MEDIA
FORZA με αποκαλύψεις
Από σήμερα και όλη την εβδομάδα διαθέσιμο το διαδικτυακό φύλλο
Aπό το Σάββατο 17 Αυγούστου (και όλη την εβδομάδα) κυκλοφορεί το νέο ηλεκτρονικό φύλλο της FORZA.
Οι αναγνώστες έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις σελίδες και την ύλη της εφημερίδας, κάνοντας (εντελώς δωρεάν) μια απλή εγγραφή στο www.forzaonline.gr
Κάθε εβδομάδα οι εγγεγραμμένοι χρήστες, λαμβάνουν στο mail τους το newsletter της FORZA για ελεύθερη ανάγνωση της εφημερίδας. Στην ανανεωμένη ύλη θα βρείτε αποκλειστικά ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ, ειδήσεις και έρευνες, αθλητικό παρασκήνιο, ειδήσεις για όλα τα τμήματα του Δικεφάλου και ειδικό ένθετο για το στοίχημα με τις καλύτερες υπογραφές
Η FORZA πρωτοπορεί με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσφορές που δεν αντιγράφονται
Η κορυφαία σε αναγνωσιμότητα εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσης και της αντίληψης που υπάρχει για τον αθλητικό Τύπο
Η επιθυμία σας για online ανάγνωση της FORZA, έγινε πραγματικότητα με την εξ ολοκλήρου ψηφιακή έκδοση που θα βρίσκουν κάθε εβδομάδα στο www.forzaonline.gr/free οι εγγεγραμμένοι χρήστες.

MEDIA
Το μυαλό σε «Παλατάκι», Πειραιά και… Πόλη (vid)
Όλη η ασπρόμαυρη επικαιρότητα στο PAOK24 on studio
PAOK24 on studio σε προαγωνιστικούς ρυθμούς το απόγευμα της Παρασκευής πιστό στο καθημερινό ζωντανό ραντεβού του με όλους εσάς.
Η προετοιμασία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακοί και οι γρίφοι που καλείται να λύσει ο Λίσι.
Οι εξελίξεις στο μπάσκετ με Όσμαν, το ανοικτό ζήτημα του Πόρτερ, και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τους Vikos Φalcons.
https://www.youtube.com/watch?v=e2t57lIFjlc
MEDIA
Μοσχοβίτης: «H ζωή του ΠΑΟΚ χωρίς Όσμαν και το χειρουργείο που έρχεται» (vid)
Όσα ειπώθηκαν στο σημερινό PAOK24 on studio
Η κατάσταση με τον τραυματισμό του Τσέντι Όσμαν, έφερε μεγάλη αναστάτωση στον ΠΑΟΚ, το χειρουργείο που θα ξεκαθαρίσει το διάστημα της απουσίας του έρχεται και ο Νίκος Μοσχοβίτης, αναφέρθηκε στο σημερινό PAOK24 on studio, στις τελευταίες εξελίξεις.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Super League, με στόχο μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα πριν τη νέα διακοπή των εθνικών ομάδων.
Παράλληλα το μπάσκετ, καλείται να ζήσει για ένα διάστημα χωρίς το μεγάλο αστέρι του, Τσέντι Όσμαν, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τούρκου.
Όλα αυτά και ότι άλλο προκύπτει από το ρεπορτάζ του Δικεφάλου, στο σημερινό PAOK24 On Studio, με τους Ανέστη Παπιόπουλο, Νίκο Μοσχοβίτη και Αγάπη Γαβριηλίδου.
https://www.youtube.com/watch?v=-B2wkLYqXBQ




