμψυχώνει και να τους δείχνει τον τρόπο με τον οποίο θα βρουν την ισορροπία μεταξύ του σώματος και του πνεύματος!

Περισσότερα για τον Χ. Γαρέφη: Χρήστος_Γαρέφης

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να έχει κάνει το 1-0 μετά την επικράτησή του με 28-27 στο πρώτο ματς.

Εάν ο ΑΕΣΧ Πυλαίας ισοφαρίσει, τότε θα γίνει τρίτο ματς και πάλι στη Μίκρα, αυτή τη φορά όμως με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Έφυγε» ο Στράτος Σεφτελής

Πέθανε σε ηλικία 68 ετών ο δημοσιογράφος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος, Στράτος Σεφτελής, σήμερα (28/4) σε ηλικία 68 ετών.Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία από την εφημερίδα "Φως των Σπορ", ενώ στην συνέχεια πέρασε από την "Αθλητική Ηχώ" και αργότερα στο "Έθνος", όπου έμεινε για πάνω από 30 χρόνια.

Από το 1981 εργάστηκε στην ΕΡΤ, όπου κάλυψε αμέτρητους αγώνες ποδοσφαίρου, στίβου και υγρού στίβου, παρουσιάζοντας και αθλητικές εκπομπές, ενώ υπήρξε διευθυντής αθλητικών προγραμμάτων στη δημόσια τηλεόραση από το 1993 έως το 1998. Παράλληλα, είχε διατελέσει και έφορος του ΠΣΑΤ.

Η ανάρτηση του αδελφού του, Κώστα, ανέφερε:

"ΣΤΡΑΤΟΣ Γ. ΣΕΦΤΕΛΗΣ (1/11/1955 Μυτιλήνη – 28/04/2024 Αθήνα)

Ετών 68

Δημοσιογράφος – Αθλητικός συντάκτης Ε.Ρ.Τ., εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», «Αθλητική Ηχώ» «ΦΩΣ», «ΔΙΚΕΦΑΛΟ» κ.λπ.

Ο αδερφός μου ο Στράτος ξεκίνησε το δικό του ταξίδι.

Δεν διαβαίνει δρόμους, δεν διασχίζει τις θάλασσες που λάτρεψε.

Ο Στράτος μου πετάει! Πετάει για την αιωνιότητα!

Ο Στράτος μου όπως πάλεψε σε όλη του τη ζωή, για να καταξιωθεί στη δουλειά του και στη συνείδηση αμέτρητων φίλων του, έτσι αγωνίστηκε για 14 μήνες δίνοντας τον τελευταίο του αγώνα που δυστυχώς ήταν άνισος.

Πάλεψε σαν παλικάρι, συνειδητά, με γενναιότητα αλλά κυρίως με αξιοπρέπεια.

Δυστυχώς δεν άντεξε….

Ο Στράτος ήταν παράδειγμα για όλους μας.

Τον χαρακτήριζαν η εντιμότητα η ντομπροσύνη, η αξιοπρέπεια του και κυρίως η αντικειμενικότητά του.

Με μηδενική ανοχή στο άδικο και στη διπροσωπία.

Φανατικός υπερασπιστής των ανυπεράσπιστων, των αδύναμων, του δίκιου και της αλήθειας.

Ήταν αυτά που καθόρισαν τον τρόπο σκέψης του αλλά και το λόγο του, τον οποίο διατύπωνε με ξεχωριστό τρόπο, πολύ καθαρά και ντόμπρα.

Χωρίς στρογγυλέματα και μισόλογα.

Από τη Μυτιλήνη που ξεκινήσαμε, τον είχε κερδίσει ο αθλητισμός το ποδόσφαιρο αλλά κυρίως η θάλασσα και ο υγρός στίβος αφού υπήρξε αθλητής ο ίδιος στο πόλο και στην ιστιοπλοΐα με αρκετές διακρίσεις.

Παρόλο που από μικρό παιδάκι ήταν φίλος της Α.Ε.Κ., αυτό δεν επηρέασε στο παραμικρό το λόγο του και τη γραφή του.

Φεύγει αφήνοντας πίσω του πολλούς που έχουν να αφηγηθούν μια ιστορία και να πουν μια καλή κουβέντα.

Οι ουρανοί έχουν ανοίξει διάπλατα και το αιώνιο ταξίδι του ξεκίνησε….

Πάει να συναντήσει τους γονείς μας, τους συγγενείς μας, τους συναδέλφους του, αγαπητούς συμπατριώτες Μυτιληνιούς και αναρίθμητους φίλους.

Απαρηγόρητος συνεχίζω το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς το καμάρι μου.

Καλό σου ταξίδι Στράτο!

Καλό σου ταξίδι αδερφέλιμ!

Καλό Παράδεισο!

Καλή αντάμωση!"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζίβκοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατάει ποτέ»

Οι δηλώσεις του Σέρβου μεσοεπιθετικού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να υπόσχεται στους φιλάθλους της ομάδας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν πρόκειται να τα παρατήσουν. Παράλληλα, τοποθετήθηκε και για το τελευταίο κακό διάστημα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: 

«Είναι δύσκολη περίοδος για εμάς αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και νομίζω πως θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει εντοπίσει το πρόβλημα του:

«Έχουμε βρει τι φταίει, τα αναλύσαμε αρκετά, μιλήσαμε μεταξύ μας πάρα πολύ, εντοπίσαμε τα προβλήματα και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να τα λύσουμε εντός αγωνιστικού χώρου».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι στην ίδια κατάσταση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα:

«Έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα, τίποτα δεν έχει τελειώσει, βλέπουμε μόνο μπροστά και όχι τι έγινε στο παρελθόν και θα δώσουμε απάντηση, παλεύοντας για τον τίτλο μέχρι τέλους» επισήμανε μεταξύ άλλων ο Σέρβος μεσοεπιθετικός προσθέτοντας:

Για το τι παιχνίδι περιμένει:

«Περιμένω ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες αλλά από τη δική μας πλευρά θα μπούμε αποφασισμένοι, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να δείξουμε τι ομάδα είμαστε, πως έχουμε μία καλή ομάδα και ίσως χρειαστούμε και μία δόση τύχης που δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια και θέλουμε μία νίκη».

Για τον κόσμο:

«Ας το κάνουμε όλοι μαζί. Εμείς ως παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα τα παρατήσουμε και θα το αποδείξουμε αύριο στο γήπεδο οπότε καλώ τους φίλους της ομάδας να έρθουν να μας δουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ