Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πρώτη» για Όττο και… Πανσερραϊκός!

Το ραντεβού των “ασπρόμαυρων” με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Ισπανός μπακ και αυτοί που αναμένεται να πάρουν αύριο φανέλα βασικού!

Στέργιος Αναστασιάδης

«Πρώτη» για Όττο και… Πανσερραϊκός!

Μετά από μία ημέρα ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις!

Το ραντεβού των “ασπρόμαυρων” με τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με την προπόνηση να σηματοδοτεί την έναρξη και την… λήξη της προετοιμασίας για τον αυριανό αγώνα με τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα (21:00), στη ρεβάνς της νίκης του Δικεφάλου στις Σέρρες με σκορ 4-0!

Κατά τη διάρκειά της δε, ο Ρουμάνος προπονητής θα εξωτερικεύσει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους Σερραίους, με τους Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Γιάννη Μιχαηλίδη, Ιβάν Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Χάρη Τσιγγάρα, Στέφαν Σβαμπ, Γιάννη Κωνσταντέλια, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Μάρκος Αντόνιο και Στέφανο Τζίμα, οι οποίοι δεν πήραν φανέλα βασικού κόντρα στον Παναθηναϊκό, να συγκεντρώνουν εκ των πραγμάτων πολλές πιθανότητες να “γράψουν” αύριο μία “γεμάτη” εμφάνιση!

Από εκεί και πέρα, την πρώτη του προπόνηση με τον Δικέφαλο στο στήθος θα πραγματοποιήσει ο Γιόνι Όττο από τη στιγμή που χθες ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του από τη Γουλβς, με εξαιρετικό ενδιαφέρον να παρουσιάζει το αν ο Ισπανός συμπεριληφθεί στην αποστολή για το αυριανό ματς προκειμένου να πάρει για πρώτη φορά… μυρωδιά από το χόρτο της Τούμπας!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλύτερος Έλληνας του εξωτερικού ο Τζόλης!

Σαρώνουν τα προϊόντα ακαδημιών του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Χρήστος Τζόλης αναδείχθηκε καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής του εξωτερικού κατά την εκδήλωση των Βραβείων του ΠΣΑΠΠ.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με την Μπριζ, την οποία εξαργύρωσε με τη μεγάλη μεταγραφή στην Άρσεναλ, εκεί όπου συνεχίζει να δίνει τα διαπιστευτήρια του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ένα σπουδαίο ταλέντο, προϊόν της ακαδημίας του Δικεφάλου που διαπρέπει στο εξωτερικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην ισοπαλία Καλαμάτα και Ηρακλής

Μοιράστηκαν τους βαθμούς οι δύο ομάδες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Καλαμάτα και Ηρακλή στη Νίκαια.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κουρμινόφσκι στο 54, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν αμέσως με τον Νανού τρία λεπτά αργότερα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς ποιοτικότερο από το πρώτο, με τις δυο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες, να μη μπορεί καμία ωστόσο να πάρει εν τέλει τη νίκη.

Καλαμάτα (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Γκέλιος, Αλόνσο (46' Χατζηθεοδωρίδης), Στρούγγης, Ροντρίγκεζ, Καλουτσικίδης, Πινέιρο (79' Μιράντα), Καρεάσο (46' Ντιαρά), Χάμζα (74' Κατάλντι), Σίγκουρντσον, Μορέιρα, Κουρμινόφσκι (64' Μπολίβαρ)

Ηρακλής (Βάλτερ Ματσάρι): Αθανασιάδης, Βούρος, Πίνια, Τσάκλα, Σόρια, Κράιντς, Σουρλής (81' Μιρ), Νανού, Σίλβα (74' Χρόμαντα), Μπάρθενας (46' Νιζέτ), Πέδρο Μάρκες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ιστορικές μάχες με την Μπάγερν!

Το δεύτερο ντοκιμαντέρ του PAOK24, για τις μεγάλες αναμετρήσεις απέναντι στους Γερμανούς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

To δεύτερο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ του PAOK24 για τα 100 χρόνια του μεγάλου ΠΑΟΚ έρχεται στο κανάλι μας στο YouTube.

Στις 2 Νοεμβρίου 1983 γράφτηκε μία από τις πιο "μαύρες" σελίδες της ευρωπαϊκής διαιτησίας εις βάρος ελληνικής ομάδας, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει έναν άδοξο και ηρωικό αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στη φάση των "32" του Κυπέλλου UEFA.

Στο ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ο Χάρης Περπερίδης και επιμελήθηκαν οι Σταύρος Σουντουλίδης και Αγάπη Γαβριηλίδου, μιλάνε οι πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας.

Οι Κώστας Μαλιούφας, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Μλάντεν Φούρτουλα και Γιώργος Κωστίκος, αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες που προκαλούν δέος.

Η πρεμιέρα γίνεται, στο κανάλι του PAOK24 στο YouTube. Συντονιστείτε!

https://www.youtube.com/watch?v=SawVHQJJQNc

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ