ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Πρόβλημα και με Καμαρά!
Συμπλήρωσε κάρτες ο μέσος του ΠΑΟΚ
Ο Μαντί Καμαρά μπορεί να σκόραρε και στη χθεσινή αναμέτρηση με το Βόλο, ωστόσο αυτήν τη φορά, το γκολ του δε συνδυάστηκε με βαθμούς, αφού στο τέλος, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ και να χάσει με 1-2.
Το θέμα που προέκυψε με τον 29χρονο μέσο, έχει να κάνει με την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε, η οποία ήταν η 6η στο πρωτάθλημα. Έτσι, θα πρέπει να εκτίσει την τιμωρία του, σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, τα οποία είναι κατά σειρά κόντρα σε Άρη (εκτός), Λεβαδειακό (εντός), ΑΕΚ (εντός) και ΟΦΗ (εκτός).
Έτσι κι αλλιώς, οι επιλογές του ΠΑΟΚ δεν είναι πολλές, με τον Καμαρά να έχει χάσει νωρίτερα στη σεζόν, την εντός έδρας αναμέτρηση με την Athens Καλλιθέα (2-2), λόγω τιμωρίας.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Άρης: Μεταγραφικό ban από τη FIFA λόγω Χιμένεθ
Η παγκόσμια ομοσπονδία επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στους κίτρινους για τρεις μεταγραφικές περιόδους
Ακόμη ένα μεταγραφικό ban που επιβάλλει η FIFA στον Άρη.
Μετά από εκείνο του Χερμάν Μπούργος για οφειλή 75 χιλιάδων ευρώ, η παγκόσμια ομοσπονδία επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στους κίτρινους για τρεις μεταγραφικές περιόδους λόγω Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Ισπανός κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει, για ένα ποσό περίπου 100 χιλιάδων ευρώ, μαζί με κάποιες οφειλές προς μάνατζερ.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Φραντζέσκος: «Με τον ΠΑΟΚ έζησα τρομερές στιγμές»
Οι ατάκες του για τον Δικέφαλο και η αποκάλυψη για τις προτάσεις που είχαν έρθει
Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, αλλά ο Κώστας Φραντζέσκος δε ξεχνά στιγμή τα όσα έζησε στην ποδοσφαιρική του καριέρα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Αυτό άλλωστε παραδέχτηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του στη διαδικτυακή εκπομπή «The Football Show».
«Με τον ΠΑΟΚ έζησα τρομερές στιγμές» παραδέχθηκε.
Παράλληλα, ο Κώστας Φρατζέσκος θυμήθηκε στο παιχνίδι του Δικεφάλου με την Άρσεναλ, όσα τους είχε πει πριν το ματς ο τότε προπονητής της ομάδας, Άγγελος Ανασταδιάδης.
«Το παιχνίδι με την Άρσεναλ έχει μείνει στην ιστορία. Ο Αγγελος Αναστασιάδης μας είχε πει ότι αυτοί είναι χειρότεροι από εμάς και εμείς είμαστε καλύτεροι. Το πίστευε πολύ.
Και να φανταστείτε ότι εγώ, ο Τουρσουνίδης, ο Ζουμπούλης και ο Βρύζας δεν μαρκάραμε τον εαυτό μας, λυπόμουν τους Ζαγοράκη και Μαραγκό που το έκαναν για δέκα».
Επίσης, αποκάλυψε πως ενώ αγωνιζόταν με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων» έφτασαν στα γραφεία του ΠΑΟΚ δύο προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού που ενδιαφέρονταν για την απόκτησή του, τις οποίες έμαθε πολύ αργότερα.
Με ψυχολογία από την επικράτηση στο κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στην Τούμπα με στόχο την επιστροφή στις νίκες και στο πρωτάθλημα.
Σύμμαχος για τους παίκτες του Λίσι και η προϊστορία στα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα στους Αρκάδες που είναι άκρως... ασπρόμαυρη.
Σε 23 αγώνες με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος μετρά 15 νίκες, 5 ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ ο Αστέρας έχει καταγράψει 3 νίκες.
Χαοτική η διαφορά και στα γκολ που έχουν επιτευχθεί με τον ΠΑΟΚ να έχει σκοράρει 36 φορές, ενώ τον Αστέρα 16.




