Connect with us

Απολαυστική και αποκαλυπτική FORZA!

Πιστή στο ραντεβού της με τους φίλους του ΠΑΟΚ που θέλουν να είναι… διαβασμένοι και σωστά ενημερωμένη, η FORZA βρίσκεται από το πρωί στα περίπτερα αλλά και στη διάθεση όλων των φίλων του Δικεφάλου ανά τον κόσμο, με μία ακόμα μεγάλη προσφορά για ΟΛΟΥΣ τους αναγνώστες της!

Στέργιος Αναστασιάδης

Απολαυστική και αποκαλυπτική FORZA!

Η FORZA κυκλοφόρησε σήμερα (και όλο το Σαββατοκύριακο) με αποκλειστική συνέντευξη, ειδήσεις, παρασκήνια και μια μεγάλη προσφορά για όλους τους αναγνώστες της

Στη FORZA θα βρείτε (η προσφορά ισχύει για όλους τους αναγνώστες) κουπόνι για να αγοράσετε με έκπτωση 40% (8,94 ευρώ από 14,90 ευρώ) την μεγάλη σημαία του ΠΑΟΚ (διάστασης 1,50 χ 1,00) από τα PAOK OFFICIAL STORES

Η FORZA πρωτοπορεί με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσφορές που δεν αντιγράφονται

Η κορυφαία σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσης και της αντίληψης που υπάρχει για τον αθλητικό Τύπο

Η επιθυμία σας για online ανάγνωση της FORZA και τηςFORZA Plus, έγινε πραγματικότητα. Οι φίλοι αναγνώστες που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε σημεία πώλησης εφημερίδων, έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην ύλη της εφημερίδας, ηλεκτρονικά μέσα από το www.forzaonline.gr

To ηλεκτρονικό κατάστημα της FORZA είναι στη διάθεση σας για να διαβάζετε την εφημερίδα σας όπου κι αν βρίσκεστε! Διαβάστε την FORZA και την FORZA Plus στον υπολογιστή σας, στο κινητό ή το tablet σας.

Αποκλειστική συνέντευξη του Ζοσέ Μαουρίσιο! “Τίποτα δεν μας σταματά” τονίζει το… κομπιούτερ του ΠΑΟΚ. Τι δηλώνει για Λουτσέσκου, τον τίτλο, την Ευρώπη, τον εαυτό του αλλά και τον Βαρέλα που τον… “σκοτώνει” κάθε μέρα!

ΘΕΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Πολλοί κι… ανίκανοι

ΘΕΜΑ: Η επόμενη μέρα – Ο Μπράνκο, ο Μίχελ και ο μεταγραφικός σχεδιασμός

ΘΕΜΑ: Αθλητικοί διευθυντές – Από τον Τσιστιακόφ στον Μπράνκο

ΘΕΜΑ: Αυτοί που ήρθαν κι αυτοί, που έφυγαν – Το πρώτο check

Τσούμπα Άκπομ: Η υπομονή επιβραβεύεται

INSIDER: Τα δεδομένα της υπόθεσης Σταφυλίδη

Αρθρογραφούν στη FORZA: Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Νίκος Τζαντζαράς, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Γιάννης Λαγογιάννης, Βαγγέλης Βούλγαρης, Σταύρος Σουντουλίδης

Γιάννης Κωνσταντέλιας – Ποιος είναι ο νεαρός, που θέλει η Μπαρτσελόνα;

ΑΕΚ, Ολυμπιακός και… διαχείριση κρίσεων

Το κοινωνικό πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη – Η άγνωστη δράση του επιχειρηματία μακριά από τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο

INSIDER: Το συμβόλαιο του Κάναντι, η εξαφάνιση ενός… μωρού του Δώνη, ο σοφέρ του Μήτρογλου, τα νεύρα του Λιβάγια και πολλά άλλα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ: «Ο ΠΑΟΚ έγινε κέντρο διερχομένων»

ΜΠΑΣΚΕΤ

H επαφή των παικτών του ΠΑΟΚ για το οικονομικό, το μετέωρο βήμα του Γκος, η ένταση ανάμεσα σε Λίνο και Μορέιρα και τι ψάχνουν στην ΚΑΕ – Αποκαλύψεις από την στήλη Courtside

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Δημήτρης Τζούριτς: «Θέλω να τα κερδίσω όλα»

Τετ-α-τετ με την Φανή Δοϊρανλή: «Στόχος η καθιέρωση»

Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις, προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα

FORZABET: Παίζουμε στοίχημα με τις προτάσεις των συντακτών της “F” και πάμε ταμείο κάθε εβδομάδα!

Μάθετε όσα θέλετε να ξέρετε για τον χώρο των MEDIA με την υπογραφή του κορυφαίου στο είδος, Νίκου Μποζιονέλου

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρνούνται τα πάντα οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού

Τι υποστήριξαν στον ανακριτή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τι και αν τα πειστήρια δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, οι χούλιγκανς που κατηγορούνται για τα βίαια επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, αρνήθηκαν τα πάντα.

«Δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα».

Αυτή φέρεται να είναι η υπερασπιστική γραμμή των συλληφθέντων ενώπιον του ανακριτή.

Ο 31 ετών «Κοκός», ένας από τους αποκαλούμενους «μεγάλους», που έδιναν τις εντολές και οργάνωναν τις επιθέσεις σε βάρος των αστυνομικών φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν συμμετέχει σε επεισόδια λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

«Τα τελευταία δυόμιση και πλέον έτη αδυνατώ να παρακολουθήσω την ομάδα μου στη συχνότητα που παλαιότερα συνήθιζα, καθώς είμαι πατέρας τριών ανήλικων τέκνων και οι οικογενειακές υποχρεώσεις μου δε μου επιτρέπουν κάτι τέτοιο», είπε.

Ένας από τους κατηγορούμενους, επιχειρώντας να δικαιολογήσει το πώς βρέθηκαν στα χέρια του ίχνη πυρίτιδας, αποκαλύπτει τη συνομιλία που είχε με τον 18χρονο συλληφθέντα, ο οποίος ομολόγησε ότι εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

«Όταν μπήκε ο Γ.Ν. στο γήπεδο, μετά τα επεισόδια, δώσαμε τα χέρια και μου είπε ότι σκότωσε τον αστυνομικό. Επίσης όπως ακούμπησα στα κάγκελα μπορεί να μεταφέρθηκε η πυρίτιδα στα χέρια μου», υποστήριξε.

Επιμένοντας στο άλλοθί του, ο 28χρονος «Ομλε», μάνατζερ γνωστού τράπερ και ηγετικό στέλεχος συνδέσμου οπαδών των δυτικών προαστίων, με κυνικά λόγια φέρεται να αναφέρει, ότι του προτάθηκε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

«Ήθελαν να με βάλουν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και να πω ψέματα, όπως τώρα άλλοι λένε για μένα. Μπορώ να το αποδείξω αυτό με μάρτυρες που τους χτύπησαν για να τους αναγκάσουν να με κατηγορήσουν»

Ένας άλλος κατηγορούμενος, που σύμφωνα με τη δικογραφία είχε ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση, προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί πήγε στο γήπεδο με μισθωμένο αυτοκίνητο τη νύχτα της δολοφονικής επίθεσης.

«Το παιδί μου πηγαίνει λογοθεραπεία, η γυναίκα μου τρέχει για τις εξωτερικές δουλειές του σπιτιού, ενώ η πεθερά μου είναι καρδιοπαθής. Νοίκιασα το αμάξι για να εξυπηρετήσω την οικογένειά μου. Αν συνέβαινε κάτι τη νύχτα τι θα έκανα;»

Στο πλαίσιο των ερευνών για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης, ενδέχεται να εκδοθούν πέντε νέα εντάλματα σύλληψης.

Αρχηγός της θύρας 7

Οποιαδήποτε εμπλοκή του αρνείται και ο αρχηγός της θύρας 7 ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος.

Απαντώντας στην ερώτηση του ανακριτή σχετικά με το γιατί οι μάρτυρες τον υποδεικνύουν ως διοργανωτή των βίαιων αναταραχών φέρεται να είπε πως… λόγω του θεσμικού του ρόλου φαίνεται πως είναι αντιπαθής σε κάποιους «και όποιος συλλαμβάνεται με θεωρούν και καταδότη, επειδή είμαι εγώ αυτός που μιλάει με τους αστυνομικούς. Κάποιοι θέλουν να βγάλουν την ευθύνη από πάνω τους και γι' αυτό κατονομάζουν εμένα».

Σε σχέση με το ζήτημα της διαπίστευσης που φαίνεται να του είχε παραχωρήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, φέρεται να δήλωσε πως «ο επίσημος Ολυμπιακός αποδέχτηκε την πρόταση της Θύρας 7, αφού δεν είμαι θερμόαιμος και έχω καθαρό ποινικό μητρώο».

Όσον αφορά το πώς κατάφερε να διαφύγει από το «Μελίνα Μερκούρη» φέρεται να υποστήριξε πως επειδή είχε τη διαπίστευση τον άφησαν να περάσει.
«Είχε δακρυγόνα και είχαν εκνευριστεί. Η αστυνομία είχε επιληφθεί του περιστατικού και θεώρησα ότι εγώ δε θα ήμουν χρήσιμος εκεί».

Τέλος, φέρεται να έκανε προσπάθεια να πλήξει την αξιοπιστία των λεγομένων των προστατευομένων μαρτύρων, δηλώνοντας πως οι καταθέσεις τους, πολύ περισσότερο όταν είναι και οι ίδιοι κατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση, έχουν σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας.

Πηγή: Skai.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήττα και… ένσταση για Παναθηναϊκό

Έχασε με 85-83 από τη Μακάμπι, δυσκολεύει η παρουσία του F4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Παναθηναϊκός «ξύπνησε» στην 4η περίοδο του τρίτου προημιτελικού της Euroleague κόντρα στη Mακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά οι βολές του Μπράουν και το άστοχο τρίποντο του Ναν, έφεραν τη νίκη με 85-83 για τους Ισραηλινούς, οι οποίοι πήγαν στο 2-1 και πήραν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.

O Nαν ήταν πρώτος σκόρερ για τους Πράσινους με 25 πόντους (5/8 τρίποντα, 4/13 δίποντα), ο Παπαπέτρου είχε 17 και ο Λεσόρ, 14, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σλούκας έμεινε στο 0!

Ο τέταρτος ημιτελικός, είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη στο Βελιγράδι, με τον Παναθηναϊκό να παίζει για να γυρίσει τη σειρά στην Αθήνα, ενώ μετά το τέλος του αποψινού αγώνα, έγινε γνωστό ότι με απόφαση του Εργκίν Αταμάν, οι Πράσινοι κατέθεσαν ένσταση για μια τάπα του Λεσόρ στον Μπράουν, με το σκορ στο 83-83, για την οποία οι διαιτητές μετά από εξέταση στο instant replay, έδωσαν τζάμπολ και στην εξέλιξη, προέκυψε το φάουλ και οι νικητήριες βολές του Αμερικανού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο «Hall of Fame» της FIBA ο Πέτζα! (pic)

Σπουδαία στιγμή για τον Στογιάκοβιτς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο ΝΒΑ και μερικά χρόνια μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση, έρχεται μια μεγάλη διάκριση.

Το όνομα του Σέρβου, είναι μέσα σε αυτά που θα μπουν στο «Hall of Fame» της FIBA για το 2024, με τον Ρέτζι Μίλερ και τον Ρομέιν Σάτο, να ξεχωρίζουν από τους άλλους αθλητές που βρίσκονται μαζί του.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIBA (@fiba)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ