ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
«Αυτά θα πληρώσει η Γουλβς στον Όττο»
To δημοσίευμα που αφορά τα χρήματα που εξασφάλισε ο Ισπανός από τους “Λύκους”
Νωρίτερα, διαβάσατε στο PAOK24 όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για τον Τζόνι Όττο σχετικά με το πως έχει αυτή τη στιγμή η κατάσταση, με “φόντο” την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη και την “μετακόμισή” του στον ΠΑΟΚ!
Σημερινό δημοσίευμα ιστοσελίδας που ειδικεύεται σε θέματα της Γουλβς, μεταφέρει κάποιες λεπτομέρειες για το πως τελικά ο Ισπανός μπακ αποδεσμεύεται από τους “Λύκους”, με το ρεπορτάζ που φέρει τον τίτλο “Γιατί ο Τζόνι Κάστρο Όττο κάνει δωρεάν μεταγραφή στον ΠΑΟΚ από τη Γουλβς“, να αναφέρει μεταξύ άλλων:
“Ο Ισπανός φεύγει από το Μολινό αφού ενεπλάκη σε ένα περιστατικό στο προπονητικό κέντρο, που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί από την πρώτη ομάδα. Ο σύλλογος του επέβαλλε απαγόρευση μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, δίνοντάς του έτσι χρόνο για να διευκολυνθεί η αποχώρησή του.
Αυτή η έξοδος θα επισημοποιηθεί σύντομα και ο δημοσιογράφος, Λίαμ Κιν, μίλησε για τους λόγους που ο παίκτης μετακομίζει στον ΠΑΟΚ δωρεάν.
“Ο Τζόνι έχει συμβόλαιο με τη Γουλβς μέχρι το καλοκαίρι του 2025, κάτι που τον καθιστά εμπορεύσιμο περιουσιακό στοιχείο, αν και όχι τεράστιο. Η ξεκάθαρη επιλογή που έχει αυτή τη στιγμή, αν επιλέξει να την πάρει, είναι να πάει στον ΠΑΟΚ.
Θα πάει ως ελεύθερος, καθώς δεν θα μπορούσε η Γουλβς να ακυρώσει το συμβόλαιό του. Εάν επέλεγε να το κάνει, θα έπρεπε να αποζημιώσει τον Τζόνι.
Η πρόταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ο Τζόνι να πάει στον ΠΑΟΚ, να υπογράψει συμβόλαιο εκεί και να μην είναι πια παίκτης της Γουλβς, αλλά με λιγότερα χρήματα συγκριτικά με αυτά που προβλέπει το συμβόλαιό του με τη Γουλβς.
Όμως, η Γουλβς θα συνεχίσει να πληρώνει μέρος αυτών των μισθών και να τους συμπληρώνει βασικά, ως κίνητρο για να φύγει. Μακροπρόθεσμα, η Γουλβς θα εξοικονομήσει χρήματα, γιατί δεν θα πληρώνει όλους τους μισθούς του ποδοσφαιριστή“.
Η ουσία των πραγμάτων βέβαια για τον ΠΑΟΚ, είναι πως ο 29χρονος Ισπανός μπακ θα βρίσκεται αύριο στη Θεσσαλονίκη και κάπως έτσι θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα της μεταγραφής του στον Δικέφαλο!
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
«Ρονάλντο και Ολουσεγκούν ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ»
Το δημοσίευμα για τους δύο παίκτες της Ροστόφ
Δημοσίευμα στη Ρωσία που αναδημοσιεύεται από το «Transferfeed» αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 25χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ της Ροστόφ, Ρονάλντο καθώς και για τον Ολακούνλε Ολασεγκούν, που είναι επίσης εξτρέμ.
«Ο ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει αρκετούς παίκτες από τη Ροστόφ στο πλαίσιο του χειμερινού μεταγραφικού του σχεδιασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταρτιστεί μια λίστα στόχων, στην οποία περιλαμβάνονται παίκτες όπως ο 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ Ρονάλντο και ο συμπαίκτης του, Ολακούνλε Ολουσεγκούν, οι οποίοι παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον για τον σύλλογο. Ο Ρονάλντο εντάχθηκε στη Ροστόφ στις 10 Ιανουαρίου 2024 και το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου 2028. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η τρέχουσα χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.
Πρόκειται για δύο κλασσικούς wingers, αλλά στον ΠΑΟΚ θα πρέπει πρώτα να αποφασίσουν με ποιο σχηματισμό θα κινηθούν από εδώ και πέρα...
Το θέμα του Γιάννη Μιχαηλίδη βρίσκεται ψηλά στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα.
Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους επιτελείς του "Δικεφάλου" είναι τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται και το θέμα του Έλληνα στόπερ βρίσκεται στην ατζέντα.
Αυτό που ισχύει για τον Μιχαηλίδη, είναι πως είχε ανανεώσει το 2024 και υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027 και το σημαντικό στη δική του περίπτωση είναι πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει ότι ο ΠΑΟΚ έχει οψιόν για να το πάει μέχρι το 2028.
Στον ΠΑΟΚ, τώρα δείχνουν ότι δε θέλουν να τον κρατήσουν με τις ίδιες αποδοχές και κάπως έτσι, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για νέα ανανέωση, που συνεχίζονται με την αισιοδοξία ότι θα τελειώσουν σύντομα και με θετικό αποτέλεσμα.
Σε κάθε περίπτωση, το συμβόλαιο του παίκτη αν ο ΠΑΟΚ το θελήσει δεν τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά το 2028, όπως αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή "Debaters" στο κανάλι της Foxbet.
Έτσι, ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά όπως στην περίπτωση του Τσιφτσή, έτσι και σε αυτήν του Μιχαηλίδη, διαπραγματεύεται την ανανέωση ενός συμβολαίου που λήγει το 2028.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
«Ο ΠΑΟΚ θα… αναγκαστεί να αγοράσει τον Εντιαγέ»
Οι ατάκες του προέδρου της Σαμσουνσπόρ στην Τουρκία
Ο Σερίφ Εντιαγέ έχει σκοράρει τρεις φορές σε εννιά παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και στο ξεκίνημα της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός ήρθε από τη Σαμσουνσπόρ με τη μορφή δανεισμού, με την οψιόν αγορά του από τον ΠΑΟΚ το επόμενο καλοκαίρι, να είναι στα 3.000.000 ευρώ.
Ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου, Γιουκσέλ Γιλντιρίμ, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, εξέφρασε τη σιγουριά του, ότι ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να πληρώσει το ποσό αυτό για να κάνει δικό του τον Εντιαγέ, όταν αισιόδοξος για τη συνέχεια της καλής απόδοσης του Εντιαγέ.
«Ως σύλλογος της Ανατολίας, είμαι περήφανος που λέω ότι ίσως καταρρίψαμε ένα ρεκόρ στο τουρκικό πρωτάθλημα. Αυτή τη σεζόν, δώσαμε από έναν παίκτη στις τρεις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες: τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, και τα λεφτά που πήραμε είναι όλα πολύ καλά. Αν αυτή η απόδοση του Εντιαγέ συνεχιστεί, θα αναγκαστούν να τον αγοράσουν» δήλωσε.




