Connect with us

Αυτή η FORZA δεν χάνεται!

Στα περίπτερα βρίσκεται από το πρωί η FORZA, η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας για τους φίλους του ΠΑΟΚ που δεν θέλουν να είναι… αδιάβαστοι!

Στέργιος Αναστασιάδης

Αυτή η FORZA δεν χάνεται!

Σε αυτό το φύλλο, μπορείτε μεταξύ άλλων να διαβάσετε:

Οι τίτλοι στην Ελλάδα του 2018… δωρίζονται. Τιμωρία γιατί έτσι… έπρεπε: Η απόφαση, το σκεπτικό, η μεγάλη κλοπή και η επόμενη μέρα

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει σχέδια και η FORZA… μεταφράζει το μήνυμά του. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και η επόμενη μέρα για την ομάδα και τα επιχειρηματικά του πλάνα

Grexit: Μια απειλή – ανέκδοτο

ΘΕΜΑ / ΜΜΕ: Η δύναμη της εικόνας, η αδυναμίας της αλήθειας

ΘΕΜΑ / Ιστορίες Περιστερίου: Δεν έγιναν και λίγα!

ΘΕΜΑ / Τηλεοπτικά: Ο νέος χάρτης, πόσο αλλάζει το πρωτάθλημα

O Λουτσέσκου οι κλέφτες κι αυτοί που έχασαν την ντροπή τους

Το μήνυμα του Βιεϊρίνια και ο αντίκτυπός του

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ / ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ: «Πρωταθλητής στη συνείδηση του κόσμου ο ΠΑΟΚ»

Πέντρο Ενρίκε: Τον θέλουν αλλά τι πληρώνουν;

Κώστας Μπαλογιάννης: Χαφ, με πολλούς ρόλους

Οι γέφυρες που ρίχνει ο Λούκας Πέρεζ

Αρθρογραφούν στην “F” Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Νίκος Τζαντζαράς, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Γιάννης Λαγογιάννης, Βαγγέλης Βούλγαρης, Θόδωρος Χαστάς, Τάσος Σταμπουλής, Δημήτρης Νικηφόρος και Δημήτρης Μαλισιώβας

ΝΟΝ PAPER, όλο το παρασκήνιο της Super League με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τι θέλει ο Μάτζικ στο Λας Βέγκας;

Τα αμερικάνικα σχέδια της νέας σεζόν

Courtside: Tο πρόβλημα του Μπάνε, ο Γιαννάκης και η «βρεγμένη γάτα», η λατρεία στη Λέρο, η συνεργασία Γιαννούλη – ΛΕ.ΠΑ και το μήνυμα του Αλεξόπουλου

ΒΟΛΕΪ

Γιάννης Τακουρίδης : «Και πέρσι έλεγαν τα ίδια»

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Επιστροφή στην άγρια Δύση

Ο Σαρανταλήθειας χτυπάει εκεί που πονούν, το Στραγάλι ξεμπροστιάζει Κομίνη και Σία κι ο Αδιάκριτος θυμάται τον Ρόμαν Βάλνερ και κάνει… ερωτήσεις

FIT & FUN: Η Ντία Τζιώτα μας μυεί στην ποδηλασία και στα καλά της

Χριστίνα Μηλιού: Βάζει φωτιά στο BARBARELA

Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις, προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

FORZABET: Παίζουμε στοίχημα με τις προτάσεις των συντακτών της “F” και πάμε ταμείο κάθε εβδομάδα!
Μάθετε όσα θέλετε να ξέρετε για τον χώρο των MEDIA με την υπογραφή του κορυφαίου στο είδος, Νίκου Μποζιονέλου

Η FORZA κυκλοφορεί το Σάββατο 31 Μαρτίου (και όλο το Σαββατοκύριακο) με ειδήσεις, θέματα και αλήθειες που πονάνε!

Η FORZA πρωτοπορεί με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσφορές που δεν αντιγράφονται

Η κορυφαία σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσης και της αντίληψης που υπάρχει για τον αθλητικό Τύπο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: 5 οι προφυλακιστέοι από τις σημερινές απολογίες

Ανάμεσά τους ηγετικό στέλεχος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η απολογητική διαδικασία για τη δεύτερη ομάδα κατηγορουμένων για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στα επεισόδια στο Ρέντη, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τους 32 συνολικά κατηγορούμενους, που οδηγήθηκαν σήμερα, Κυριακή (28/4), στη δικαιοσύνη, οι πέντε κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Πλέον, ο αριθμός των κατηγορουμένων που οδηγούνται στη φυλακή, από τη σημερινή αλλά και τη χτεσινή διαδικασία, ανέρχεται στους 12.

Στη φυλακή ένας εκ των διευθυντών της εγκληματικής οργάνωσης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ένας ακόμη κατηγορούμενος για ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση οπαδών του Ολυμπιακού, που είναι αντιμέτωπος και με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη.

Το στέλεχος, που μαζί με άλλους τέσσερις θεωρούνται διευθυντές της εγκληματικής οργάνωσης και αυτοί που οδήγησαν στην δολοφονία του αστυνομικού, φέρεται να είναι αυτός που έδωσε το… σήμα για την έναρξη των επεισοδίων έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη». Πρόκειται για τον κατηγορούμενο που σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών είχε το προσωνύμιο “Κοντός”, ο οποίος το απόγευμα του μοιραίου αγώνα στον Ρέντη, βρισκόταν μέσα στο γήπεδο μαζί με τον ήδη προφυλακισμένο μάνατζερ καλλιτέχνη της τραπ μουσικής.

Μάλιστα, στην δικογραφία αναφέρεται ότι ο αποκαλούμενος «Κοντός», μόλις έφτασε στο γήπεδο «τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης», το οποίο αρχικά προέβλεπε την έναρξη των επεισοδίων μετά την λήξη του αγώνα. Κατά την δικογραφία, με απόφαση του κατηγορούμενου, τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά το τέλος του πρώτου σετ.

“Ο “Κοντός” φορώντας καπέλο, ευρισκόμενος στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, συνομίλησε με τον μάνατζερ, ο οποίος βρισκόταν στη κερκίδα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, πλησίον της πλαϊνής πόρτας, φορώντας μαύρο αμάνικο μπουφάν και μπλούζα σκουρόχρωμη. Στη συνέχεια, αμφότεροι εξήλθαν του γηπέδου, ανέμεναν εξωτερικά του γηπέδου τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και όταν αυτοί εξήλθαν, τους μοίρασαν τα πολεμοφόδια και τους έδωσαν εντολή να τους ακολουθήσουν και όταν αυτοί εκτοξεύσουν τα αντικείμενα που κρατούσαν, δηλαδή ο “κοντός” τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και ο μάνατζερ τη ναυτική φωτοβολίδα, να ρίψουν με τη σειρά τους τα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο καθένας προς τις αστυνομικές δυνάμεις”.

Ενώπιον του ανακριτή ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνείται όσα καταλογίζονται σε βάρος του.

Προφυλακιστέος ο 22χρονος που έδωσε το “σήμα” για την επίθεση

Η δεύτερη προφυλάκιση από την σημερινή διαδικασία και ένατη για την υπόθεση, αφορά 22χρονο, που σύμφωνα με την δικογραφία είχε ενεργό ρόλο στα επεισόδια έξω από το γήπεδο στο Ρέντη, όπου χτυπήθηκε θανάσιμα με ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός.

Στα στοιχεία που έχει στην διάθεση του ο ανακριτής, περιγράφεται πως ο κατηγορούμενος, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με κουκούλα, έδρασε και ως φυσικός αυτουργός, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των δραστών «και από κοινού διενεργήσαν επιθέσεις εναντίων των αστυνομικών της ΥΑΤ με τον ίδιο να κρατάει αυτοσχέδιο εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό και πέτρες κατευθυνόμενος προς τις αστυνομικές δυνάμεις, συμμετέχοντας στις επιθέσεις».

Ο 22χρονος επίσης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, «συμμετείχε στην οργάνωση και σχεδιασμό των προπαρασκευαστικών ενεργειών και στη μεταφορά των “πολεμοφόδιων” στο γήπεδο “Μελίνα Μερκούρη”». Τέλος, του αποδίδεται πως από κοινού με συνομήλικο συγκατηγορούμενό του «μετάφεραν το σήμα έναρξης των επιθέσεων στους δράστες που βρίσκονταν εντός του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη “Μελίνα Μερκούρη”, προτρέποντάς τους να εξέλθουν του γηπέδου».

Στο υλικό που έχουν στην διάθεση τους οι αρχές, προκύπτει, όπως περιγράφεται, πως ο 22χρονος μπήκε εντός του γηπέδου κατά την διάρκεια του πρώτου σετ και πήγε «προς ομάδα οπαδών που βρίσκονταν όρθιοι, στο κάγκελο όπου ήταν αναρτημένα πανό που ανέγραφαν “ΝΕΑ 7 LIOSIA” και “KAMATERO” και μετά από ελαχίστων δευτερολέπτων, φράσεων-προτροπών και ωθήσεων των χεριών του στην ομάδα ατόμων που απευθύνθηκε, τα άτομα αμέσως τον ακολούθησαν με ταχύ βήμα προς την έξοδο του γηπέδου“.

Η διαδικασία των απολογιών συνεχίζεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απάντησε ο Πινέδα για το 1-1 (vid)

Με ατομική ενέργεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Γρήγορη απάντηση της ΑΕΚ στο προβάδισμα του ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντέλια.

Ο Πινέδα με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή των «ασπρόμαυρων» που δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν.

Με σουτ που έκανε κέρδισε τον Κοτάρσκι με τη μπάλα πρώτα να πηγαίνει στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-1 στο 9ο λεπτό.

Δείτε και τα δύο γκολ που έχουν μπει έως τώρα στην Τούμπα...

[video width="960" height="540" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/paok1.mp4"][/video]

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ