ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
«Πρόταση σε Λάτσιο για Μάρκος Αντόνιο»
Αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα για τον Βραζιλιάνο
Μετά την περσινή του παρουσία στον ΠΑΟΚ ως δανεικός, ο Μάρκος Αντόνιο συνεχίζει να ανήκει στη Λάτσιο, η οποία θέλει να τον παραχωρήσει και πάλι, έχοντας συμβόλαιο μαζί του ως το 2027.
Η επιστροφή στη Βραζιλία για τον 24χρονο μέσο, φαινόταν να έχει δρομολογηθεί, με τη Φλαμένγκο να είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Λάτσιο, για το δανεισμό του και την οψιόν αγοράς. Ωστόσο, μία νέα εξέλιξη, αναφέρει ότι οι «Λατσιάλι» έχουν πρόταση για την αγορά του παίκτη από άλλη ομάδα (χωρίς να κατονομάζεται ποια), ωστόσο ο ποδοσφαιριστής, θέλει να φορέσει τη φανέλα της Φλαμένγκο.
Το δημοσίευμα στη Βραζιλία, αναφέρει:
«Η Λάτσιο δέχεται πρόταση για την πώληση του Μάρκος Αντόνιο και αποτρέπει τις διαπραγματεύσεις με τη Φλαμένγκο.
Η Φλαμένγκο έχει δεσμευτεί να ολοκληρώσει τις μεταγραφές και να ενισχύσει την ομάδα της για τη σεζόν 2024. Ωστόσο, έχει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό μιας άλλης ομάδας για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου Μάρκος Αντόνιο, που ανήκει στη Λάτσιο, η οποία δέχθηκε πρόταση από τον παίκτη.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βενέ Καζαγκράντε, η Λάτσιο έθεσε νέους όρους στη Φλαμένγκο στις διαπραγματεύσεις για τον Μάρκος Αντόνιο, λόγω νέας πρότασης από άλλο σύλλογο. Η Φλαμένγκο πρότεινε δανεισμό με οψιόν αγοράς, τώρα οι Ιταλοί επιδιώκουν μόνιμη μεταγραφή. Η επιθυμία του παίκτη είναι να ενταχθεί στην ομάδα για να προχωρήσει η συμφωνία.
Με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, η Φλαμένγκο δείχνει υπομονή και προσπαθεί να πείσει τη Λάτσιο να ολοκληρώσει τη συμφωνία πριν την καταληκτική ημερομηνία. Ο κοκκινόμαυρος σύλλογος υπολογίζει στη συνεργασία των εκπροσώπων του παίκτη, ο οποίος έχει στόχο να επιστρέψει στη χώρα του».
Lazio recebe proposta para vender Marcos Antônio e ‘trava’ negócio com o Flamengo.
Agora, a situação é: o meia quer ir para o Rubro-Negro, mas o clube italiano prefere aceitar a proposta para vendê-lo de imediato.
A oferta do Fla é de empréstimo com obrigação de compra em caso… pic.twitter.com/BDH9swkdYl
— Planeta do Futebol 🌎 (@futebol_info) July 14, 2024
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
«Ρονάλντο και Ολουσεγκούν ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ»
Το δημοσίευμα για τους δύο παίκτες της Ροστόφ
Δημοσίευμα στη Ρωσία που αναδημοσιεύεται από το «Transferfeed» αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 25χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ της Ροστόφ, Ρονάλντο καθώς και για τον Ολακούνλε Ολασεγκούν, που είναι επίσης εξτρέμ.
«Ο ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει αρκετούς παίκτες από τη Ροστόφ στο πλαίσιο του χειμερινού μεταγραφικού του σχεδιασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταρτιστεί μια λίστα στόχων, στην οποία περιλαμβάνονται παίκτες όπως ο 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ Ρονάλντο και ο συμπαίκτης του, Ολακούνλε Ολουσεγκούν, οι οποίοι παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον για τον σύλλογο. Ο Ρονάλντο εντάχθηκε στη Ροστόφ στις 10 Ιανουαρίου 2024 και το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου 2028. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η τρέχουσα χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.
Πρόκειται για δύο κλασσικούς wingers, αλλά στον ΠΑΟΚ θα πρέπει πρώτα να αποφασίσουν με ποιο σχηματισμό θα κινηθούν από εδώ και πέρα...
Το θέμα του Γιάννη Μιχαηλίδη βρίσκεται ψηλά στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα.
Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους επιτελείς του "Δικεφάλου" είναι τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται και το θέμα του Έλληνα στόπερ βρίσκεται στην ατζέντα.
Αυτό που ισχύει για τον Μιχαηλίδη, είναι πως είχε ανανεώσει το 2024 και υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027 και το σημαντικό στη δική του περίπτωση είναι πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει ότι ο ΠΑΟΚ έχει οψιόν για να το πάει μέχρι το 2028.
Στον ΠΑΟΚ, τώρα δείχνουν ότι δε θέλουν να τον κρατήσουν με τις ίδιες αποδοχές και κάπως έτσι, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για νέα ανανέωση, που συνεχίζονται με την αισιοδοξία ότι θα τελειώσουν σύντομα και με θετικό αποτέλεσμα.
Σε κάθε περίπτωση, το συμβόλαιο του παίκτη αν ο ΠΑΟΚ το θελήσει δεν τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά το 2028, όπως αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή "Debaters" στο κανάλι της Foxbet.
Έτσι, ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά όπως στην περίπτωση του Τσιφτσή, έτσι και σε αυτήν του Μιχαηλίδη, διαπραγματεύεται την ανανέωση ενός συμβολαίου που λήγει το 2028.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
«Ο ΠΑΟΚ θα… αναγκαστεί να αγοράσει τον Εντιαγέ»
Οι ατάκες του προέδρου της Σαμσουνσπόρ στην Τουρκία
Ο Σερίφ Εντιαγέ έχει σκοράρει τρεις φορές σε εννιά παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και στο ξεκίνημα της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός ήρθε από τη Σαμσουνσπόρ με τη μορφή δανεισμού, με την οψιόν αγορά του από τον ΠΑΟΚ το επόμενο καλοκαίρι, να είναι στα 3.000.000 ευρώ.
Ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου, Γιουκσέλ Γιλντιρίμ, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, εξέφρασε τη σιγουριά του, ότι ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να πληρώσει το ποσό αυτό για να κάνει δικό του τον Εντιαγέ, όταν αισιόδοξος για τη συνέχεια της καλής απόδοσης του Εντιαγέ.
«Ως σύλλογος της Ανατολίας, είμαι περήφανος που λέω ότι ίσως καταρρίψαμε ένα ρεκόρ στο τουρκικό πρωτάθλημα. Αυτή τη σεζόν, δώσαμε από έναν παίκτη στις τρεις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες: τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, και τα λεφτά που πήραμε είναι όλα πολύ καλά. Αν αυτή η απόδοση του Εντιαγέ συνεχιστεί, θα αναγκαστούν να τον αγοράσουν» δήλωσε.




